loading...

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Από το 2017 θα αρχίσει η κυκλοφορία των νέων ταυτοτήτων που θα περιλαμβάνουν μικροτσίπ.

Από το 2017 θα αρχίσει η κυκλοφορία των νέων ταυτοτήτων που θα περιλαμβάνουν μικροτσίπ.Σκοπός είναι να αποθηκεύονται βιομετρικά χαρακτηριστικά, που δεν αντιγράφονται και δεν πλαστογραφούνται, καθώς και στοιχεία όπως το ΑΜΚΑ, τον ΑΦΜ κλπ που θα αντικαταστήσουν πιστοποιητικά και δημόσια έγγραφα. Πρόκειται, ουσιαστικά, δηλαδή για την περιβόητη Κάρτα του Πολίτη, που εδώ και καιρό προσπαθεί να προωθήσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων στην Πατρίδα μας.“Η επιτροπή του ΥΠΕΣ και του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ολοκληρώνει το νομοθετικό πλαίσιο για τη νέα ταυτότητα. 11 εκατομμύρια έγγραφα και πιστοποιητικά του Δημοσίου θα αποτελούν παρελθόν”, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, καθώς “από τον Οκτώβριο θα υπάρχει το μητρώο πολιτών και η χώρα θα έχει απαλλαγεί από όλο αυτό το μπέρδεμα. Έτσι, θα μπορούν να διασυνδεθούν όλες οι βάσεις δεδομένων του Δημοσίου.
Βεβαίως, όλα αυτά δεν αποτελούν για εμάς κάτι καινούργιο, αφού την είδηση την είχε μεταδώσει πρώτα η «Χρυσή Αυγή» ήδη από το 2015. Το μόνο νέο στην όλη είδηση είναι ότι πλέον υπάρχει σχετικό χρονοδιάγραμμα ώστε να ολοκληρωθεί η σύνταξη του νόμου, αλλά και να κατασκευαστεί η Κάρτα του Πολίτη.
Σε κάθε περίπτωση η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί ενάντια στις επιταγές των επικυρίαρχων, οι οποίοι επιτίθενται ταυτοχρόνως σε σε όλους τους πυλώνες του Έθνους μας, στην Πίστη, την Φυλή και την κοινωνική συνοχή του. Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν!
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...