loading...

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Βούλιαξε ο τουρισμός στο ανατολικό αιγαίο! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ… ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»!

Μέχρι πρότινος, κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι ακτοπλοϊκές εταιρείες αύξαναν τις τιμές των εισιτηρίων, εκμεταλλευόμενες την μεγάλη ζήτηση. Φέτος, τα πράγματα άλλαξαν άρδην! Όχι μόνο δεν γίνονται αυξήσεις, αλλά αντιθέτως γίνονται μεγάλες… εκπτώσεις! Όχι για όλα τα νησιά, παρά μόνον για τα… «προσφυγοκρατούμενα»!
Έτσι, έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα νησιά Λέσβο, Χίο, Λέρο και Κω προσφέρει η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries. Η έκπτωση γίνεται σε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές και τις τοπικές ενώσεις ξενοδόχων.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «η ενέργεια αυτή στοχεύει τόσο στην υποστήριξη των νησιών τα οποία υποδέχτηκαν και φιλοξένησαν πλήθος προσφύγων για μεγάλο χρονικό διάστημα όσο και στην ενίσχυση της τουριστικής τους κίνησης».
Μια ακόμα απόδειξη, ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων που με την αγαστή συνεργασία των κυβερνώντων κατευθύνει τα δύστυχα «προσφυγάκια» στα νησιά μας, έχει καταστρέψει τον τουρισμό των νησιών μας!
(ΥΓ): Όσοι μπορείτε να πάτε διακοπές, προτιμήστε τα πολύπαθα νησιά, για να βγάλουν τον ερχόμενο χειμώνα οι χιλιάδες συνέλληνες που ζουν από τον τουρισμό!
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...