loading...

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΣΟΚ! ΘΑ ΒΑΨΟΥΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΟΙ IΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΤΟΥ ISIS θέλουν να κάνουν κόλαση τις γιορτές.

Οργάνωση φιλικά διακείμενη προς το ISIS, προέτρεψε χθες Τετάρτη τους υποστηρικτές των τζιχαντιστών να επιτεθούν σε στόχους όπως αγορές και νοσοκομεία στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης περιόδου. Στη συνέχεια η οργάνωση προέτρεψε τους μουσουλμάνους να κρατήσουν αποστάσεις από τις εορταστικές εκδηλώσεις των χριστιανών.
Λόγω της απειλής οι αρχές στην Ευρώπη έχουν ενισχύσει τα μέτρα ασφάλειας μετά από την επίθεση στο Βερολίνο όπου έχασαν τη ζωή τους 12 άνθρωποι.
Το Ίδρυμα Μέσων Ενημέρωσης Nashir, το οποίο υποστηρίζει το Ισλαμικό Κράτος, ανάρτησε μήνυμα στο διαδίκτυο μαζί με εικόνες μαχητών με όπλα και μαχαίρια, τον Άγιο Βασίλη, ταράνδους κι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, σύμφωνα με το παρατηρητήριο ένοπλων ομάδων στο διαδίκτυο SITE Intelligence Group, που εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες.
«Οι εορτασμοί τους, οι συγκεντρώσεις τους, οι λέσχες τους, οι αγορές τους, τα θέατρά τους, οι κινηματογράφοι τους, τα εμπορικά τους κέντρα, ακόμα και τα νοσοκομεία τους αποτελούν όλα τέλειους στόχους για εσάς», έγραφε στο μήνυμά προς τους ισλαμιστές που δρουν μεμονωμένα στην Ευρώπη.
Το ίδρυμα ανέφερε ότι το Ισλαμικό Κράτος θα «αντικαταστήσει τα πυροτεχνήματα (των εορταζόντων) με ζώνες με εκρηκτικά και εκρηκτικούς μηχανισμούς, και θα αλλάξει τα τραγούδια και τα χειροκροτήματά τους σε κλαυθμούς και οδυρμούς».
Τέλος, το μήνυμα υπενθύμισε σε υποστηρικτές του ΙΚ το κάλεσμα στις αρχές του Δεκεμβρίου από τον νέο εκπρόσωπο του, Άμπου αλ Χασάν Αλ Μουχάζερ, ο οποίος δήλωσε ότι θα πρέπει να επιτεθούν και σε τουρκικές πρεσβείες και προξενεία.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...