loading...

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Λαθρομετανάστες έστησαν υπαίθριο τζαμί σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης και άρχισαν τις προσευχές στον Αλλάχ.

Έκπληκτοι έμειναν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης μπροστά στο θέαμα μιας ομάδας λαθρομεταναστών οι οποίοι μετέτρεψαν ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης σε υπαίθριο τζαμί.
Συγκεκριμένα στην οδό Ηρώδου Αττικού, κοντά στην Φράγκων μια ομάδα μουσουλμάνων ανενόχλητη σταμάτησε και μετέτρεψε τον συγκεκριμένο πεζόδρομο σε τζαμί προκειμένου να προσευχηθεί για την ισλαμική γιορτή της θυσίας (Κουρμπάν Μπαϊράμ).
Δεκάδες κάτοικοι της πόλης έμειναν στήλες άλατος βλέποντας έναν από τους εμπορικότερους δρόμους της Θεσσαλονίκης να ισλαμοποιείται από παράνομους μετανάστες, αλλά η πρόκληση των μουσουλμάνων δεν σταμάτησε εκεί, καθώς παρόμοιο γεγονός έλαβε χώρα στην περιοχή Παναγίας Φανερωμένης στην Θεσσαλονίκη.
Η μουσουλμανική επέλαση έλαβε σάρκα και οστά με το άνοιγμα των συνόρων και την εισροή εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών στην χώρα μας και φαίνεται πως δεν είναι πρόθυμη να σταματήσει μέσα στους τοίχους των hotspot, αλλά να επιβληθεί στην ελληνική κοινωνία είτε με προκλητικές εκδηλώσεις και προσευχές σε δημόσιους χώρους είτε δια της βίας.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/lathrometanastes-esthsan-upaithrio-tzami-se-kentriko-shmeio-ths-thessalonik#ixzz4K41XWMvN
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...