loading...

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

«F@CK THE CHRISTIANS KAI ΑLLAHU AKBAR» ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ Κακόμοιροι οι λαθρομετανάστες και πετούσαν πέτρες και βεγγαλικά ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟ...!!!

ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΒΑΡΗ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΕΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ... ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ, ΒΓΑΙΝΟΥ ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΔΕΝ ΕΞΑΓΕΤΑΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ... ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΔΥΟ ΚΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟ...Ο Δημήτρης Πάγκαλος είναι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. «Σε κάποια φάση, γύρω στις έντεκα, έντεκα παρά, χτυπά ο συναγερμός» περιγράφει. «Έρχομαι στο μαγαζί πολύ γρήγορα, βλέπω σπασμένο το πάνω και το κάτω τζάμι και πυροτεχνήματα να εκτοξεύονται από την απέναντι πλατεία. Τρεις τέσσερις μετανάστες την κάνανε τη δουλειά, πήραν τα πυροτεχνήματα, τα πήγαν κάτω στον καταυλισμό και τα μοιράσανε σε καμιά τριανταριά άτομα. Ρίχνανε σε ό,τι κινούνταν, σε αυτοκίνητα, σε ανθρώπους, σε σπίτια πάνω, στο γιατρό εδώ απέναντι, στα ΜΑΤ, στην αστυνομία, από τύχη δεν είχαμε τραυματίες. 

Έκανα κι εγώ εδώ μπροστά τον τερματοφύλακα. Ήξερα ότι αν περνούσαν πυροτεχνήματα μέσα στο μαγαζί θα είχαμε πρόβλημα κι έκατσα μπροστά στην πόρτα να τα αποκρούω. Οι γιατροί που με εξέτασαν μετά κατέγραψαν καψίματα. Κάποια στιγμή τους τελειώσανε τα πυροτεχνήματα και βγάζανε πέτρες από το κάστρο και τις πετούσαν. Τότε έφυγα προς τα κάτω γιατί τις πέτρες δεν τις έβλεπα και φοβήθηκα, μία έσκασε στο ντουβάρι και μετά στο κεφάλι μου. Με το που φεύγω έρχεται ένας από αυτούς που έχουν πλέον συλληφθεί και παίρνει ακόμα μια κούτα πυροτεχνήματα. Ευτυχώς άρχισε να μαζεύεται κόσμος, εδώ απέναντι, πίσω από το περίπτερο. Όσο περνούσε η ώρα μαζεύονταν όλο και περισσότεροι».Ρίχνανε σε ό,τι κινούνταν, σε αυτοκίνητα, σε ανθρώπους, σε σπίτια πάνω, στο γιατρό εδώ απέναντι, στα ΜΑΤ, στην αστυνομία, από τύχη δεν είχαμε τραυματίες

Ο Γ.Σ. ήταν ανάμεσα στο πλήθος που είχε μαζευτεί πίσω από το περίπτερο. «Οι πέτρες άρχισαν να έρχονται προς το μέρος μας, κάποιοι τις πετούσαν πίσω, ήταν μια περίεργη κατάσταση», θυμάται περιγράφοντας την τρίωρη «μάχη» που εκτυλίχθηκε ανάμεσα στους ντόπιους και στην εν λόγω ομάδα φιλοξενούμενων στον καταυλισμό, από τις έντεκα περίπου το βράδυ της Τετάρτης έως τις δύο τα ξημερώματα της Πέμπτης. «Ήρθε η Αστυνομία, ήρθαν τα ΜΑΤ, βέβαια αυτοί ήταν πίσω από τον κόσμο και όταν βλέπανε τις πέτρες λέγανε "παιδιά πίσω" αλλά ο κόσμος αγανακτισμένος έφευγε μπροστά. 

Μιλάμε για δύο ώρες πετροπόλεμο, να παίρνεις πέτρα να την πετάς να σου την ξαναπετάνε, επί δύο ώρες τουλάχιστον. Το ανησυχητικό είναι ότι την ώρα που πετούσαν τις πέτρες φώναζαν "Fuck the Christians", "Allahu Akbar". Εγώ πιστεύω στο Θεό, όταν άκουσα αυτά τα πράγματα σκέφτηκα ότι δεν είναι τόσο αθώοι όσο τους βλέπουμε αυτοί οι άνθρωποι. Δεν ξέρω αν τους είπαν άλλοι να τα πουν ή δεν ξέρω εγώ τι, από την άλλη γνωρίζουμε ότι είναι φανατικοί μουσουλμάνοι όλοι αυτοί. Τέλος πάντων, μετά από δυο ώρες πετροπόλεμο τα ΜΑΤ τους ώθησαν προς τα μέσα. Δεν τους άγγιξαν, ούτε τα ΜΑΤ ούτε η Αστυνομία. Μετά ήρθε η Πυροσβεστική για να σβήσει τις φωτιές».
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...