loading...

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΘΥΜΑ ΜΙΑ 18ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ Χτυπούσε για 4 ώρες τη σύντροφό του, επειδή δεν του έφερε τσιγάρα! [εικόνες]

Θύμα της βιαιότητας του συντρόφου της έπεσε μια 18χρονη κοπέλα, όταν αρνήθηκε να του φέρει τσιγάρα.

Ο Τζειμς ΜακΚόρτ κλείδωσε την Κέλσι Σκίλεν σε ένα δωμάτιο του διαμερίσματός της στην Γλασκόβη και την χτυπούσε για 4 ώρες.

Ολα ξεκίνησαν, όταν το ζευγάρι γύρισε από νυχτερινή έξοδο και ο 19χρονος είχε ξεχάσει το τζάκετ με τα τσιγάρα του.

«Είπε ότι ήταν δικό μου λάθος, ότι άφησα το τζάκετ του και άρχισε να με χτυπά. Είχε τα γόνατά του στο στήθος μου, δεν μπορούσε να σηκωθώ και με γρονθοκοπούσε», δήλωσε η Κέλσι, με τον συνήγορό της να υποστηρίζει πως η 18χρονη υποφέρει από μετατραυματικό στρες.
'
«Θα έχεις μελανιασμένο πρόσωπο αύριο οπότε καλύτερα να το κάνω σωστά», της φώναζε καθώς την έφτυνε και την έβρεχε με νερό.
Η 18χρονη κοπέλα, ούσα πεσμένη στο πάτωμα, φοβόταν για τη ζωή της και είχε αρχίσει να χάνει τις αισθήσεις.
Ο Τζέιμς καταδικάστηκε σε 21 μήνες φυλακή, καθώς ομολόγησε και άλλες πράξεις βίας κατά της Κέλσι. Μάλιστα, ο δικαστής διέταξε την επίβλεψή του για 8 μήνες μετά την απελευθέρωσή του, καθώς και την απαγόρευση επικοινωνίας με τη 18χρονη για 5 χρόνια.
«Η Κέλσι ήταν τόσο βαριά τραυματισμένη που έμεινε 5 εβδομάδες εκτός εργασίας», του είπε ο δικαστής.
«Είμαι πολύ χαρούμενη που δεν μπορεί να με πλησιάσει. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού του έλεγα: ''αξίζει να πας φυλακή;''» και μου απαντούσε πως δεν τον ενδιαφέρει αρκεί να πεθάνω. Θυμάμαι να σκέφτομαι πως θα με σκοτώσει. Είναι επικίνδυνος», ανέφερε η νεαρή κοπέλα.«Η Κέλσι ήταν τόσο βαριά τραυματισμένη που έμεινε 5 εβδομάδες εκτός εργασίας», του είπε ο δικαστής.«Είμαι πολύ χαρούμενη που δεν μπορεί να με πλησιάσει. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού του έλεγα: ''αξίζει να πας φυλακή;''» και μου απαντούσε πως δεν τον ενδιαφέρει αρκεί να πεθάνω. Θυμάμαι να σκέφτομαι πως θα με σκοτώσει. Είναι επικίνδυνος», ανέφερε η νεαρή κοπέλα.
Φωτογραφίες: Daily Mail

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...