loading...

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕΣΙΣΤΙΕΣ... Για τον ΕΠΙΛΟΧΙΑ ΤΟΥ 265 ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΣΕ το ερπιστριοφόρο στην λέσβο.. ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΒΗ...

Φόρο αίματος πλήρωσαν για μια ακόμα φορά οι Ένοπλες Δυνάμεις, για να κρατήσουν το ετοιμοπόλεμο. Ο 38χρονος ΕΜΘ επιλοχίας πλήρωσε με τη ζωή του την προσπάθεια που καταβάλλουν κάτω από δύσκολες συνθήκες τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για να είναι σε θέση να διαφυλάξουν την ακεραιότητα της πατρίδας εάν αυτό απαιτηθεί.

Το 265 Τάγμα από το Μανταμάδο έκανε νυχτερινή άσκηση, όπως κάνουν όλες οι μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων. Η άσκηση προέβλεπε πέρασμα μέσα από ειδικές "πολεμικές οδούς", δηλαδή μέσα από χωμάτινες διαδρομές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ερπύστρια του άρματος κόλησε σε κάποιο αυλάκι με αποτέλεσμα να κλειδώσει και να κάνει το άρμα να εκτραπεί.

Ο αρχηγός του πληρώματος πρόφθασε μέσα σε δευτερόλεπτα και κλείστηκε στη θέση του, την ώρα που έκλεινε το καπάκι και του χτυπούσε στα χέρια, προκαλώντας του εκτεταμένα κατάγματα.

Ο αδικοχαμένος επιλοχίας που ήταν οδηγός, δεν πρόφθασε να ενεργοποιήσει το μοχλό ασφαλείας του καθίσματος για να βυθιστεί μέσα στο άρμα για να προφυλαχθεί, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. 

Ο 38χρονος κατάγεται από το Κομπότι Άρτας. 

Πλήρη διερεύνηση ζητά ο ΠΣΑΕΜΘ

Το ΔΣ και τα μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας εκφράζουν την βαθιά τους οδύνη και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του ε.ε ΕΜΘ Επιλοχία Μ.ΚΝ που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητας στη Λέσβο, οταν ερπυστριοφόρο όχημα Μονάδας της 98 ΑΔΤΕ που οδηγούσε ανετράπη με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο Π.Σ.Α.Ε.Μ.Θ κάνει έκκληση στην αρμόδιες αρχές που θα ερευνήσουν το περιστατικό ,να ρίξουν άπλετο φως και να αποδώσουν τις ευθύνες σε αυτούς που πραγματικά ευθύνονται ανεξαρτήτου βαθμού,για τυχόν παραλήψεις τους κατά τον σχεδιασμό, την υλοποίηση, την συντήρηση του υλικού και την τήρηση των μέτρων ασφαλείας της συγκεκριμένης εκπαιδευτικής δραστηριότητας που στοίχησε τη ζωή σε ένα ε.ε συνάδελφό μας!!!


Η ανακοίνωση του ΓΕΣ

"Ενημερώνουμε ότι, την Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου 2016 και περί ώρα 18:15, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητας στη Λέσβο, ερπυστριοφόρο όχημα Μονάδας της 98 ΑΔΤΕ ανετράπη με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του, ΕΜΘ Επιλοχία Μ.Κ.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως.

Το ΓΕΣ εκφράζει συλλυπητήρια στους οικείους του Συναδέλφου."

onalert.gr

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...