loading...

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ Αττική: Συνελήφθη 69χρονος για ασέλγεια σε δυο κοριτσάκια 10 και 13 ετών.

Συνελήφθη, βραδινές ώρες της περασμένης Δευτέρας, σε περιοχή της Δυτικής Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής 69χρονος, κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιών και ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.
Όπως διαπιστώθηκε, ο 69χρονος πριν από τη σύλληψή του, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 10χρονης ανήλικης.
Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, προέκυψε ακόμα, ότι ο συλληφθείς κατά το τελευταίο 9μηνο, ασελγούσε συστηματικά σε βάρος του κοριτσιού, αλλά μάλλον δεν έφτανε αυτό, και έδινε χρήματα σε ένα άλλο 13χρονο κορίτσι, ώστε να το εκμεταλλεύεται και αυτό σεξουαλικά.
Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα και τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.
loading...

Παγκόσμια αστάθεια: Καταρρέουν οι ΗΠΑ – Τι λέει η NASA και κορυφαία τράπεζα της Νορβηγίας.

Ο δυτικός πολιτισμός θα καταρρεύσει σκόπιμα, προκειμένου ο παγκόσμιος ηγέτης να παρουσιαστεί ως σωτήρας στα τρομοκρατημένα πλήθη.

Έρευνα της NASA επιβεβαιώνει την άνωθεν εκτίμηση, καθώς ισχυρίζεται πως ο πολιτισμός της Δύσης είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης, στα πρότυπα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, εξαιτίας της διαστρωμάτωσης της κοινωνίας σε ελίτ και μάζες.
Σε άνισες κοινωνίες, γράφει η έρευνα, «είναι δύσκολο να αποφευχθεί η κατάρρευση. Οι ελίτ μεγαλώνουν και καταναλώνουν πάρα πολύ». Βέβαια δεν μας εξηγεί η NASA ποιοι θεωρούνται «ελίτ».
Έτσι, θα έρθει ο παγκόσμιος ηγέτης να φέρει ισότητα, εξισώνοντας τους πάντες προς τα κάτω εκτός από την πραγματική ελίτ, δηλαδή τους εκλεκτούς του.
Η έρευνα χρηματοδοτήθηκε από το Κέντρο Διαστημικών Πτήσεων  Goddard της NASA υπό την καθοδήγηση του Εθνικού Επιστημονικού Ιδρύματος «Safa Motesharrei».
Φυσικά δεν παραλείφθηκε η αναφορά στην Ατζέντα 21 , καθώς στην έρευνα τονίζεται πως, προκειμένου να αποφευχθεί δήθεν η κατάρρευση, πρέπει να προστατευτεί η φύση και να μειωθεί η εξάντλησή της, τουτέστιν να απομακρυνθούν από αυτήν οι «κακοί» άνθρωποι, οι οποίοι συνεχώς καταναλώνουν.
Την ίδια ώρα, πέραν του περιβάλλοντος, χρησιμοποιείται η οικονομία, με σκοπό να δικαιολογηθεί το επικείμενο παγκόσμιο κραχ.
Η μεγαλύτερη τράπεζα της Νορβηγίας «DNB» στοιχηματίζει για πρώτη φορά πως η χρηματιστηριακή αγορά των ΗΠΑ θα καταρρεύσει και φυσικά μαζί της θα συμπαρασύρει όλη την Δύση.
Η Τράπεζα αναφέρει χαρακτηριστικά πως θα προκληθεί παγκόσμια αστάθεια.
Όπως αναφέρουν εκπρόσωποι της τράπεζας, πάρα πολλές αμερικανικές επιχειρήσεις είναι υπερχρεωμένες, ιδιαίτερα στον τομέα της ενέργειας, των τροφίμων και των τηλεπικοινωνιών.
Όλα αυτά σε συνδυασμό με την χθεσινή είδηση πως δρομολογείται άμεσα η ανέγερση του Τρίτου Ναού του Σολομώντα, μας ωθεί στο να πιστεύουμε πως ραγδαίες εξελίξεις βρίσκονται προ των πυλών.

loading...

Το πιο ακριβό μέταλλο στον κόσμο σε μεγάλες ποσότητες στην Ελλάδα: 8 τόνοι χρυσού για 1 κιλό!Σχόλιο Περηφ.Έλληνα: MΑΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ.

  • Σχόλιο Περηφ.Έλληνα:
  • MΑΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ.Όσμιο: Το πιο ακριβό μέταλλο στον κόσμο! 8 τόνοι χρυσού για 1 κιλό όσμιο!!! Για αυτό “κυνηγάνε” την Ελλάδα…

ΟΣΜΙΟ: TO AΠΟΛΥΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΟ και ο «κρυφός πόλεμος» εναντίον της ΕΛΛΑΔΑΣ για την κατοχή του.
Το ιρίδιο, το όσμιο και ο κόκκινος υδράργυρος, μέταλλα στοιχεία, χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία των πυρηνικών για τις χημικές ιδιότητές τους.
Τα έτη 1992-1994, μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ενωσης, άνθησε το εμπόριο του κόκκινου υδράργυρου, ουσίας με εκρηκτικές ιδιότητες. Κάπου 300.000 λίρες Αγγλίας ή 400.000 δολάρια ΗΠΑ το κιλό.
Υπόθεση – μυστήριο με λαθρεμπόρους πυρηνικών απασχόλησε τις διωκτικές αρχές της χώρας μας τον Νοέμβριο του 1991, οπότε και έλαβε χώρα η σύλληψη Ούγγρου στην Ελλάδα που επιχειρούσε να πουλήσει κόκκινο υδράργυρο στην Αθήνα. Για παρόμοια υπόθεση, έξι χρόνια αργότερα, κατηγορείται και ο Σαλιόνικ: ότι μετείχε σε κύκλωμα που διακινούσε κόκκινο υδράργυρο.
Στα μέσα Νοεμβρίου 1995 οι αρχές των Σκοπίων κατέσχεσαν ποσότητα οσμίου πολύ κοντά στα σύνορά μας με τη χώρα αυτή. Η αξία του οσμίου στις ΗΠΑ ανέρχεται στα 150.000 δολάρια ανά γραμμάριο, ενώ στην Ευρώπη στα 100.000 δολάρια ανά γραμμάριο. Στα Βαλκάνια η τιμή του είναι πιο χαμηλή (43.000 δολάρια ανά γραμμάριο). Η αξία του οσμίου είναι υψηλή γιατί είναι δυσεύρετο στη φύση, ενώ είναι γνωστό ότι μεταλλουργία οσμίου υπήρχε εδώ και χρόνια στην τέως Σοβιετική Ενωση.
Η διάλυση της τέως Σοβιετικής Ενωσης, πέρα από τα όσα προβλήματα δημιούργησε στον πλανήτη, προκάλεσε μεγάλη αναταραχή ώς πανικό στις χώρες της Δύσης για την αδυναμία στη φύλαξη των πυρηνικών οπλοστασίων και των μονάδων παραγωγής πυρηνικών.
Ετσι, οι πολλές βάσεις των πυρηνικών (περίπου 28 τον αριθμό) φαίνεται να είναι σήμερα εκτός ελέγχου, κάτι που παραδέχθηκε και ο υπουργός Αμυνας της Ρωσίας Ιγκόρ Ροντιόνοφ το 2010.
Το πλουτώνιο βγήκε στο σφυρί και μάλιστα φαίνεται να εμπλέκονται και πυρηνικοί φυσικοί – επιστήμονες που το πωλούν όσο – όσο. Πολλοί από αυτούς, όταν εγκατέλειψαν την πατρίδα τους σε αναζήτηση καλύτερης τύχης, κατέφυγαν σε χώρες της Δύσης, κατά κυριότητα στις ΗΠΑ, και πήραν μαζί τους και «λίγο» πλουτώνιο ή ουράνιο εμπλουτισμένο, για «να βγάλουν τα έξοδά τους» ή καλύτερα «να κάνουν την καλή» στη νέα πατρίδα τους. Ως και ρώσος υπουργός κατηγορήθηκε ότι ήταν μπλεγμένος σε σκάνδαλο πλουτωνίου.
Η κλοπή των ραδιενεργών υλικών, που προσλαμβάνει γιγαντιαίες διαστάσεις, είναι η πιο μεγάλη και εγκληματική απειλή όμοια της οποίας δεν υπάρχει άλλη. Δεν μπορείς να ξέρεις σε τι χέρια είναι δυνατόν να πέσουν. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τα χέρια αυτά να είναι τρομοκρατών.
Και τότε…
Όσμιο υπάρχει σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας.
Και εδώ αρχίζουν και μπαίνουν σε εφαρμογή τα μεγάλα σχέδια των «αγαπημένων συμμάχων» μας που προσπαθούν να μας διαλύσουν και να μας κάνουν κρατίδια- κρατίδια για να το πάρουν. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά και οι Τούρκοι, οι οποίοι δεν διστάζουν να το διαλαλούν δημόσια σε έντυπα και τηλεοράσεις …;..
Όταν ρώτησα…διαπίστωσα ότι η τιμή του ήταν 60 χιλιάδες δολάρια για ένα γραμμάριο. Δηλαδή, το ένα κιλό κοστίζει 60 εκατομμύρια δολάρια…
Απόσπασμα από τη συνέντευξη με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του στρατηγού ε.α. Γιώργου Αϋφαντή.
“Ο κ. Αϋφαντής υποστηρίζει ότι, το επεισόδιο στα ΄Ιμια έγινε γιατί κάτω από τη βραχονησίδα υπάρχει όσμιο, πολύς χρυσός αλλά και κόκκινος υδράργυρος, που είναι το δεύτερο κατά σειρά ακριβότερο μέταλλο. Δηλαδή ένα κιλό όσμιο, κοστίζει όσο 8 τόνοι χρυσού και ένα κιλό κόκκινος υδράργυρος αγοράζεται με 2 τόνους χρυσό.
Γι’ αυτό, προσθετει, τα ΄Ιμια ειναι στις γκρίζες ζωνες…”
…Το 1995 είχε εντοπιστεί όσμιο από τις αρχές των Σκοπίων σε περιοχή κοντά στα ελληνικά σύνορα.
Κι’ εμείς τώρα…
Κοιμόμαστε ήσυχοι…
Μεγαλώνουμε παιδιά…
Κάνουμε όνειρα για το μέλλον…
Τα αρχαιότερα πετρώματα της Ελλάδας μέχρι στιγμής , συνεχίζει ο κ.Κωστόπουλος, έχουν εντοπισθεί στις περιοχές Φωτεινού Τρικάλων, Δεσκάτης Γρεβενών και λίγα χιλιόμετρα δυτικά της Φλώρινας. Πρόκειται για γρανίτες ηλικίας 700 εκατομμυρίων ετών. Η χρονολόγησή τους έγινε σε ορυκτά ζιρκόνια με τη μέθοδο ουρανίου-μολύβδου.
Οι πλέον επιβλητικοί μαγματικοί θάλαμοι ωκεάνιας λιθόσφαιρας βρίσκονται στην Πίνδο, μεταξύ Περιβολίου και Αβδέλας Γρεβενών και κατά μήκος του Ασπροπόταμου στη δασική οδό Περιβολίου – Μικρολίβαδου, καθώς επίσης και στον οφιόλιθο του Βούρινου στην περιοχή της Κράπας και του Ασπρόκαμπου. Ιδιαίτερα στον οφιόλιθο της Πίνδου, οι παραπάνω μαγματικοί θάλαμοι συνοδεύονται και από θεαματικές εμφανίσεις λάβας με σφαιρικές μορφές που είναι τυπικές των υποθαλάσσιων εκχύσεων.
Επίσης, λόγος γίνεται και για τον μανδύα της γης, που διατηρείται, σήμερα, επάνω στις κορυφές των βουνών, στη Βάλια Κάλντα και το Βούρινο, λόγω των τεράστιων τεκτονικών δυνάμεων που χώρισαν μία φορά την Ελλάδα και μετά την ξαναένωσαν. Μέσα στα πετρώματα του μανδύα, φιλοξενούνται τα τεράστια κοιτάσματα χρωμίου που διαθέτει η Ελλάδα, όπως παραδείγματος χάριν αυτό στο Ξερολίβαδο Κοζάνης.
Τα κοιτάσματα χρωμίου δημιουργούνται από βασαλτικά μάγματα, πλούσια σε χρώμιο, που γεννώνται από την τήξη του περιδοτίτη (δηλ. του μανδύα) και τα οποία, λόγω άνωσης, διαπερνούν τη μανδυακή μήτρα που τα γέννησε και οδεύουν προς τα επάνω μέσα στην ωκεάνια λιθόσφαιρα να τροφοδοτήσουν τους θαλάμους μάγματος και αυτοί με τη σειρά τους τις υποθαλάσσιες εκχύσεις λάβας. Το πρώτο ορυκτό που κρυσταλλώνεται από τα μάγματα αυτά λέγεται σπινέλιος και είναι ένα οξείδιο του χρωμίου, αργιλίου, μαγνησίου και σιδήρου. Η κρυστάλλωση μεγάλων ποσοτήτων σπινέλιου και η μετέπειτα μηχανική συγκέντρωση του ορυκτού σε μεγάλες ποσότητες λόγω τεκτονικών δράσεων οδηγεί στο σχηματισμό κοιτασμάτων χρωμίου. Επειδή ο σπινέλιος αποτελεί την κύρια πηγή χρωμίου στη γη, κοινά λέγεται χρωμίτης.
Αν η περιεκτικότητα σε αργίλιο είναι μεγάλη, τότε ο χρωμίτης λέγεται πυρίμαχου τύπου, ενώ αν υπερισχύει η περιεκτικότητα σε χρώμιο λέγεται μεταλλουργικού τύπου. Τα κοιτάσματα χρωμίτη του Βούρινου είναι μεταλλουργικού τύπου και από τα πλουσιότερα του είδους τους στη γη.
Ένα σημαντικότατο παραπροϊόν κατά τη μεταλλουργική επεξεργασία του χρωμίτη είναι τα πλατινοειδή (όσμιο, ιρίδιο, ρουθήνιο, ρόδιο, πλατίνα και παλλάδιο).
Θέλετε και άλλα στοιχεία;
Το περιοδικό NEMECIS επίσης σε άρθρο του, επισημαίνει την σπουδαιότητα για το μέταλλο όσμιο και μας δίνει πληροφορίες για την στροφή της αμερικανικής πολιτικής στο ζήτημα του Αιγαίου.
Γνωρίζετε τι είναι το όσμιο;
Είναι ένα μέταλλο με ατομικό αριθμό 76 και ατομικό βάρος 190,2. Ανήκει στην ομάδα του λευκόχρυσου και είναι ένα από τα σκληρότερα στοιχεία που βρίσκονται στη φύση. Το στοιχείο με τη μεγαλύτερη πυκνότητα απ΄ όλα τα γνωστά στοιχεία και το πλέον δύστηκτο μέταλλο της ομάδας του.
Τα μεγαλύτερα αποθέματα οσμίου στο κόσμο βρίσκονται στην Τουρκία. Υπολογίζεται ότι τα αποθέματα οσμίου είναι 127.000 τόνοι. Η δεύτερη μεγαλύτερη χώρα που έχει αποθέματα είναι η Βουλγαρία με 2.500 τόνους.

Η αξία του οσμίου που υπάρχει στην Τουρκία ανέρχεται στα 9 τρισεκατομμύρια δολάρια. Εάν αναλογιστείτε ότι το εσωτερικό και το εξωτερικό χρέος της χώρας είναι 220 δισεκατομμύρια δολάρια, η αξία του οσμίου είναι 40 φορές μεγαλύτερη από το συνολικό χρέος.
Οι φιλοδυτικοί δημοσιογράφοι μας άρχισαν να λένε ότι :
Η Τουρκία είναι μια πολύ πλούσια χώρα για να την αφήσουνε στους Τούρκους (Τζουνέιτ Ουλσεβερ).
Παρόμοια δήλωσε έκανε και ο Μεμχέτ Αλί Μπιράντ σε ένα σεμινάριο στη Βιέννη : “Απευθυνόμαστε σε όλους τους πατριώτες για να γνωρίζουν την αλήθεια.”
Ο στρατηγός Γ.Αϋφαντής υποστηρίζει ότι ο διευθυντής του 2ου Ε.Γ του ΓΕΣ στρατηγός Στράτος Νταϊλάκης, του έδειξε μια φωτοτυπία δορυφορικής φωτογραφίας αμερικανικού δορυφόρου η οποία απεικόνιζε όλο το Αιγαίο.
Το επίκεντρο της έρευνας των φωτογραφήσεων ήταν τα πετρέλαια του Αιγαίου. Στο νοτιοανατολικό άκρο υπήρχε μια πιο σκούρα κηλίδα. Οι αναλύσεις της οποίας έδειξαν ότι υπάρχουν πολύτιμα μέταλλα κ.α, τα οποία εντοπίζονται κυρίως στην περιοχή των Ιμίων!
Για να αντιληφθούμε την αξία του οσμίου πρέπει να αναφέρουμε ότι ένα γραμμάριό του στοιχίζει 60.000 δολάρια!!! Ένα κιλό οσμίου αντιστοιχεί με πέντε τόνους χρυσού! Εάν στα στοιχεία αυτά προσθέσουμε και τα κοιτάσματα ουρανίου που υπάρχουν στη Καβάλα και αλλού σημαίνει ότι και η Ελλάδα είναι χώρα που δεν μπορούν να την αφήσουν στους Έλληνες!
Επειδή κανένας πόλεμος δεν γίνεται για τα μάτια της <<ωραίας Ελένης>> αλλά μόνο για τεράστια οικονομικά συμφέροντα, περιμένουμε από το Ίδρυμα Γεωλογικών και μεταλλευτικών Ερευνών να ενημερώσει τον ελληνικό λαό εάν αληθεύουν όλα αυτά.
Είναι τυχαία η στροφή της αμερικανικής πολιτικής στο ζήτημα του Αιγαίου;
Το αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών ζήτησε εγγράφως από την Ελλάδα να προσέλθει σε διμερή ελληνοτουρκικό διάλογο με στόχο την επανεξέταση των συνθηκών που ρυθμίζουν το καθεστώς του Αιγαίου.
Με λίγα λόγια οι ΗΠΑ υιοθετούν τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο και μας οδηγούν σε κάποιο συμβιβασμό. Πιθανότατα σε μια συνδιαχείριση του πλούτου της περιοχής, ο οποίος θα διανέμεται στα τρία, με λιγότερα ποσοστά στις δύο παράκτιες χώρες και μεγαλύτερα στους φίλους και συμμάχους. Κάτι σαν την εκμετάλλευση του πετρελαίου του Πρίνου…
ΤΩΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΗΡΑΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ «ΣΥΜΜΑΧΩΝ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΠΩΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.
loading...

ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕΣΙΣΤΙΕΣ... Για τον ΕΠΙΛΟΧΙΑ ΤΟΥ 265 ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΣΕ το ερπιστριοφόρο στην λέσβο.. ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΒΗ...

Φόρο αίματος πλήρωσαν για μια ακόμα φορά οι Ένοπλες Δυνάμεις, για να κρατήσουν το ετοιμοπόλεμο. Ο 38χρονος ΕΜΘ επιλοχίας πλήρωσε με τη ζωή του την προσπάθεια που καταβάλλουν κάτω από δύσκολες συνθήκες τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για να είναι σε θέση να διαφυλάξουν την ακεραιότητα της πατρίδας εάν αυτό απαιτηθεί.

Το 265 Τάγμα από το Μανταμάδο έκανε νυχτερινή άσκηση, όπως κάνουν όλες οι μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων. Η άσκηση προέβλεπε πέρασμα μέσα από ειδικές "πολεμικές οδούς", δηλαδή μέσα από χωμάτινες διαδρομές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ερπύστρια του άρματος κόλησε σε κάποιο αυλάκι με αποτέλεσμα να κλειδώσει και να κάνει το άρμα να εκτραπεί.

Ο αρχηγός του πληρώματος πρόφθασε μέσα σε δευτερόλεπτα και κλείστηκε στη θέση του, την ώρα που έκλεινε το καπάκι και του χτυπούσε στα χέρια, προκαλώντας του εκτεταμένα κατάγματα.

Ο αδικοχαμένος επιλοχίας που ήταν οδηγός, δεν πρόφθασε να ενεργοποιήσει το μοχλό ασφαλείας του καθίσματος για να βυθιστεί μέσα στο άρμα για να προφυλαχθεί, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. 

Ο 38χρονος κατάγεται από το Κομπότι Άρτας. 

Πλήρη διερεύνηση ζητά ο ΠΣΑΕΜΘ

Το ΔΣ και τα μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας εκφράζουν την βαθιά τους οδύνη και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του ε.ε ΕΜΘ Επιλοχία Μ.ΚΝ που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητας στη Λέσβο, οταν ερπυστριοφόρο όχημα Μονάδας της 98 ΑΔΤΕ που οδηγούσε ανετράπη με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο Π.Σ.Α.Ε.Μ.Θ κάνει έκκληση στην αρμόδιες αρχές που θα ερευνήσουν το περιστατικό ,να ρίξουν άπλετο φως και να αποδώσουν τις ευθύνες σε αυτούς που πραγματικά ευθύνονται ανεξαρτήτου βαθμού,για τυχόν παραλήψεις τους κατά τον σχεδιασμό, την υλοποίηση, την συντήρηση του υλικού και την τήρηση των μέτρων ασφαλείας της συγκεκριμένης εκπαιδευτικής δραστηριότητας που στοίχησε τη ζωή σε ένα ε.ε συνάδελφό μας!!!


Η ανακοίνωση του ΓΕΣ

"Ενημερώνουμε ότι, την Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου 2016 και περί ώρα 18:15, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητας στη Λέσβο, ερπυστριοφόρο όχημα Μονάδας της 98 ΑΔΤΕ ανετράπη με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του, ΕΜΘ Επιλοχία Μ.Κ.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως.

Το ΓΕΣ εκφράζει συλλυπητήρια στους οικείους του Συναδέλφου."

onalert.gr

loading...

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Σεισμός :Οι λεβέντες Στρατιώτες μας αναχωρούν από το Λιμάνι του Καστελόριζου …Ψάλνοντας τον Εθνικό μας Ύμνο! Βίντεο.


Χαρά στην Μάνα  που γέννησε τέτοια παιδιά ,χαρά στις κοπέλες που τους Περιμένουν στα λιμάνια της επιστροφής και στους Σταθμούς των Τρένων…Χαρά στη Χώρα που έχει τέτοιους λεβέντες  να την Υπηρετούν ! Είχαν μόλις απολυθεί δεν υπακούν πια σε κανένα Στρατιωτικό νόμο και καμιά διαταγή αλλά …Την ώρα της αναχώρησης από το βράχο του Καστελόριζου που έβαλαν πλάτη και τον φύλαξαν όσο διάστημα υπηρετούσαν εκεί ,έγιναν ένα με τους κατοίκους ! Οι κάτοικοι του νησιού χτυπούν τις κόρνες των αυτοκινήτων και των ψαροκάικων αποχαιρετώντας τους …Ο Καπετάνιος του οχηματαγωγού που τους παίρνει από το νησί απαντάει χτυπώντας την Σειρήνα του «ΔΙΑΓΟΡΑΣ»κατασυγκινημένος και τα Παλληκάρια μας πολίτες πια γραπωμένοι στα πλαϊνά του Πλοίου στο Κατάστρωμα ,Ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο ! Στιγμές Μεγαλείου για τούτη τη νέα γενιά και Μπράβο τους …Αλλά και το ανάθεμα σε όλους αυτούς που θέλουν να  τους βάλλουν στην άκρη κλέβοντας τα όνειρά τους …Παραμελώντας την Πατρίδα για χάρη της «Πολυπολιτισμικότητα» και τρίχες κατσαρές! Υ.Γ Μην διαβάσουμε πάλι καμιά (παπαριά απο χαρτογιακάδες του κερατά και κοντυλοφόρους της καπνιάς )… Η Πατρίδα θα ζήσει όσο υπάρχουν τέτοιοι και  τόσο Μεγάλοι άνδρες !Υποκλινόμαστε…Καμαρώστε τους! - See more at: http://newsone.gr/suntages/1156460-#sthash.yOw5bjHC.dpuf

loading...

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ - ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Απόπειρα δολοφονίας του Β.Πούτιν; - Διέλυσαν την προεδρική λιμουζίνα στην οποία επέβαινε - Σκοτώθηκε ο οδηγός του.Βίντεο.

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
To ενδεχόμενο απόπειρας δολοφονίας του προέδρου της Ρωσίας Β.Πούτιν εξετάζουν οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας σε ένα τροχαίο, όπου ένα άλλο αυτοκίνητο έπεσε μετωπικά επάνω στο αυτοκίνητο του προέδρου σκοτώνοντας τον οδηγό του
 
Ευτυχώς γα τον ίδιο, ο Β.Πούτιν είχε αποβιβαστεί λίγα λεπτά πριν από την προεδρική λιμουζίνα και δεν δεν επέβαινε στην μαύρη θωρακισμένη BMW η οποία σμπαραλιάστηκε κυριολεκτκά.
 
Το δυστύχημα έγινε σε λεωφόρο της Μόσχας και από τη σύγκρουση σκοτώθηκε ο αγαπημένος και έμπιστος οδηγός του Β.Πούτιν. Ο οδηγός του άλλου οχήματος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
 
Είναι μυστήριο πώς ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου είχε αναπτύξει τέτοια ταχύτητα σε αυτό το σημείο και η έκταση της κατασροφής του προεδρικού αυτοκινήτου, αλλά και πώς παρεξέκλινε της πορείας της η προεδρική λιμουζίνα. Ερευνάται ήδη το ενδεχόμενο της δολιοφθοράς ή της τοποθέτησης μηχανισμού με τον οποίο κάποιος θα μπορούσε να πάρει τον έλεγχό της από απόσταση.
 

Ο σοφέρ του Ρώσου προέδρου που έχασε τη ζωή του δεν κατονομάστηκε, αλλά σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είχε πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας ως επίσημος οδηγός.

loading...

Κατρούγκαλος προς τους συνταξιούχους: Εγώ απλά εφάρμοσα το νόμο.

Δημοσιεύθηκε: 06 Σεπτεμβρίου 2016, 13:22
«Εγώ απλά εφάρμοσα το νόμο». Αυτή ήταν η κυνική απάντηση που έδωσε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, για τις περικοπές στις επικουρικές συντάξεις, στην αντιπροσωπεία συνταξιούχων με την οποία συναντήθηκε σήμερα .
Το κλίμα στη συνάντηση μπορεί να χαρακτηριστεί… επεισοδιακό, καθώς η συγκεκριμένη απάντηση εξόργισε τους εκπροσώπους των συνταξιούχων (Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις) και έτσι το ραντεβού με τον Γιώργο Κατρούγκαλο δεν είχε ομαλή κατάληξη…
Πριν το προγραμματισμένο ραντεβού με τον υπουργό Εργασίας οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις (ΣΕΑ), πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις περικοπές στις επικουρικές τους συντάξεις. 
loading...

Απάντηση για την προσευχή στα σχολεία από την 1η Συνεδρία της Ιεράς Συνόδου: «Δεν έχει καταργηθεί, αναληθή τα δημοσιεύματα»

Τέλος, σε σχέση με δημοσιεύματα, στα οποία αναφέρεται ότι καταργείται η προσευχή στα σχολεία διευκρινίζεται ότι η πρωινή προσευχή στα σχολεία συνεχίζει να προβλέπεται στο άρθρο 13 παρ. 5 εδάφιο α του Προεδρικού Διατάγματος 201/1998 (ΦΕΚ Α’ 161/1998), ενώ η συγκεκριμένη διάταξη επαναλαμβάνεται στην Εγκλύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, η οποία υπενθυμίζει ότι: «Τέλος εφαρμόζονται οι προβλέψεις του Π.Δ. 201/98 (ΦΕΚ 161 τ. Α’), άρθρο 13, παρ. 5, εδάφιο α και β και παρ. 10, εδάφιο δ».
Ειδικότερα, κατά το άρθρο 13 παρ. 5 εδάφιο α του Προεδρικού Διατάγματος 201/1998 προβλέπεται ότι: «α. Πριν από την έναρξη των μαθημάτων πραγματοποιείται κοινή προσευχή των μαθητών και του διδακτικού προσωπικού στο προαύλιο του σχολείου με ευθύνη των εκπαιδευτικών που εφημερεύουν……».
Συνήλθε σήμερα, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016, στην πρώτη Συνεδρία της υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, η Διαρκής Ιερά Συνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 160ης Συνοδικής Περιόδου.
Στην αρχη τελέσθηκε η ειδική Ιερά Ακολουθία επί τη ενάρξει των εργασιών της Ιεράς Συνόδου και στη συνέχεια ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, καλωσόρισε τα νέα Μελη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και ευχήθηκε ευόδωση των εργασιών της Συνόδου σε πνεύμα αγάπης και συνεργασίας.
Μετά τον Μακαριώτατο Πρόεδρο, εκ μέρους των Σεβασμιωτάτων Συνοδικών Συνέδρων αντιφώνησε ο Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος, ο οποίος, αφού ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Πρόεδρο, για όσα εποικοδομητικά είπε, ανέφερε ότι κατά την διάρκεια των εργασιών αυτής της Συνοδικής Περιόδου θα υπάρξει άψογος συνεργασία.
Μετά την επικύρωση των Πρακτικών της Εξουσιοδοτήσεως από της λήξεως της προηγουμένης Συνόδου έως σήμερα, συγκροτήθηκαν τα Συνοδικά Δικαστήρια σύμφωνα με τις διατάξεις του Νομου 5383/1932 «Περί Εκκλησιαστικών Δικαστηρίων και της προ αυτών διαδικασίας».
Στη συνέχεια διορίσθηκαν οι Σεβασμιώτατοι Συνοδικοί Συνδεσμοι – Μελη των Συνοδικών Επιτροπών κατά τις διατάξεις της παραγράφου 1 του άρθρου 10 του Νομου 590/1977, καθώς και τα Συνοδικά Μελη στα Διοικητικά Συμβούλια Αποστολικής Διακονίας, Εφορευτικής Επιτροπής Βιβλιοθήκης της Ιεράς Συνόδου και Υποεπιτροπής «Διπτύχων». Επίσης, έγινε η συγκρότησις του Α.Υ.Σ.Ε. και των λοιπών Υπηρεσιακών Συμβουλίων.
Ειδικότερα, ως Συνοδικοί Σύνδεσμοι των Συνοδικών Επιτροπών, διορίσθηκαν:
– Στη Συνοδική Επιτροπή επί της Αρχιγραμματείας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος.
– Στη Συνοδική Επιτροπή Εκκλησιαστικής Τεχνης και Μουσικής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.
– Στη Συνοδική Επιτροπή Θείας Λατρείας και Ποιμαντικού Έργου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ.
– Στη Συνοδική Επιτροπή Δογματικών και Νομοκανονικών Ζητημάτων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.
– Στη Συνοδική Επιτροπή επί του Μοναχικού Βιου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιερόθεος.
– Στη Συνοδική Επιτροπή Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Διονύσιος.
– Στη Συνοδική Επιτροπή Διορθοδόξων και Διαχριστιανικών Σχέσεων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος.
– Στη Συνοδική Επιτροπή Εκκλησιαστικής Εκπαιδεύσεως και Επιμορφώσεως Εφημεριακού Κλήρου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ.
– Στη Συνοδική Επιτροπή Τυπου, Δημοσίων Σχέσεων και Διαφωτίσεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.
– Στη Συνοδική Επιτροπή επί των Αιρέσεων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος.
– Στη Συνοδική Επιτροπή Κοινωνικής Προνοίας και Ευποιίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας.
– Στη Συνοδική Επιτροπή επί των Οικονομικών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος.
Εκπρόσωπος Τύπου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου ορίσθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.
Κα­τό­πιν ανα­γνώ­σθηκε ο Κα­νο­νι­σμός Ερ­γα­σιών της Δι­αρ­κούς Ιε­ράς Συ­νό­δου.
Με την ευκαιρία ενάρξεως του σχολικού έτους, η Εκκλησία της Ελλάδος καλεί και παρακαλεί, προσεύχεται στον Θεό να ενδυναμώσει, όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητος (καθηγητές, δασκάλους, μαθητές, διοικητικό προσωπικό, γονείς), ιδιαίτερα δε την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, να συμβάλλουν με όλες τις δυνάμεις τους, ώστε το ελληνικό σχολείο να αποτελέσει αντίβαρο ποιοτικής εκπαιδεύσεως, συνολικής μορφώσεως, ενδυναμώσεως και αισιοδοξίας απέναντι στην πολύπλευρη κρίση που ταλανίζει τον λαό μας.
Μέσα στις σχολικές τάξεις προετοιμάζεται η αυριανή μας πατρίδα, φωτεινότερη, με επίγνωση της ιστορίας και των αξιών της παραδόσεώς μας, με ετοιμότητα να διαλεχθεί με την σύγχρονη πραγματικότητα, χωρίς να χάσει την ταυτότητά της.
Καλούμε την ελληνική κοινωνία να στηρίξει με κάθε τρόπο τον εκπαιδευτικό κάθε βαθμίδας, θεωρώντας το έργο του εθνική επένδυση μεγίστης σημασίας.
Στο έργο αυτό, η Εκκλησία τάσσεται αρωγός, έτοιμη πάντοτε να συμβάλλει στην πνευματική καλλιέργεια των μαθητών και στην υποστήριξη της κάθε ανάγκης τους.
Τέλος, σε σχέση με δημοσιεύματα, στα οποία αναφέρεται ότι καταργείται η προσευχή στα σχολεία διευκρινίζεται ότι η πρωινή προσευχή στα σχολεία συνεχίζει να προβλέπεται στο άρθρο 13 παρ. 5 εδάφιο α του Προεδρικού Διατάγματος 201/1998 (ΦΕΚ Α’ 161/1998), ενώ η συγκεκριμένη διάταξη επαναλαμβάνεται στην Εγκλύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, η οποία υπενθυμίζει ότι: «Τέλος εφαρμόζονται οι προβλέψεις του Π.Δ. 201/98 (ΦΕΚ 161 τ. Α’), άρθρο 13, παρ. 5, εδάφιο α και β και παρ. 10, εδάφιο δ».
Ειδικότερα, κατά το άρθρο 13 παρ. 5 εδάφιο α του Προεδρικού Διατάγματος 201/1998 προβλέπεται ότι: «α. Πριν από την έναρξη των μαθημάτων πραγματοποιείται κοινή προσευχή των μαθητών και του διδακτικού προσωπικού στο προαύλιο του σχολείου με ευθύνη των εκπαιδευτικών που εφημερεύουν……».
Ακολούθως η Δι­αρ­κής Ιερά Σύ­νο­δος ασχο­λή­θηκε με τρέ­χοντα υπηρε­σι­ακά ζη­τή­ματα.
loading...

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Γαλλία: Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην «Ζούγκλα του Καλαί» από τους μετανάστες.

«Ζούγκλα» του Καλαί ονομάζουν οι Γάλλοι τον προσφυγικό καταυλισμό έξω από το ομώνυμο λιμάνι, στο οποίο η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου και θυμίζει όλο και περισσότερο την Ειδομένη.
Η γαλλική κυβέρνηση θέλει να περιορίσει τον αριθμό των προσφύγων που διαμένουν εκεί. Η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου. Οπως μεταδίδει η Deutsche Welle oι κάτοικοι της περιοχής γύρω από το λιμάνι του Καλαί, όπου βρίσκεται ο προσφυγικός καταυλισμός είναι εξαγριωμένοι. Όλο και περισσότεροι πρόσφυγες έρχονται και κατασκηνώνουν όπου βρουν, πρόκειται για μια γαλλική εκδοχή της Ειδομένης.
Κυρίως για τους οδηγούς φορτηγών που μεταφέρουν εμπόρευμα από το Καλαί στη Μ. Βρετανία η δουλειά τους έχει δυσκολέψει.«Οι πρόσφυγες σταματούν τους οδηγούς μας κάθε βράδυ», λέει ο Σεμπάστιαν Ριβέρα από την Ένωση Οδηγών του Καλέ. «Μπλοκάρουν τους δρόμους προς το λιμάνι με σαμπρέλες ή κορμούς δένδρων. Καμιά φορά τους βάζουν και φωτιά. Όταν σταματήσει το φορτηγό απειλούν τον οδηγό. Επιχειρούν να μπουν στο χώρο με το φορτίο, ανακατεύουν το εμπόρευμα με στόχο να κρυφτούν. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου».
Την ίδια άποψη έχουν οι κάτοικοι αλλά και όσοι ταξιδεύουν επαγγελματικά μέσω του Καλαί. Συχνά γίνονται διαδηλώσεις για να κατεδαφιστεί αυτό που ονομάζεται ζούγκλα του Καλέ με ανθρώπινες αλυσίδες που φτάνουν μέχρι το λιμάνι και με με μπλόκα στους δρόμους. 
Το ίδιο εξαγριωμένος είναι και ο αγρότης Ξαβιέ Φοσέ. Το χωράφι του βρίσκεται κοντά στον αυτοκινητόδρομο. Όπως διηγείται, οι πρόσφυγες έρχονται τη νύχτα και κρύβονται για να μην τους συλλάβει η αστυνομία. Οι ζημιές που υφίσταται είναι της τάξης των πολλών χιλιάδων ευρώ. Αρχές του χρόνου η γαλλική κυβέρνηση κατεδάφισε το νότιο τμήμα του καταυλισμού χωρίς όμως να μειωθεί ο αριθμός των μεταναστών, αντίθετα έγιναν περισσότεροι. 6.900 σύμφωνα με επίσημα στοιχεία ζουν στο βόρειο τμήμα του καταυλισμού, οι ανθρωπιστικές οργανώσεις κάνουν λόγο για πάνω από 9000. Κάθε μέρα έρχονται άλλοι 100.
Για πολλούς ο προορισμός δεν είναι πια η Βρετανία, αλλά η Γαλλία. Θέλουν να μείνουν εκεί και ελπίζουν ότι στο Καλαί θα βρουν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης από ότι στο Παρίσι ή σε άλλες γαλλικές πόλεις. Η δήμαρχος του Καλέ Ματάσα Μπουσάρ από το συντηρητικό κόμμα θέλει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. «Η οικονομία μας πλήττεται», λέει. «Οι άνδρες ασφαλείας έχουν φτάσει στα όριά τους. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε δεσμευτικές αποφάσεις για την κατεδάφιση ολόκληρου του βόρειου τμήματος του καταυλισμού».
Την υπόσχεση έδωσε ο ίδιος ο υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρ Καζενέβ, πριν μια εβδομάδα όταν επισκέφθηκε το Καλέ. Εξήγγειλε ως πρώτο βήμα τη δημιουργία μέχρι τέλος του χρόνου 8.000 νέων θέσεων διαμονής σε ολόκληρη τη Γαλλία και την ενίσχυση της ασφάλειας με την αποστολή 200 αστυνομικών. Φαίνεται όμως ότι όλα αυτά δεν φτάνουν.
«Ζητώ από τον κ. Καζενέβ συγκεκριμένη ημερομηνία για την κατεδάφιση του καταυλισμού», δηλώνει ο Φρεντερίκ βαν Γκανζμπέκ, πρόεδρος ένωσης επιχειρηματιών. «Όσο καιρό δεν γίνεται, θα παραμείνουμε στις επάλξεις».
loading...

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Τρόμος στο καθεστώς: Διψήφιο το ποσοστό της Χρυσής Αυγής και μεγάλες προοπτικές ανόδου στην δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ.

Εξαιρετικά άβολα αισθάνθηκαν η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και ο «ποταμίσιος» υπεύθυνος της νέας δημοσκόπησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για το συγκεκριμένο κανάλι κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των αποτελεσμάτων της.
Ξεκινώντας από τα ποιοτικά στοιχεία του σώματος της δημοσκόπησης, αμφότεροι έμειναν άφωνοι από το συντριπτικό ποσοστό του 66%, το οποίο διαφωνεί με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων που ευαγγελίζονται ΝΔ και Σύριζα, αλλά και το 62% που αποδοκιμάζει την μνημονιακή πολιτική, που έχουν συνυπογράψει τα ίδια ακριβώς κόμματα.



Αυτά τα ποιοτικά στοιχεία αποτυπώνονται και στην πρόθεση ψήφου που παρουσίασε το Πανεπιστήμιο, αφού ο Σύριζα κινείται εξαιρετικά χαμηλά στο 17,5%, ενώ η Νέα Δημοκρατία παρά το γεγονός ότι προηγείται στην «παράσταση νίκης», αλλά και δημοσκοπικά, παρουσιάζει εξαιρετική πτώση μίας ποσοστιαίας μονάδας που δείχνει ότι ο Μητσοτάκης δεν καταφέρνει να πείσει τους ψηφοφόρους.
Η Χρυσή Αυγή παρουσιάζεται στο 7,5%, το οποίο με την πρέπουσα αναγωγή φτάνει στο 10,1%.

Όμως δεν είναι μονάχα το διψήφιο ποσοστό, το οποίο επιτυγχάνει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Μαραντζίδης, υπάρχει ένα τεράστιο ποσοστό των ψηφοφόρων του Σύριζα, το οποίο φεύγει από το κυβερνών κόμμα και κινείται «πιο αντισυστημικά».

Αυτό σημαίνει ότι το 10,1% είναι ένα είδος χαμηλότατου ορίου για την Χρυσή Αυγή, αφού πολλοί από αυτούς τους πρώην ψηφοφόρους του Σύριζα έχουν ήδη επιλέξει να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, τιμώντας την στάση του Κινήματος σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής. Αυτό φαίνεται, άλλωστε, και από τα ποιοτικά στοιχεία της δημοσκόπησης, τα οποία προαναφέραμε, αλλά δεν τόλμησε να το αναφέρει ο Μαραντζίδης.
Το ίδιο, αλλά σε μικρότερο ποσοστό, συμβαίνει και με τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι επίσης μετακινούνται προς «άλλο κόμμα» και εν τέλει κάποιοι από αυτούς (οι εναπομείναντες πατριώτες που ξεγελιόντουσαν μέχρι χθες από την αντεθνική ψευτοδεξιά) θα καταλήξουν στη Χρυσή Αυγή.
Το βασικό συμπέρασμα της δημοσκοπήσεως είναι ότι το σύστημα βρίσκεται ενώπιον ενός τρόμου, τον οποίο δεν τολμάει καν να ομολογήσει, αν και τον βλέπει: Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα εκφράζοντας την βούληση του Ελληνικού Λαού για Πίστη, Πατρίδα και Ελευθερία σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του, ανεβαίνοντας συνεχώς.




loading...

Σία Αναγνωστοπούλου: Έχουμε χρέος στην αριστερά να γεμίσουμε τα σχολεία με λαθρομετανάστες!

Απύθμενο θράσος και προφανή αντεθνικό – ανθελληνικό προσανατολισμό είχαν τα όσα είπε η γνωστή και μη εξαιρετέα Σία Αναγνωστοπούλου σε συνέντευξή της στην κομματική ιστοσελίδα του Σύριζα.
Συγκεκριμένα, μιλώντας για το θέμα του αφελληνισμού των ελληνικών σχολείων μέσω της εισόδου εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, είπε:
«Είμαστε υποχρεωμένοι, απέναντι σε αυτό που λέμε Αριστερά, να εντάξουμε τα παιδιά των μεταναστών που θα μείνουν στην Ελλάδα, ομαλά στο εκπαιδευτικό σύστημα. Η απάντηση μιας κυβέρνησης της Αριστεράς στα κλειστά σύνορα είναι η ίση αντιμετώπιση των παιδιών των μεταναστών, όπως όλων των παιδιών του κόσμου και της Ευρώπης. Από τη στιγμή που θα μείνουν κάποια από αυτά στην Ελλάδα, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι, απέναντι σε αυτό που λέμε Αριστερά, να τα εντάξουμε ομαλά στο εκπαιδευτικό σύστημα. Να τους δώσουμε ελπίδα και να μας δώσουν ελπίδα»
Ξεκινάμε από το γεγονός ότι ένας δημόσιος υπάλληλος (γιατί αυτό είναι αυτή τη στιγμή) μιλά και εκφράζει ένα χρέος προς την αριστερά, γεγονός προφανώς απαράδεκτο, αφού μία κυβέρνηση οφείλει να εκφράζει όλους τους Έλληνες και όχι μία στενή κλίκα που αποδεδειγμένα δεν εκφεύγει του περιθωρίου, τόσο εκλογικά, όσο και διανοητικά.
Το δεύτερο που οφείλουμε να θίξουμε, πάνω σε αυτό το «χρέος προς την Αριστερά», είναι ότι παρότι έχει παρέλθει ο καιρός που οι αριστεροί πανηγύριζαν για κάθε ήττα των Ελλήνων, όπως στην Μικρασία, αυτοί συνεχίζουν να αποσκοπούν στην αντεθνική δράση και την διάλυση του κοινωνικού ιστού της χώρας.
Έτσι και τώρα φιλοδοξούν να αφελληνίσουν την Παιδεία των Ελλήνων, ξεκινώντας από την αντισυνταγματική κατάργηση της πρωινής προσευχής και της έπαρσης της σημαίας και αργότερα – πιθανόν σύντομα – εισάγοντας την υποχρεωτική ισλαμική προσευχή, μιας και θα έχουν κάνει τους μουσουλμάνους πλειοψηφία στα σχολεία.
Και όσον αφορά την «ελπίδα» που θα δώσουν στην αριστερά, τι ακριβώς εννοείς Σία; Ελπίζεις ότι θα σας ψηφίσουν οι λαθρομετανάστες, τώρα που οι Έλληνες δεν θέλουν να σας βλέπουν ούτε ζωγραφιστούς; Αυτό είναι το ζήτημα;


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sia-anagnwstopoulou-echoume-chreos-sthn-aristera-na-gemisoume-ta-scholeia-m#ixzz4JPHBLuuZ
loading...

Ελληνόπουλα από 5 ηπείρους τραγουδούν την αγάπη τους για την Ελλάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα Ελληνόπουλα που θα δείτε στο βίντεο μπορεί να ζουν σε διαφορετικές χώρες, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα τους, ενώνουν όμως  τις φωνές τους για να φτιάξουν ένα τραγούδι για την αγαπημένη τους Ελλάδα. 
Πρόκειται για μία όμορφη και συγκινητική προσπάθεια, η οποία ξεκίνησε από το Greek School Of Bucharest, Athena. Ύστερα από ένα τραγούδι από σε 5 ηπείρους και 9 χώρες, ολοκληρώθηκε η σύνθεση του τραγουδιού από τους μαθητές, το οποίο το δημιούργησαν εξ’ ολοκλήρου τα ίδια τα παιδιά. 
Δείτε το υπέροχο βίντεο!

loading...

Ο τελευταίος που είχε καταργήσει την χριστιανική προσευχή στα σχολεία, ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ. Τον ζηλέψατε κύριε Φίλη;

Ρεπορτάζ greekteachers.gr

Το Υπουργείο Παιδείας όπως έχει δηλώσει η πολιτική ηγεσία επιθυμεί να κάνει προαιρετική την πρωινή προσευχή.Δυστυχώς δεν μπορούν να το κάνουν αυτό χωρίς νομοθετική πρωτοβουλία που θα τροποποιήσει το Π.Δ 201/98.

Γνωρίζει, η αριστερή πολιτική ηγεσία, πως λόγω της συγκυβέρνησης με τους ΑΝΕΛ δύσκολα η κυβερνητική πλειοψηφία θα υπερψηφίσει μια διάταξη στην ουσία κατάργησης της πρωινής προσευχής.

Θέλουν λοιπόν αλλά δεν τολμούν για να μην προκαλέσουν αντιδράσεις.

Τεχνηέντως, προετοιμάζουν το κλίμα, και στη νέα εγκυκλιο 2016-2017 διέγραψαν τη φράση «ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ» για τη «Λειτουργία Δημοτικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2016-2017».

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 2016-17 (Αρ. Πρωτ.: 139808/Δ1/31-8-16), στην οποία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ η φράση «ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ»:
«Β. Φοίτηση και Σχολική Ζωή
1…….Στις 8.10, μετά το ηχητικό σήμα (κουδούνι), με ευθύνη των εφημερευόντων κλείνουν οι είσοδοι και οι μαθητές συγκεντρώνονται κατά τμήματα ή τάξεις στον προκαθορισμένο χώρο και τα τμήματα ή τις τάξεις επιτηρούν οι διδάσκοντες σε αυτά την 1η διδακτική ώρα. Εκ μέρους του συλλόγου διδασκόντων ο Διευθυντής του σχολείου ή αναπληρωτής του ή μέλος του Συλλόγου Διδασκόντων προβαίνει σε πιθανές ανακοινώσεις-οδηγίες που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και την μαθητική ζωή της συγκεκριμένης μέρας ή και σε γενικότερα θέματα. Μετά το πέρας της συγκέντρωσης οι μαθητές κατά τμήματα και οργανωμένα
κατευθύνονται στις αίθουσές τους συνοδεία των εκπαιδευτικών που διδάσκουν την 1η ώρα……»
ΠΕΡΣΙΝΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 2015-16 (Αρ.Πρωτ.Φ.3/1105/141440/Δ1/10-09-2015), στην οποία ΥΠΑΡΧΕΙ η φράση «ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ»:
27. Πρωινή Προσευχή -ανάρτηση σημαίας
Σύμφωνα με το ΠΔ 201/98 (ΦΕΚ 161 τ. Α’)- άρθρο 13, παρ. 5, εδάφ. α και β και παρ.10, εδαφ. δ, σας επισημαίνουμε ότι:
Α. Πριν από την έναρξη των μαθημάτων πραγματοποιείται κοινή προσευχή των μαθητών και του διδακτικού προσωπικού στο προαύλιο του σχολείου με ευθύνη των εκπαιδευτικών που εφημερεύουν. Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών η προσευχή πραγματοποιείται στην αίθουσα κάθε τάξης. Οι εκπαιδευτικοί συμμετέχουν υποχρεωτικά στην πρωινή προσευχή και στον εκκλησιασμό και επιβλέπουν τα τμήματά τους. Οι ετερόδοξοι μαθητές παρευρίσκονται με το τμήμα που ανήκουν στο χώρο της συγκέντρωσης χωρίς να συμμετέχουν στην προσευχή, τηρώντας απόλυτη ησυχία, σεβόμενοι τους δασκάλους και τους συμμαθητές τους που προσεύχονται…
Η πρωινή προσευχή δεν μπορεί να καταργηθεί με εγκύκλιο.
Μπορεί σκόπιμα η φετινή εγκύκλιος να θέλει να εκθέσει Διευθυντές Σχολείων και Συλλόγους Διδασκόντων που θα την επικαλεστούν αλλά στο τέλος της παραγράφου του κειμένου αναφέρει: «Τέλος εφαρμόζονται οι προβλέψεις του ΠΔ 201/98 (ΦΕΚ 161 τ. Α΄), άρθρο 13, παρ. 5, εδάφ. α και β και παρ. 10, εδαφ. δ. » Το ΠΔ201/98 ακόμα δεν καταργήθηκε. Οι αναφερόμενες διατάξεις αφορούν: την πρωινή προσευχή, τη σημαία και τους αλλόθρησκους μαθητές.
Κανένας λοιπόν δεν έχει το δικαίωμα να μην εφαρμόσει το νόμο και να επικαλεστεί την εγκύκλιο.Η πρωινή προσευχή παραμένει υποχρεωτική ακόμα με βάση το νόμο.

loading...
loading...