loading...

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής στη Ρωσία: «Τι σημαίνει για μένα η Ελλάδα»

  • Πώς φαντάζεσαι εσύ την Ελλάδα;
Ποια εικόνα έρχεται στο μυαλό σου όταν ακούς τη λέξη «Ελλάδα»; Απαντώντας αυτήν την ερώτηση στο μυαλό τους, παιδιά από τη Ρωσία ηλικίας 6 έως 10 ετών καλούνται να ζωγραφίσουν τη δική τους Ελλάδα σε διαγωνισμό με θέμα «Τι σημαίνει για μένα η Ελλάδα». Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (ΓΓΕΕ), στο πλαίσιο του Έτους Ελλάδας-Ρωσίας.
Οι νικητές θα κερδίσουν ένα ταξίδι στην Ελλάδα με την οικογένειά τους, καθώς και άλλα αναμνηστικά βραβεία.
Στόχος είναι η προώθηση του διαπολιτισμικού διαλόγου και της προσέγγισης των πολιτισμών, ενθαρρύνοντας τα παιδιά να εκφράσουν τις σκέψεις τους για την Ελλάδα μέσω της τέχνης.
Ο διαγωνισμός, που τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, διεξάγεται σε δύο στάδια. Κατά το πρώτο, το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως τις 31 Οκτωβρίου, τα παιδιά θα πρέπει να αποστείλουν τις ζωγραφιές τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση contest@elru2016.gr. Μετά το τέλος του πρώτου σταδίου, ειδική επιτροπή αναμένεται να κρίνει και να ανακοινώσει μια βραχεία λίστα με τα διακριθέντα έργα έως τις 10 Νοεμβρίου.
Πηγή.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...