loading...

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ:Bγαίνω με μηχανή στον δρόμο και νομίζω οτι με σημαδεύουν αυτοκίνητα.Οι δικυκλιστές της Πάτρας «φωνάζουν» για την οδηγική συμπεριφορά των Ι.Χ.

Δεν είναι λίγα τα παράπονα των δικυκλιστών της Πάτρας για την οδηγική συμπεριφορά των οδηγών Ι.Χ.
Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν, οι οδηγοί των αυτοκινήτων είναι πολλές φορές αρκετά απρόσεκτοι, «κοιμούνται» και χαζεύουν πάνω στο τιμόνι, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο τις ζωές των δικυκλιστών που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση.
Χαρακτηριστικό ήταν το περιστατικό που συνέβη το πρωί της Τρίτης στην συμβουλή των οδών Αγίου Νικολάου και της 25ης Μαρτίου και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός οδηγού δικύκλου. Η οδηγός του Ι.Χ. σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες άνοιξε διάπλατα την πόρτα της, προφανώς αφηρημένη και χωρίς να κοιτάξει αν έρχονταν κάποιο όχημα.
Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο οδηγός του δικύκλου που περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο και στην προσπάθεια του να αποφύγει την πόρτα του Ι.Χ. να χάσει τον έλεγχο του οχήματος.
Το θετικό του όλου περιστατικού ήταν ότι ο οδηγός του δικύκλου δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Ήταν όμως ένα χαρακτηριστικό συμβάν που επιβεβαιώνει τα λεγόμενα αυτών που οδηγούν δίκυκλα στους κεντρικούς και συνοικιακούς δρόμους της Πάτρας…
ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ:Μιλάνε στο κινητό,στέλνουν μηνύματα.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...