loading...

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Οι άνθρωποι του Σόρος στην Ελλάδα: Διασυνδέσεις με όλο το αμαρτωλό κομματικό κατεστημένο και κυρίως με τη Νέα Δημοκρατία!

Μία αρκετά αξιόλογη ανάλυση πάνω σε μία και μόνο ΜΚΟ που έχει ιδρύσει ο γνωστός και μη εξαιρετέος Τζόρτζ Σόρος επιχειρεί το περιοδικό «Επίκαιρα». Η ΜΚΟ που αποτελεί το κέντρο της αναλύσεως είναι η γνωστή “Solidarity Now”, ενώ υπάρχει σχετική αναφορά και σε μερικές άλλες.
«Πατώντας» πάνω στην ανάλυση του περιοδικού, είναι ευκαιρία να αναφέρουμε και μερικά ακόμα γεγονότα που χρήζουν της προσοχής των Ελλήνων, ώστε να αντιλαμβανόμαστε τι ακριβώς συμβαίνει στην Πατρίδα μας και πόσο μεγάλη επιρροή στους πολιτικούς κύκλους έχουν οι απόψεις του εν λόγω πλουτοκράτη, ο οποίος – θυμίζουμε – είχε οργανώσει δίκτυο ΜΚΟ στην Ουκρανία, το οποίο ενεργοποιήθηκε την… κατάλληλη ώρα, ώστε να επιτευχθούν οι σκοποί του αμερικανικού «δημοκρατικού» ιμπεριαλισμού.
Το περιοδικό αναφέρεται κυρίως στο Διοικητικό Συμβούλιο της εν λόγω ΜΚΟ στην Ελλάδα, όπου φυσικά ξεχωρίζουν οι:
α) Στέλιος Ζαββός, πρόεδρος της ΜΚΟ του Σόρος και κουμπάρος του. Θυμίζουμε ότι αυτός ο επιχειρηματίας, λίγο πριν την πτώση της ψευτοδεξιάς, είχε παραθέσει δείπνο στο οποίο «Παρακάθησαν ο πρώην πρωθυπουργός Λ. Παπαδήμος, οι Γκίκας Χαρδούβελης, Ν. Δένδιας και Γ. Μαυραγάνης», όπως ανέφερε τότε ο Βηματοδότης.
β) Χρήστος Ροζάκης, ο οποίος διετέλεσε υφυπουργός εξωτερικών στην κυβέρνηση Σημίτη και όπως αναφέρει το περιοδικό «δεν έχει κρύψει ποτέ την αποσταθεροποιητική αδυναμία του σε διάφορες μειονότητες, υπαρκτές και ανύπαρκτες», αναφέροντας παράλληλα και το ότι ο Ροζάκης “έχει καταδικάσει τη χώρα μας για την μη αναγνώριση των «μακεδονικών» και τουρκικών «συλλόγων»”.
γ) Νίκος Αλιβιζάτος, σύμβουλος για πολύ καιρό του Κώστα Σημίτη και υποψήφιος για την προεδρεία της Δημοκρατίας με τη στήριξη του Πασόκ και του κόμματος Θεοδωράκη. Πέραν, όμως, αυτών των αναφορών που κάνει το περιοδικό, αξίζει να τονίσουμε ότι ο Αλιβιζάτος ήταν αυτός που συνέταξε την πρόταση αναθεώρησης του Συντάγματος, προκειμένου να απαγορευτεί η Χρυσή Αυγή, πρόταση την οποία πριν δημοσιεύσει η «Καθημερινή» την είχε παραδώσει στον Αντώνη Σαμαρά.
δ) Αντιγόνη Λυμπεράκη, βουλευτής του κόμματος Θεοδωράκη και μέλος του Δ.Σ. της «Action Aid”, η οποία ως γνωστόν «συνδέεται συγγενικά με τον πρόεδρο της Νεας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη – είναι ξαδέρφια», όπως αναφέρει το περιοδικό. Και για όσους απορούν, πάρτε και μία… οικογενειακή φωτογραφία για καλή τύχη!
ε) Ευθύμιος Βιδάλης, επιχειρηματίας, «ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος του ΣΕΒ. Με απόφαση του τότε πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά διορίστηκε σύμβουλος (άνευ αποδοχών) σε θέματα ανάπτυξης και συγκεκριμένη για την επανεκκίνηση των μεγάλων οδικών έργων της χώρας». Επίσης στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι «τη δημοσιότητα απασχολήσε η σύζυγός κ. Βιδάλη Μαίρη, το όνομα της οποίος βρέθηκε στη λίστα Λαγκάρντ».
Στο δημοσίευμα του περιοδικού αναφέρεται και ένα άλλο «ευαγές» ίδρυμα το CDRSEE, που μας έχει απασχολήσει στο παρελθόν και σας παραθέτουμε τους σκοπούς του:
“Το CDRSEE (Κέντρο για την Δημοκρατία και την συμφιλίωση στην Νοτιοανατολική Ευρώπη), χρηματοδοτείται από τον Σόρος μέσω του σκοπιανικού παραρτήματος της εταιρίας του, Open Society Foundation. Πέρα από τον Σόρος χρηματοδοτείται από το ελλαδικό υπουργείο εξωτερικών (όχι από το αντίστοιχο τουρκικό) και εμπεριέχει ένα παράρτημα του που ασχολείται με την συγγραφή της «κοινής βαλκανικής ιστορίας», όπως διατρανώνουν. Ένα από τα βιβλία που έχει εκδώσει το εν λόγω κέντρο ανθελληνισμού είναι το «Διδάσκοντας Ιστορία στην Νοτιοανατολική Ευρώπη», του οποίου τον πρόλογο έχει γράψει η κ. Χριστίνα Κουλούρη, καθηγήτρια Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, και σφόδρα αντιχρυσαυγίτισσα. Ας δούμε ένα απόσπασμα από τον πρόλογο της, για να αντιληφθούμε τον πνεύμα που διατρέχει το εν λόγω «βιβλίο»: «Κάποιοι όροι που έχουν επιβληθεί για την περιγραφή ιστορικών γεγονότων ή ιστορικών περιόδων αντανακλούν αρνητικές νοοτροπίες. Αυτή είναι η περίπτωση των όρων «Οθωμανικός ζυγός» ή «Οθωμανική Κατοχή» – που σταδιακά εξαφανίζονται από τα βιβλία – αλλά και άλλων όρων που δεν μπορούν να συζητηθούν εδώ.». Στο ίδιο βιβλίο, σημειωτέον, έχει αρθρογραφήσει και η περιβόητη Θάλεια Δραγώνα…”
Σε αυτές τις πληροφορίες, απλώς να προσθέσουμε μία είδηση που βρήκαμε στην ιστοσελίδα του εν λόγω ιδρύματος και δεν «έτυχε» της ανάλογης προσοχής από τα ελλαδικά ΜΜΕ. Σύμφωνα, λοιπόν, με την ιστοσελίδα του CDRSEE, προ τριημέρου υπήρξε συνάντηση ανθρώπων του ιδρύματος με τον νεοδημοκράτη Δημήτρη Αβραμόπουλο, από την οποία σας παραθέτουμε φωτογραφία.
Από τα ονόματα που είδαμε παραπάνω, βλέπουμε ότι ο γνωστός πλουτοκράτης έχει συμμάχους στη ΝΔ, στο Πασόκ και σε όλες τις παραφυάδες τους. Δεν είναι μονάχα, λοιπόν, οι συριζαίοι που χαρακτηρίστηκαν ως «αξιόπιστοι σύμμαχοι» από τον συγκεκριμένο ανθέλληνα. Είναι ολόκληρο το λεγόμενο «συνταγματικό τόξο» και ιδιαιτέρως οι πολέμιοι της Χρυσής Αυγής, του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.


Γίνεται ευκόλως αντιληπτό, λοιπόν, από τον καθένα το πόσο σημαντικός είναι ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής και πόσο μεγαλοδύναμος είναι ο αντίπαλος. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζουμε ότι παρότι δυνατός ο εχθρός, δεν είναι ανίκητος και έτσι με Πίστη στα Ιδανικά μας και ατελείωτο Αγώνα είναι βέβαιο ότι θα τον νικήσουμε!

Κώστας Αλεξανδράκης

xryshaygh


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...