loading...

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ για τους ΥΔΡΟΓΟΝΑΘΡΑΚΕΣ που όλοι κρύβουν... (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ελληνικοί υδρογονάνθρακες υπάρχουν και η ελληνική πλευρά δεν κάνει τίποτα για τους αξιοποιήσει προς όφελος της. 
Με δικαιολογίες όπως η έκρυθμη κατάσταση με την Τουρκία ή οι χαμηλές τιμές του πετρελαίου, ο θησαυρός μένει καλά κρυμμένος και η Ελλάδα χάνει μια πολύ σημαντική πηγή εσόδων και ανάπτυξης. 
Να υπενθυμίσουμε ότι η Νορβηγία, χάρη στον ορυκτό πλούτο που βρίσκεται στη Βόρεια Θάλασσα κατάφερε και σώθηκε και επιβίωσε από την επίθεση που της ασκούσε η ΕΕ, όταν με απειλές προσπαθούσε να την πείσει να ενταχθεί αλλιώς η χώρα θα καταστρεφόταν. 
Δείτε, χαρακτηριστικά, ένα βίντεο με τα όσα ψέματα έλεγαν στον Νορβηγικό λαό: 


H Νορβηγία σώθηκε αλλά και έχει λύσει το ασφαλιστικό της σύστημα αφού από τα έσοδα χρηματοδοτεί τις συντάξεις αλλά οι πολίτες έχουν το δεύτερο κατα κεφαλήν εισόδημα μετά το Λουξεμβούργο! Αυτή ήταν η "τιμωρία της" επειδή αρνήθηκε να ενταχθεί στην ΕΕ!
Απεναντίας, στην Ελλάδα ισχύει το αντίθετο...
Τα πιθανά κοιτάσματα στην Ανατολική Μεσόγειο: 
1. Στοιχεία από USGS Report 2010.
2. Στοιχεία από υπουργό Ενέργειας Κύπρου κύριο Λακκοτρύπη και δημοσίευση της PGS. Εκτίμηση του δρος Σόλωνα Κασσίνη 70 τρισ. κυβικά πόδια.
3. Αντιστοιχία μεταξύ του αποθέματος Ζορ στην ΑΟΖ της Αιγύπτου και των 3 περιοχών που έχουν κοιτάσματα τύπου Ζορ στην Κύπρο βάσει του χάρτη Ryan. Ιδέ επισυναπτόμενο χάρτη.
4. Εκτιμήσεις βάσει των ερευνών και διαλέξεων που έδωσε η PGS στο ΥΠΕΚΑ στις αρχές Ιουνίου του 2012 όπου εξομοιώνει το δυτικό τμήμα της λεκάνης της Ανατολικής Μεσογείου (υπεράκτια Κρήτη) με τη λεκάνη της Λεβαντίνης που είναι μέρος του Ανατολικού τμήματος της λεκάνης της Ανατολικής Μεσογείου. Εδώ προστίθενται και τα αποθέματα του κόλπου της Κυπαρισσίας, και τα αποθέματα των δομών Πύρου και Αχιλλέα που βρίσκονται στο Ιόνιο δυτικά της Κέρκυρας.
5. Αντιστοιχία μεταξύ του ανευρεθέντος αποθέματος Ζορ στην ΑΟΖ της Αιγύπτου και των 5 περιοχών που έχουν κοιτάσματα τύπου Ζορ νότια της Κρήτης βάσει του χάρτη Ryan.  


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...