loading...

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΣΟΚ ΚΑΜΜΕΝΟΥ: “Αντισυνταγματική η αύξηση του ΦΠΑ…”Για να φρεσκάρουμε την μνήμη μας.Βίντεο:Π.Καμμένος: Ούτε νεκρός με όσους ψήφισαν μνημόνια!



Δύο μέρες μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου 7.500 σελίδων που έφερε η κυβέρνηση στην Βουλή, ο Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε τη Σύρο, προκειμένου να συζητήσει για το σύμφωνο συναντίληψης για το στρατόπεδο. 
Όπως ήταν φυσικό, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης αναφέρθηκε στην αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά και προχώρησε σε μία δήλωση-παραδοχή, η οποία πρόκειται να συζητηθεί.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε εκδήλωση, παραδέχτηκε πως η ρύθμιση για την αύξηση είναι αντισυνταγματική, ομολογώντας στην ουσία πως συμμετείχε στη λήψη μίας εγκληματικής απόφασης.
«Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, μία απόφαση αντισυνταγματική για την οποία δώσαμε μεγάλη μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή. Δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα στην παρούσα φάση, όμως παραμένει για εμάς πρώτη προτεραιότητα. Με την πρώτη ευκαρία και τα πρώτα ωφέλη που θα υπάρξουν θα προχωρήσουμε στην αποκατάσταση αυτής της αδικίας».
Αναρωτιόμαστε, πως γίνεται ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της κυβέρνησης, να ομολογεί πως συμμετείχε στη λήψη μίας εγκληματικής απόφασης, δίχως να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση; Η παραβίαση του Συντάγματος εγείρει βαρύτατες ποινές για τους παραβάτες. 

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...