loading...

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Σε τρία κύματα θα γίνει η ρωσική επίθεση με υπερηχητικά όπλα εναντίον του ΝΑΤΟϊκού Στόλου.Βίντεο.

 – Διέρρευσαν τα σχέδια οι Ρώσοι (εικόνες, βίντεο)

H πρόσφατη αποκάλυψη ότι οι ΗΠΑ έχουν κινητοποιήσει το σύνολο των αεροπλανοφόρων τους σε συνδυασμό με  τις ΝΑΤΟϊκές ασκήσεις στα ρωσικά σύνορα έχει θορυβήσει τη Ρωσία που έχει ξεκινήσει μεγάλες στρατιωτικές ασκήσεις  πάνω σε πιθανά σενάρια σύγκρουσης με την Ατλαντική συμμαχία.
Σύμφωνα με αυτά τα σχέδια τα οποία κατά τη γνώμη μας έχουν διαρρεύσει εσκεμμένα οι Ρώσοι αν οι σχέσεις Ρωσίας-ΝΑΤΟ επιδεινωθούν και άλλο και οι ΗΠΑ συνεχίσουν την προβολή ισχύος κοντά στα ρωσικά σύνορα τότε θα ξεκινήσουν τρία κύματα με επιθέσεις υπερηχητικών πυραύλων εναντίον του ΝΑΤΟϊκού Στόλου ώστε να καταστραφεί το πλεονέκτημα που διαθέτει το ΝΑΤΟ στη θάλασσα .
Σκοπός των επιθέσεων με υπερηχητικούς πυραύλους θα είναι οι ομάδες μάχης των αεροπλανοφόρων, τα αμφίβια πλοία , τα ναυτικά κονβόι  που μεταφέρουν στρατεύματα και στρατιωτικό εξοπλισμό αλλά και φορτηγά πλοία που τυχόν θα έχουν επιστρατευθεί.
Στόχος θα είναι να καταστραφούν τα αμερικανικά πλοία που φέρουν αντιβαλλιστικά συστήματα AEGIS εξοπλισμένα με πυραύλους SM-3 block 1b, κινητά συστήματα THAAD και η αμερικανική ασπίδα σε Πολωνία -Ρουμανία.
Το νέο ρωσικό στρατιωτικό δόγμα αναφέρει ότι η επίθεση στην αμερικανική εισβολή που θα ξεκινήσει μέσω του Στόλου θα γίνει σε τρία κύματα ώστε να αποτραπούν οι εκστρατευτικές ναυτικές ομάδες  να λάβουν θέσεις μάχης δίπλα στα ρωσικά σύνορα στην Βαλτική Θάλασσα.
Το πρώτο κύμα ομοβροντίας υπερηχητικών πυραύλων θα ξεκινήσει από τα ρωσικά πυρηνοκίνητα υποβρύχια στον Ατλαντικό και θα διαλύσουν τις Αμερικανικές ενισχύσεις που θα προσπαθήσουν να περάσουν από τον Ατλαντικό προς την Ευρώπη.
Οι αμερικανικές ομάδες μάχης χρειάζονται 7-8 μέρες για να περάσουν τον Ατλαντικό ενώ το αεροσκάφος Il-76MD-90A φτάνει μέσα σε λίγες ώρες.
Αν το πρώτο κύμα δεν καταστρέψει τους στόχους τότε το δεύτερο κύμα υπερηχητικών όπλων θα ξεκινήσει εναντίον των αμερικανικών ομάδων μάχης που θα βρίσκονται 1.000 χλμ από την ανατολική ακτή του Ατλαντικού Ωκεανού.
Η επίθεση θα ξεκινήσει από ρωσικά υποβρύχια στην θάλασσα Barents ή ακόμη και από την ίδια τη βάση Plesesk.
Το τρίτο κύμα θα ξεκινήσει με πυραύλους 3M22 Zirkon εναντίον αμερικανικών πλοίων όταν θα περνάνε στο Στενό Skagerrak όταν δηλαδή θα περνάνε από τη Βόρεια Θάλασσα προς την Βαλτική Θάλασσα.
Αν τα αμερικανικά πλοία περάσουν στη Μαύρη Θάλασσα θα χτυπηθούν από το τρίτο κύμα υπερηχητικών όπλων στο Βόσπορο και στα Δαρδανέλια.
Το κύριο ρωσικό υπερηχητικό όπλο είναι το Yu-71 (Project 4202), το οποίο πετάει με ταχύτητα 6000-11200 χλμ/ωρα σε απόσταση 5,500 χλμ και σε ύψος 80,000 μέτρων.
Διαθέτει πυρηνικές και συμβατικές κεφαλές με αυτόνομο σύστημα καθοδήγησης παρόμοιο με τους  πυραύλους αέρος-εδάφους Kh-29 L/T και T Kh-25.
Οι πύραυλοι αυτοί έχουν τροποποιηθεί και μπορούν να εκτοξευτούν και από ρωσικά στρατιωτικά αεροσκάφη Il-76MD-90A (II-476).
Οι υπερηχητικοί πύραυλοι Zirkon έχουν ταχύτητα 6.2 Mach και ύψος 30,000 μέτρα.
Γι αυτό η Πολωνία, τα Βαλτικά κράτη και η Πολωνία πρέπει να σκεφτούν καλύτερα τι κάνουν γιατί η στρατιωτική βοήθεια από τον Ατλαντικό μπορεί να μην φτάσει ποτέ… 


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...