loading...

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΟΗΕ απειλεί την Ρωσία για το «μαχαίρι» που έχει πέσει στους ισλαμιστές στο Χαλέπι!

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Για άλλη μια φορά ο ΟΗΕ εκπλήσσει αρνητικά και απειλεί με πολύ θράσος την Ρωσία για το «μαχαίρι» που πέφτει στους ισλαμιστές στο Χαλέπι ενώ πέντε χρόνια τώρα δεν εξέδωσε ούτε μια ανακοίνωση για τα βασανιστήρια και τις ομαδικές εκτελέσεις που διέπρατταν οι εξτρεμιστές σε Σύρους στρατιώτες και άμαχους πολίτες.
Οι κάτοικοι του ανατολικού Χαλεπίου ζούσαν μέσα στον τρόμο και τα εγκλήματα των ισλαμιστών είναι αναρίθμητα για να ξεκινήσουμε να τα αναφέρουμε. Αποκεφαλισμοί, βιασμοί, ακρωτηριασμοί,καψίματα ζωντανών ανρθώπων, σταυρώσεις κ.α τι να πρωτοπεί κανείς για το τι συνέβαινε στην πόλη αυτή στον ανατολικό τομέα που ήταν υπό ισλαμιστική κατοχή. 
Και όμως με ύποπτη συμπάθεια για τους ισλαμιστές ο ΟΗΕ παίρνει το μέρος των δολοφόνων και εκφράζει την ανησυχία του και τον «αποτροπιασμό» του για την «εξαφάνιση» εξτρεμιστών.

«Οι κυβερνήσεις της Συρίας και της Ρωσίας θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τις θηριωδίες παραστρατιωτικών ομάδων στο Χαλέπι» δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας εργασίας για την ανθρωπιστική βοήθεια στη Συρία Γιαν Έγκελαντ!
Με ανάρτηση του στο twitter αναφέρει ότι «οι κυβερνήσεις της Συρίας και της Ρωσίας είναι υπεύθυνες για όποιες και όλες τις θηριωδίες που οι νικηφόρες δυνάμεις παραστρατιωτικών ομάδων διαπράττουν τώρα στο Χαλέπι».
Στρατιωτική πηγή τόνισε στο RIA Novosti ότι ο συριακός στρατός με την στήριξη τοπικών παραστρατιωτικών ομάδων ξεκίνησε να καταλαμβάνει το τελευταίο προπύργιο των ανταρτών στο ανατολικό Χαλέπι στην συνοικία Σαλαχεντίν.
«Το Χαλέπι θα απελευθερωθεί πλήρως τις επόμενες ώρες και θα ανακοινωθεί επίσημα».
Αυτός ο «απίθανος» Γιαν Έγκελαντ που κρυβότανε τόσα χρόνια όταν μέσα στο ανατολικό Χαλέπι διεξάγοντα καθημερινά οι θηριωδίες των ισλαμιστών κατά οποιουδήποτε είχε την ατυχή «έμπνευση» να μην τους υποστηρίζει;
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...