loading...

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Άστραψε και βρόντηξε ο B.Πούτιν: «Η αναθεώρηση των συμφωνιών του Β “Παγκοσμίου Πολέμου ανοίγει το κουτί της Πανδώρας»

Άστραψε και βρόντηξε ο Βλαδίμηρος σε σχέση με την «κυοφορούμενη» προσπάθεια ΗΠΑ και ΕΕ  να ακυρώσουν τις συμφωνίες  του   Β “Παγκοσμίου Πολέμου , τονίζοντας ότι αυτό θα αποτελέσει  την αρχή δυσμενέστατων εξελίξεων στην Ευρώπη.
«Οι  συζητήσεις σχετικά με την αναθεώρηση των αποτελεσμάτων του Β “Παγκοσμίου Πολέμου δεν πρέπει να αγγίξει το θέμα του Καλίνινγκραντ και τα ανατολικά εδάφη της Γερμανίας και της Πολωνίας, διότι έτσι θα  ανοίξει το  «κουτί της Πανδώρας», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με το RIA Novosti.
«Αν κάποιος θέλει να ξεκινήσει να αναθεωρήσει  τα αποτελέσματα του Β “Παγκοσμίου Πολέμου, αυτό αποτελεί προάγγελο εξελίξεων . Η συζήτηση  για το  Καλίνινγκραντ, και για τις ανατολικές περιοχές της Γερμανίας, όπως το Lviv, το  οποίο ήταν μέρος της Πολωνίας είναι μια ατέρμονη προσπάθεια που δεν έχει τέλος  . Υπάρχει κάτι ακόμη, τόσο  η Ουγγαρία όσο και η Ρουμανία  διεκδικούν επίσης περιοχές  »,  δήλωσε ο Πούτιν σε συνέντευξή του στο Bloomberg.
«Αν κάποιος θέλει να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας , ας ξεκινήσει να εργάζεται με αυτό, και  παρακαλώ να σηκώσει το  χέρι, ξεκινήστε….»,  πρόσθεσε ο Ρώσος Πρόεδρος.
Ποιοι και από πού ξεκίνησαν συζήτηση για την αλλαγή του για status quo των συμφωνιών που επιτεύχθηκαν το 1945 ;
Εκτιμήσεις ειδικών γεωπολιτικών αναλυτών και αμυντικών εμπειρογνωμόνων , καταλήγουν στο άμεσο συμπέρασμα της αναθεωρήσεως ολόκληρου του «κόσμου» που βγήκε από τα ερείπια εκείνου του μεγάλου πολέμου.
Η συνέχεια θα είναι σίγουρα ένας ακόμη μεγάλος πόλεμος  που θα διαλύσει σίγουρα ότι άφησε όρθιο αυτός ακόμα ο  Β” Παγκόσμιος  Πόλεμος.

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...