loading...

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Επέστρεψαν Μάντης-Καγιαλής: «Τιμή μας που είμαστε Έλληνες»

Συγκίνηση,τέτοια που δεν δοκίμασαν ούτε στην προσπάθεια για το χάλκινο μετάλλιο στα 470 της Ιστιοπλοΐας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, βίωσαν στην επιστροφή τους στην Ελλάδα ο Παναγιώτης Μάντης και ο Παύλος Καγιαλής, όπως δήλωσαν οι ίδιοι, λίγο μετά την άφιξή τους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
«Ηταν ένας αγώνας πολλών ημερών και κρίθηκε στην τελευταία κούρσα. Τέτοια συναισθήματα με τόσο κόσμο δεν τα έχουμε ξαναζήσει. Τόσο άγχος δεν είχαμε ούτε στον τελικό. Τιμή μας που είμαστε Έλληνες, που φοράμε τη γαλανόλευκη. Αγαπάμε τη χώρα μας, όλοι οι Έλληνες μας στήριξαν. Ακόμα και τώρα τρέμω από τη συγκίνηση. Ο απλός κόσμος, όλοι οι φίλοι μας, δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Χάσαμε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο και αυτό μας πείσμωσε ακόμα περισσότερο» είπε ο Παύλος Καγιαλής στην κάμερα της ΕΡΤ.
«Τι να πούμε, είμαστε χαρούμενοι. Δεν έχουν συνηθίσει τέτοιες υποδοχές. Δικαιώνονται οι κόποι μας. Οπως ξαναείπα, πήγαν όλα βάσει προγράμματος, λείψαμε πολύ, δουλέψαμε πολύ. Κανείς να μην παρατάει τα όνειρά του, τα πάντα γίνονται πραγματικότητα αν κοπιάζουμε . Οι Αυστραλοί είναι τεράστιοι αθλητές, έχουν κερδίσει 7 παγκόσμιους τίτλους και το μετάλλιο κρίθηκε στην ισοβαθμία. Αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να δώσουμε κάτι επιπλέον για το Τόκιο. Ο Νίκος Λάσκαρης ήρθε τη στιγμή που έπρεπε, τη στιγμή που χρειαζόμασταν τα χρήματα για να κάνουμε την προετοιμασία όπως έπρεπε και να φτάσουμε στην θέση που είμαστε σήμερα» δήλωσε ο Μάντης.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  eurokinissi/αctionimages (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Ηλίας Αποστολόπουλος
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...