loading...

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Ενω η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ενισχύει τα σύνορά της Ο ΒΙΤΣΑΣ ζητά ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ να μην είναι ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΙ ΚΑΙ Ν’ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Οι ηγέτες που ενδιαφέρονται πρωτίστως για τη χώρα και τον λαό τους έχουν ως κύριο μέλημα την προστασία και την διασφάλιση των συνόρων, της καθημερινότητας των πολιτών, της ιστορίας και του πολιτισμού τους.
Έτσι λοιπόν ο «ρατσιστής, ξενοφοβικός» Ούγγρος πρωθυπουργός, Βίκτορ Όπμπαν ανακοίνωσε την πρόθεση της χώρας του να υψώσει και δεύτερο φράκτη στα νότια σύνορα με την Σερβία, ενισχύοντας τον ήδη υπάρχοντα σε περίπτωση που ο Ερντογάν ανοίξει ξανά τις διόδους διέλευσης των χιλιάδων λαθρομεταναστών που είναι στοιβαγμένοι στα τουρκικά παράλια.
Εδώ όμως οι ανθρωπιστές, αλτρουιστές, φιλεύσπλαχνοι της κυβέρνησης Τσίπρα δια στόματος κυρίου Βίτσα διεμήνυσαν, ότι 60.000 λαθρομετανάστες -σε μια χώρα που ο Λαός πένεται, σε μια χώρα με κατακερματισμένη οικονομία, με ημιθανή αγορά, με διαλυμένη δημόσια υγεία, με κατακόρυφη πτώση του βιοτικού επιπέδου ζωής- δεν είναι πολλοί. Οπότε ο λαός οφείλει να ξεπεράσει την ξενοφοβία και να τους δεχτεί στις πόλεις, στις κοινότητες και στα χωριά που η κυβέρνηση προτίθεται να τους διασπείρει.
Κατ αρχάς όπως έχουμε πολλάκις αναφέρει, αυτοί οι άνθρωποι, που η κατάρα τους έφερε να κυβερνούν την Ελλάδα, ζουν και κινούνται σε παράλληλο σύμπαν, λόγω του ότι η λογική και οι πρακτικές τους καθορίζονται από τις κάθε λογής ιδεοληψίες, καθώς και τα προσωπικά τους συμπλέγματα, γι αυτό βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου προσπαθώντας ο καθένας να εφαρμόσει αυτό που επιθυμεί, όσο ανέφικτο και αν είναι, όσο και αν οι γενικότερες συνθήκες και καταστάσεις είναι αποτρεπτικές και τέλος όσο ολέθριο και καταστροφικό για τη Χώρα και τον λαό αποβεί. 
Ενώ η Ουγγρική κυβέρνηση λαμβάνει κάθε δυνατή μέριμνα για να αποτρέψει την τριτοκοσμική εισβολή, οι εθνομηδενιστές και δοσίλογοι της κυβέρνησης Τσίπρα  ανοίγουν διάπλατα τα σύνορα σε αλλόθρησκους εισβολείς, δυνητικούς τρομοκράτες, εγκληματίες και διεστραμμένους που κουβαλάνε μαζί τους την σκοταδιστική και απάνθρωπη κουλτούρα τους, οι οποίοι μάλιστα όχι μόνο αρνούνται πεισματικά να αποδεχθούν τα ήθη και τα έθιμα των χωρών που τους συντηρούν, αλλά προσπαθούν να επιβάλουν το δικό τους τρόπο ζωής.
Και αυτή τη μάστιγα, αυτή την κολοσσιαία απειλή για την ελληνική φυλή και τον πολιτισμό, ο Βίτσας ζητά από τους πολίτες να την δεχθούν ανάμεσά τους. Τις μαντηλοφορούσες, που γεννούν σαν κουνέλες, τους μουσουλμάνους που παρενοχλούν σεξουαλικά δυτικές γυναίκες, τους τυχόν τζιχαντιστές «της διπλανής πόρτας» που οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να επιτεθούν σε εκκλησίες, καταστήματα, σχολεία και χώρους κοινωνικής συγκέντρωσης, την φυματίωση, την ελονοσία και πόσες άλλες άραγε ασθένειες που κουβαλούν μαζί τους και να συμβιώσουν μαζί τους.
Μα όπως έχει αποδειχθεί σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, ακόμη και να είχαμε κάθε καλή θέληση –που δεν την έχουμε- αυτοί πρωτίστως αρνούνται να συμβιώσουν μαζί μας και να αποδεχθούν τον πολιτισμό μας. Από την άλλη το έτερο φαιδρό πρόσωπο της κυβέρνησης που ακούει στο όνομα Μουζάλας την ώρα που ο Ούγγρος πρωθυπουργός ομιλεί για ενίσχυση των συνόρων αυτός διατυμπάνιζε ότι θα λάβουν μέτρα για να έχουν οι λαθρομετανάστες εργασία, κατοικία, δημόσια υγεία και να απολαμβάνουν τα παιδιά τους Παιδείας. Αλήθεια τι σόι παιδεία θα είναι αυτή και σε τι στον κόρακα γλώσσα θα γίνεται;;; Δηλαδή ότι ανήκει δικαιωματικά στους Έλληνες που το στερούνται, οι ΣΥΡΙζαίοι θα το προσφέρουν στους απρόσκλητους εισβολείς.
Θα τελειώσουμε με μια εκτίμηση. Η ώρα της Λαϊκής έκρηξης πλησιάζει. Ήδη η ελληνική κοινωνία είναι καζάνι που βράζει. Τα στελέχη της κυβερνήσεως δεν τολμούν να εμφανιστούν δημοσίως γιατί γιουχάρονται. Ο Λαός δεν αντέχει άλλο, δεν μπορεί να τους υποφέρει. Είναι ότι χειρότερο έχει κυβερνήσει μέχρι σήμερα αυτή τη Χώρα. Είναι η κυβέρνηση των αθλίων, ατίμων και ανικάνων που μεθοδικά μεταφέρει τον πόλεμο από τη Συρία στην Ελλάδα. Και η οργή του Λαού σύντομα θα ξεσπάσει.
Η Χρυσή Αυγή ως νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα σεβόμενη το Σύνταγμα και τους Δημοκρατικούς θεσμούς, τους καλεί να προκηρύξουν άμεσα εκλογές και να φύγουν ως εντελώς ανεπαρκείς και ακατάλληλοι. Μόνο έτσι θα επέλθει ηρεμία στη Χώρα, διότι με αυτούς τα χειρότερα είναι μπροστά μας.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...