loading...

Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Δεν κρύβεται ο Μουζάλας: Μόνιμη η εγκατάσταση των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα!

Ο σχεδιασμός του Σύριζα για αλλοίωση του πληθυσμού και αντικατάσταση των Ελλήνων από τις ορδές των λαθρομεταναστών είναι γνωστός και δεν περιμέναμε τον Μουζάλα να μας το επιβεβαιώσει.
Σήμερα ο υπουργός λαθρομετανάστευσης προχώρησε σε μία ακόμη παραδοχή πως οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα ήρθαν για να μείνουν και το μόνο που ενδιαφέρει την ανθελληνική κυβέρνηση είναι πώς θα τους μοιράσει σε όλη την επικράτεια. Γι' αυτό και θα ξεκινήσει η δημιουργία "camp" για τη φιλοξενία τους.
Ο Μουζάλας, μιλώντας στον Βήμα FM, σημείωσε πως ο νέος σχεδιασμός προβλέπει τη δημιουργία camp, μικρών πληθυσμών, ισομοιρασμένων σε όλη την Ελλάδα, καθώς όσοι εκπίπτουν από την συμφωνία, δεν πρόκειται να επιστραφούν στη Τουρκία. Με άλλα λόγια η ανθελληνική κυβέρνηση δεν έχει κανένα σκοπό να επιστρέψει τους λαθρομετανάστες στις πατρίδες τους, αλλά θα τους κάνει μόνιμους και ισότιμους κάτοικους στην Χώρα μας!
Στο ΣτΕ οι κάτοικοι της Χίου για το παράνομο "hot spot"
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν 110 τοπικοί φορείς αλλά και κάτοικοι της Χίου, ζητώντας να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και παράνομη η υπουργική απόφαση που προβλέπει τη σύσταση του hotspot. Στην προσφυγή τους επισημαίνουν ότι από το "hot spot" στο παλαιό εργοστάσιο της ΒΙΑΛ, στην περιοχή Χαλκείου της Χίου, έχουν υποστεί τεράστια οικονομική αλλά και προσωπική ζημιά, υποστηρίζοντας ότι η εικόνα της Χίου ως τουριστικού προορισμού έχει πληγεί σε υπερθετικό βαθμό, όχι μόνο λόγω της προσφυγικής κρίσης, αλλά και των συνεχών αρνητικών δημοσιευμάτων των διεθνών και εγχωρίων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ηλεκτρονικών και έντυπων), για τις απάνθρωπες, κυριολεκτικά, συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων στο hot spot του νησιού.
Ακόμη, αναφέρουν ότι απειλείται η υγεία και η ασφάλεια τόσο των ίδιων, όσο και των οικογενειών τους, καθώς είναι συχνά τα εκτεταμένα επεισόδια, ενώ βρίσκουν καταφύγιο και εγκληματικά στοιχεία, απειλώντας έτσι τον τουρισμό, αλλά και την ίδια τη ζωή τους και την περιουσία τους.Αναφέρουν ότι από το "hot spot" επέρχεται ραγδαία επιδείνωση του φυσικού περιβάλλοντος, ενώ έχει επέλθει και πλήρης υποβάθμιση της ιδιοκτησίας τους. Παράλληλα, τονίζουν ότι πριν από την έκδοση της επίμαχης υπουργικής απόφασης για τη δημιουργία του "hot spot", κατά παράβαση του Συντάγματος, δεν προηγήθηκε χωροταξικός σχεδιασμός.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/paradochh-mouzala-oi-metanastes-echoun-egkatastathei-monima-sta-nhsia#ixzz4HGMvdAXE
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...