loading...

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Αρχηγός: “Καταφέρατε Και Μπήκαν Στην Αίθουσα Άνδρες Των Σωμάτων Ασφαλείας, Προσέξτε Όμως, Με Τον Τρόπο Που Κυβερνάτε, Μην Μπούν Και Άνδρες Των Ενόπλων Δυνάμεων…”Βίντεο.

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας. 
Λίγο πριν ξεκινήσει την ομιλία του, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος μίλησε τελευταίος και μετά και τον Τσίπρα – κάποιοι του άλλαξαν την φυσική του σειρά – έκανε ένα σχόλιο (από εκείνα τα θανατηφόρα με το τεράστιο νόημα που ξέρει καλά ο Αρχηγός να κάνει) για όσα είχαν προηγηθεί με την κλήτευση του φρούραρχου ώστε να βγάλει έξω τον Γιάννη Λαγό…(!!!) και την διακοπή της διαδικασίας μέχρι να γίνει αυτό εφικτό. (Εδώ γελάνε).  
Φυσικά, ο Γιάννης Λαγός και οι άλλοι Χρυσαυγίτες Βουλευτές δεν κούνησαν ρούπι από την αίθουσα και ας διέδιδαν τα έμμισθα παπαγαλάκια στα διάφορα site το αντίθετο… Είχαν γυρίσει πλάτη όσο διαρκούσε η διακοπή και τα λέγανε, ενώ ο φρούραρχος και η παρέα του παρακολουθούσε χωρίς να έχουν την δυνατότητα να κάνουν τίποτε απολύτως.
Οι Χρυσαυγίτες Βουλευτές, έμειναν στην θέση τους απολαμβάνοντας την ανοησία στα μάτια όλων. 
Λίγο πριν, ο Γιάννης Λαγός είχε μιλήσει από καρδιάς. Και η αλήθεια είναι πως το κλέφτες και το ψεύτες που απέδειξε με στοιχεία πως είναι, τους πόνεσε πάρα πολύ αφού η μετάδοση ήταν σε εθνικό δίκτυο!
Ε, ήρθε και η σειρά του Αρχηγού, όπου ήρεμη δύναμη όπως είναι πάντα, με τα λόγια του, τους αποτελείωσε, και ανάγκασε τον εκνευρισμένο Πρόεδρο της Βουλής να κάνει διάλογο μαζί του για Ιδεολογικά Θέματα σχετικά με την Ιστορία του ΚΚΕ (Εσ.). 
Να του θυμίσουμε όμως του κ. Προέδρου της Βουλής, πως έξω φρενών κάνει η αλήθεια ΜΟΝΟΝ εκείνον που την αρνείται!
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, τους κοίταξε κατάματα και τους είπε: “Καταφέρατε και μπήκαν στην αίθουσα άνδρες των σωμάτων ασφαλείας, προσέξτε όμως, με τον τρόπο που κυβερνάτε, μην μπουν και άνδρες των ενόπλων δυνάμεων…” 

Μπορεί να ήταν χιουμοριστικός ο τρόπος, αλλά ο Αρχηγός πάντα επιλέγει με προσοχή τα λόγια του…!
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...