loading...

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Επιβεβαιώνεται ότι η Χ.Κλίντον θέλει την καταστροφή της Ελλάδας: «Βόμβα» από τα Wikileaks: «Πήρε λεφτά από τον …


…Ερντογάν για την εκστρατεία της!» (φωτό & βίντεο)

Σε νέα σοκαριστική αποκάλυψη όπου επιβεβαιώνεται πως η Χίλαρι Κλίντον επιδιώκει την καταστροφή της Ελλάδας, προέβη ο ιστότοπος WIKILEAKS πριν από λίγο, αποκαλύπτοντας e-mail του υπεύθυνου της οικονομικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, Dennis Cheng προς τον επικεφαλής της, John Podesta.
Από το e-mail αποκαλύπτεται ότι πλήθος δημοκρατικών καθώς και η ίδια η Χίλαρι Κλίντον είχαν λάβει χορηγίες από τον σφαγέα Ερντογάν για την προεκλογική εκστρατεία!
Το εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι ότι ο ίδιος ο υπεύθυνος των οικονομικών της Χίλαρι αντιδρούσε σφόδρα σε τούρκικη χορηγία και προειδοποιούσε τον Ποντεστά για τις ολέθριες συνέπειες που μπορούσε να έχει μία τέτοιου είδους δέσμευση.
Το φρικτό της υπόθεσης είναι ότι η Χίλαρι, σύμφωνα με το olympia.gr, ως υπουργός καθόλη την διάρκεια της διακυβέρνησης Ομπάμα, εξυπηρέτησε τους πλέον θηριώδη σχεδιασμό της πολιτικής του Ερντογάν καταστρέφοντας έθνη όπως η Λιβύη και η Συρία, ενώ προσπάθησε να κάνει το ίδιο και στην Αίγυπτο υποστηρίζόντας τον Ισλαμοφασίστα Μόρσι!
Σήμερα αποκαλύπτεται πως κάθε θηριωδία της Χίλαρι Κλίντον δεν έγινε από βλακεία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, η προεκλογική εκστρατεία της υποψήφιας του Δημοκρατικού Κόμματος στις προεκλογικές εκλογές Χίλαρι Κλίντον δέχθηκε ένα σοβαρό πλήγμα, καθώς το FBI αποφάσισε να ανοίξει εκ νέου την υπόθεση σχετικά με την χρήση ενός ιδιωτικού διακομιστή για τα μηνύματά της ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ ήταν υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.
Την ικανοποίησή του έσπευσε να διατυπώσει ο αντίπαλός της του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Ντόναλντ Τραμπ κι ενώ οι δημοσκοπήσεις δίνουν προβάδισμα στην πρώην Πρώτη Κυρία.
Μόλις 11 ημέρες πριν από την εκλογική αναμέτρηση της 8ης Νοεμβρίου, ο διευθυντής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ επισήμανε σε μια επιστολή προς τους προέδρους επιτροπών του Κογκρέσου, μεταξύ αυτών των Πληροφοριών και της Δικαιοσύνης, ότι περιήλθε στη γνώση της υπηρεσίας του η ύπαρξη μιας σειράς email που φαίνεται πως σχετίζονται με την εν λόγω έρευνα.Aμφιβάλλει κανείς τι πολιτική θα ακολουθήσει η Χ.Κλίντον προς την Ελλάδα;
pentapostagma.gr

loading...

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ-Ο ΗΡΩΣ Ικάρος που δεν εγκατέλειψε το Mirage, για να σώσει μία πόλη!

Γεννήθηκε στη Νίκαια  Αττικής το 1966.
Εισήλθε στη Σχολή Ικάρων το Σεπτέμβριο του 1984 και αποφοίτησε τον Ιούνιο του 1988 με το βαθμό του ανθυποσμηναγού.
Σκοτώθηκε σε αεροπορικό ατύχημα, που συνέβη στη θαλάσσια περιοχή της νήσου  Χίου, κατά τη διάρκεια διατεταγμένης πτήσεως με αεροσκάφος Mirage F-1CG, στις 7 Νοεμβρίου 1994. Υπηρετούσε στην 342 Μοίρας Παντός Καιρού της 114 Πτέρυγας Μάχης (Τανάγρα). 

Ο αείμνηστος υποσμηναγός την κρίσιμη στιγμή αντί να εγκαταλείψει το αεροσκάφος κι αυτό να συντριβεί πάνω σε σπίτια προτίμησε να θυσιάσει την ίδια του τη ζωή και να το καταρρίψει λίγα μέτρα μακρύτερα από τη στεριά και συγκεκριμένα λίγο πριν τις εκβολές του ποταμού Παρθένη, σώζοντας τις ζωές δεκάδων συμπολιτών μας.



loading...

Πάτρα: «Μπαμπά, βοήθεια, τράκαρα» – Βροχή τα τηλέφωνα απόψε σε σπίτια συμπολιτών.

Σειρά τηλεφωνημάτων απόψε στην Πάτρα από επιτηδείους που καλούν συμπολίτες επιχειρώντας να τους εξαπατήσουν με πρόσχημα κάποιο σοβαρό ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη συγγενικό τους πρόσωπο. 
Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν μια νεαρή σχετικά γυναίκα, περίπου 30 ετών, η οποία κλαίγοντας υποστήριζε ότι ήταν η κόρη του υποψήφιου θύματος. «Μπαμπά, βοήθεια, τράκαρα, βοήθησέ με», ήταν οι κουβέντες που έλεγε στους συμπολίτες οι κοπέλα. Εκείνος επίμονα απαντούσε ότι έχουν κάνει κάποιο λάθος όμως η κοπέλα επέμενε, κλαίγοντας να επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια λόγια.
Όταν ο συμπολίτης, που δεν έχει παιδιά, υποψιάστηκε ότι κάτι παράξενο συμβαίνει προειδοποίησε την γυναίκα ότι θα πάρει την Αστυνομία. Τότε εκείνη «ξέχασε τον πόνο» της, του απάντησε «καλά εντάξει» κι έκλεισε το τηλέφωνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κλήση έγινε με απόκρυψη στο σταθερό τηλέφωνο του Πατρινού.
Το φαινόμενο πήρε διαστάσεις το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς υπήρξαν και άλλες ανάλογες καταγγελίες οι οποίες προβληματίζουν την τοπική ΕΛ.ΑΣ. η οποία πριν από λίγο καιρό είχε προβεί σε συλλήψεις μελών κυκλώματος που δρούσε με ανάλογο τρόπο.
thebest.gr
loading...

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΕΛΛΕΙΜΜΑ 174,4 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟ 2017 Συντάξεις: Φόβοι για νέο «ψαλίδι» στις επικουρικές (πίνακες)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΑΤΟΥ
«Παράθυρο» για νέες μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις, παρά τις σωρευτικές περικοπές ύψους 1,2 δισ. ευρώ που έχουν γίνει από το 2011 έως και φέτος αλλά και τις αυξήσεις των εισφορών των εργαζομένων και των εργοδοτών στο 7% από 6%, «ανοίγει» ο προϋπολογισμός του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών εμφανίζοντας δημοσιονομικό έλλειμμα 174,4 εκατ, ευρώ το 2017.
Το σχέδιο του ενιαιοποιημένου προϋπολογισμού του ΕΤΕΑΕΠ που αποκαλύπτει η «Ημερησία», παρουσιάζει συγκεκριμένα ταμειακό «άνοιγμα» 79,2 εκατ. ευρώ το οποίο, συνυπολογίζοντας μέρος των απλήρωτων υποχρεώσεων για τις επικουρικές και τα εφάπαξ, τον ΟΑΕΔ και τον ΕΟΠΥΥ, φτάνει ως «δημοσιονομικό αποτέλεσμα» στα 174,4 εκατ ευρώ (βλ. πίνακα).
«ΚΟΦΤΗΣ»
Το αρνητικό αυτό αποτέλεσμα, το οποίο προέρχεται από την ελλειμματικότητα του κλάδου της επικουρικής ασφάλισης, είναι σαφώς μικρότερο από τα 455,1 εκατ. ευρώ που είχαν προϋπολογιστεί ως έλλειμμα για το 2016 και τα 257,1 εκατ. ευρώ στα οποία υπολογίζεται ότι, τελικώς, θα διαμορφωθεί στις 31 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, είναι αμφίβολο αν μπορεί να αποτρέψει νέες περικοπές μέσα στο 2017, όπως υπογραμμίζουν στελέχη της κοινωνικής ασφάλισης τονίζοντας πως ο νόμος Κατρούγκαλου προβλέπει (στο άρθρο 96) «αυτόματο μηχανισμό εξισορρόπησης», ο οποίος θα ενεργοποιηθεί στην περίπτωση κατά την οποία, εάν αφαιρεθούν τα έξοδα από τα έσοδα του Ταμείου, το αποτέλεσμα είναι είτε αρνητικό είτε μικρότερο από το 0,5% των εισφορών, λαμβάνοντας υπόψη τα απολογιστικά στοιχεία της προηγούμενης χρήσης. Ο «κόφτης» αυτός θα ισχύει, με βάση τον ίδιο άρθρο, για όλη την περίοδο που προβλέπεται η καταβολή αυξημένων εισφορών, δηλαδή 7% το μήνα έως τις 31/5/2019 και 6,5% από 1/6/2019 έως 31/5/2022, αποκλείοντας την πώληση περιουσιακών στοιχείων για την κάλυψη των ελλειμμάτων, όπως έγινε φέτος με τη ρευστοποίηση διαθεσίμων ύψους 543,7 εκατ. ευρώ, όπως φαίνεται στο σχέδιο του προϋπολογισμού.
ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ
Τα βασικά έσοδα του ΕΤΕΑΕΠ το 2017 θα είναι 3,215 δισ. ευρώ από ασφαλιστικές εισφορές έναντι 2,757 δισ. ευρώ φέτος και 1,450 δισ. ευρώ από τις μειώσεις στις συντάξεις και τις περικοπές στα εφάπαξ που συνολικά έχουν επιβληθεί (το «όφελος» για το Ταμείο, φέτος, ήταν 1,2 δισ. ευρώ). Επιπλέον 706 εκατ. ευρώ θα εισπραχθούν για λογαριασμό «τρίτων» (άλλων φορέων).

Οι μεγαλύτερες δαπάνες για παροχές το 2017 θα είναι η καταβολή επικουρικών συντάξεων (4,262 δισ. ευρώ έναντι 4,197 δισ. ευρώ φέτος), εφάπαξ του Δημοσίου (667 εκατ. ευρώ έναντι 619 εκατ. ευρώ και του υψηλότερου αρχικού στόχου για 848,4 εκατ. ευρώ ) και εφάπαξ του ιδιωτικού τομέα (610 εκατ. ευρώ έναντι 540,6 εκατ. ευρώ και αρχικού στόχου για το 2016 για 740,1 εκατ. ευρώ).
Οι μικρές αυξήσεις των σχετικών κονδυλίων, σε σχέση με το μεγάλο αριθμό των εκκρεμών αιτήσεων (μόνο στο ΕΤΕΑ εκκρεμεί η πληρωμή 125.000 συντάξεων), δημιουργούν τη βεβαιότητα ότι είτε δεν θα πληρωθούν οι περισσότεροι συνταξιούχοι που είναι σε αναμονή για 1,2 ή και 3 χρόνια είτε ότι θα δοθούν σημαντικά χαμηλότερα ποσά.
Οι επτά μειώσεις που έχουν γίνει στις επικουρικές
1η περικοπή (ν. 3986 από 1/9/2011):
Κλιμακωτή ειδική εισφορά 3% - 10% συνταξιούχων επικουρικής ασφάλισης με συντάξεις πάνω από 300 ευρώ.
2η περικοπή (2011):
Μείωση 30% στο τμήμα της μηνιαίας σύνταξης υπερβαίνει το ποσό των 150 ευρώ, αφού αφαιρεθεί η προηγούμενη περικοπή του ν. 3986 στο μεικτό ποσό.
3η περικοπή (ν. 4051/2012):
Μείωση 10% για συντάξεις έως 250 ευρώ, 15% από 250 έως 300 ευρώ και 20% για συντάξεις πάνω από 300 ευρώ.
4η περικοπή (ν.4093/2012):
Μείωση συντάξεων στο άθροισμα κύριας + επικουρικής σε ποσοστό 5% για ποσά άνω των 1.000,01 ευρώ και έως 1.500,00 ευρώ, 10% για ποσά κύριας και επικουρικής σύνταξης από 1.500,01 ευρώ και έως 2.000,00 ευρώ, 15% για ποσά κύριας και επικουρικής σύνταξης από 2.000,01 ευρώ και έως 3.000,00 ευρώ και 20% για ποσά κύριας και επικουρικής σύνταξης από 3.000,01 ευρώ και άνω, στο σύνολο του ποσού.
5η περικοπή (2014):
Με την εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος όλες οι συντάξεις του ΕΤΕΑ μειώθηκαν κατά 5,2% στο αρχικό μεικτό ποσό.
6η περικοπή (2015):
Από την 1η Ιουλίου επιβλήθηκε η ειδική παρακράτηση ? εισφορά υγειονομικής περίθαλψης της τάξης του 6% υπέρ του ΕΟΠΥΥ.
7η περικοπή (2016):
Με το νέο ασφαλιστικό νόμο 4387/16 επανυπολογίστηκαν όλες οι επικουρικές συντάξεις και μειώθηκαν αναδρομικά από τον Ιούνιο όσες ξεπερνούσαν, μαζί με την κύρια, τα 1.300 ευρώ μεικτά. Οι αναδρομικές παρακρατήσεις των διαφορών ακόμη συνεχίζονται.
loading...

100 χρήσιμα μυστικά της γιαγιάς που κάθε νοικοκυρά και μη θα πρέπει να γνωρίζει.

· Έχουμε τηγανίσει ψάρια. Για να μη μυρίζει το σπίτι σε ένα μπρίκι βράζομε κανέλα…
· Για να μην κολλάνε τα καινούργια σκεύη βράζω πρώτα γάλα.
· Για να είναι μαλακά τα ρούχα μία κουταλιά σόδα φαγητού.
· Για να μην γλιστρούν τα παπούτσια κόψτε μία πατάτα και περάστε τα από κάτω.
· Κρασί κόκκινο αν πέσει στο χαλί ρίξτε ψιλό αλάτι.
· Για να διατηρηθούν οι πατάτες σκληρές 2-3 μήλα ανάμεσά τους.
· Τα φρούτα στην φρουτιέρα διατηρούνται αν βάζομε και λεμόνια.
· Για να καθαριστούν τα παράθυρα, βράζομε σε μία κατσαρόλα με νερό δύο φακελάκια τσάι.
· Το μπάνιο καθαρίζει με άσπρο ξύδι και οι βρύσες με λεμόνι.
· Τον μαϊδανό για να διατηρηθεί όλο τον χειμώνα τον βάζομε σε βάζο με ελαιόλαδο. Το λάδι χρησιμοποιείται στις σαλάτες.
· Το κόκκινο κρασί στα υφάσματα βγαίνει αν τριφτεί ο λεκές πριν από το πλύσιμο με σόδα. Όχι με αλάτι γιατί θα τρυπήσει το ύφασμα ύστερα από μερικά πλυσίματα.
· Αν στα ρούχα πέσει κόκα – κόλα βγαίνει με ένα πανάκι βουτηγμένο σε οινόπνευμα και αμέσως να πλυθεί.
· Αν ο νεροχύτης σας έχει άσχημες μυρωδιές ρίχνετε μία φορά τον μήνα βραστό νερό που έχομε βάλει 1 φλιτζάνι του καφέ αλάτι.
· Το κιτρίνισμα στο ύφασμα από το σίδερο καθαρίζει με ένα πανάκι βουτηγμένο σε οξυζενέ.
· Ο στόκος από τα ξύλινα έπιπλα βγαίνει με νερό και αμμωνία.
· Η μούχλα από το σπίτι ή τα ρούχα βγαίνει με χυμό λεμονιού.
· Η όζα/μανό από τα ρούχα βγαίνει με νερό και αμμωνία.
· Μέσα σε ξινισμένο κρασί προσθέστε ψωμί και αφήστε λίγες μέρες στον ήλιο. Έτσι θα φτιάξετε ξύδι.
· Αν έχει στεγνώσει το κέικ βουτήξτε σε γάλα και κατόπιν να ζεσταθεί σε μέτριο φούρνο.
· Αν ξεβάφουν τα ρούχα το ένα αναμεταξύ με το άλλο να το πλύνετε με γάλα.
· Για ψείρες στα λουλούδια. Σε ένα κιλό ζεστό νερό ρίχνομε ½ μπουκάλι οινόπνευμα και μία χούφτα σαπούνι αρκάδι. Αυτό ύστερα από μέρες γίνεται ζελές. Το επάνω μέρος το πετάμε. Το υπόλοιπο το βάζομε σε ένα μπουκάλι από αζαξ και ψεκάζουμε τα λουλούδια που έχουν ψείρες.
· Για να καθαρίσουν οι γιακάδες των κουστουμιών βάζομε σε ένα φλιτζάνι του καφέ μία κουταλιά αμμωνία και αφού βουτήξουμε ένα πανί τρίβουμε τον γιακά.
· Αν στο βάζο έχομε τριαντάφυλλα ή άλλα λουλούδια και βάλομε στο νερό αμμωνία θα αλλάξουν χρώμα.
· Αν σας πέσει περισσότερο ξύδι στο φαγητό, τοποθετήστε στην κατσαρόλα ένα ολόκληρο άβραστο αυγό για 15’.
· Για να μη μυρίζουν τα παπούτσια περάστε το εσωτερικό με ένα βαμβάκι βουτηγμένο σε βενζίνη.
· Για λεκέδες από καφέ ή τσάι βουτήξτε το ύφασμα στο ξύδι και βουρτσίστε το μετά με μία βούρτσα βουτηγμένη σε νερό και αλάτι.
· Οι μολυβιές από στυλό πάνω σε πλαστικό αφαιρούνται με οινόπνευμα ανακατεμένο με άσπρο ξύδι.
· Αν θέλετε να κάνετε μία δική σας λάκ, ανακατέψτε τρεις κουταλιές της σούπας ζάχαρη, δύο φλιτζάνια νερό, μισό ποτήρι χυμό λεμονιού και βράστε το μείγμα.
· Για τα τσιμπήματα από έντομο τρίψτε κρεμμύδι ή πράσο στο δέρμα.
· Θέλετε να γυαλίσετε το πάτωμα, βάλτε στο νερό λίγη χλωρίνη, τον χυμό από 2 λεμόνια, ενός πορτοκαλιού και λίγο ξύδι.
· Για να εξουδετερώσετε τις μυρωδιές τις μπογιάς σε ένα φρεσκοβαμμένο δωμάτιο, βάλτε στην μέση του δωματίου ένα πανεράκι με ψίχα ψωμιού ή 1 κρεμμύδι κομμένο.
· Όταν καπνίζεις και δεν θέλεις να μυρίζουν τα ρούχα βάλτε στην ντουλάπα 1 κουτάκι με γαρύφαλλα.
· Όταν μυρίζει το τηγάνι ή η κατσαρόλα από ψάρια που μαγειρέψατε βάλτε 4 κουταλιές ξύδι και αφήστε το σκεύος πάνω στη φωτιά μέχρι να εξατμιστεί το ξύδι.
· Για πιο αφράτους κεφτέδες βάλτε αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.
· Πριν χρησιμοποιήσετε ένα λεμόνι καλό είναι να το βάλετε μέσα σε ζεστό νερό για 5’. Έτσι θα έχετε περισσότερο χυμό.
· Σε παράθυρο που έχει φουσκώσει και δεν κλείνει περνάμε την βάση με σαπούνι.
· Επίσης όταν ένα φερμουάρ δεν κλείνει το περνάμε με σαπούνι και γλιστράει.
· Η σκουριά από τις βρύσες βγαίνει με νερό και λεμόνι.
· Για να καθαρίσετε το σίδερο με νερό και ξύδι.
· Αν έχομε ιδρώσει και ο λεκές από τα ρούχα δεν βγαίνει το τρίβομε με νερό και ξύδι. 3 ποτήρια νερό και 1 ξύδι.
· Η πίσσα όπως ξέρομε βγαίνει μόνο με πετρέλαιο αλλά μυρίζει. Γι’ αυτό βάλτε λίγο λάδι σε ένα πανάκι και τρίψτε την. Θα βγει αμέσως.
· Για να ξεπαγώσετε κατεψυγμένο ψάρι βάλτε το σε μια λεκάνη με λίγο γάλα και αλάτι. Το γάλα θα πάρει την άσχημη μυρωδιά και θα γίνει σαν φρέσκο.
· Οι λεκέδες από γράσο στα χέρια και στα ρούχα βγαίνουν με σαμπουάν ή αφρόλουτρο.
· Για να καθαρίσουμε την τσαγιέρα που έχει μαυρίσει βράζομε δύο πατάτες και με αυτό το νερό την πλένομε.
· Για να ξηλώσετε ένα παλιό πουλόβερ πρώτα το βουτάμε σε σαπουνάδα.· Αν μυρίζουν τα χέρια σκόρδο τρίψτε τα με μαϊδανό – σέλινο.
· Αν θέλετε να μακρύνετε ένα ρούχο και φαίνεται το σημάδι του στριφώματος το βουρτσίζουμε με λευκό ξύδι και σιδέρωμα με χλιαρό σίδερο.
· Εάν το σίδερο σκουριάσει αλοίψτε το με αγνό λάδι για 12 ώρες και μετά τρίψτε το με ένα πανί.
· Για να καθαρίσετε την σκουριά από την μπανιέρα, τρίψτε το σημείο με κόκκινο ξύδι ζεστό.
· Θέλετε τα σκεύη της κουζίνας να αστράφτουν, ρίξτε 3 κουταλιές της σούπας λευκαντικό ρούχων.
· Αν τα παλιά σεντόνια ή τραπεζομάντιλα έχουν κιτρινίσει βάλτε τα σε μία λεκάνη με ζεστό νερό και απορρυπαντικό. Εχετε βάλει σε ένα ντουλάπι ψιλοκομμένα τσόφλια αυγών και αφήστε τα όλη τη νύχτα.
· Για να βγάλετε ένα φελλό από ένα μπουκάλι, αφήστε να τρέξει ζεστό νερό στο μπουκάλι. Ο φελλός θα βγει εύκολα.
· Για να μην σας μαυρίσει η κατσαρόλα πριν βάλετε το σιρόπι για το γλυκό σας ρίξτε 5 σταγόνες λεμόνι.
· Για να φύγει ένας λεκές λαδιού από ευαίσθητα υφάσματα, βάλτε μια χαρτοπετσέτα κάτω από τον λεκέ με πολύ ταλκ.
· Τα φρούτα του καλοκαιριού μπορείτε να τα απολαμβάνετε και τον χειμώνα αν τα διατηρείτε σε βάζα που κλείνουν ερμητικά προσθέτοντας κάποιο οινοπνευματώδες ποτό όπως κονιάκ για τα δαμάσκηνα, λικέρ για τα πορτοκάλια, βότκα για τα αχλάδια.
· Θέλετε να στενέψετε το φαρδύ σας τζίν. Ρίξτε σε μία λεκάνη νερό με αλάτι και μουσκέψτε το.
· Για τα κουνούπια βάζουμε σε ένα ποτήρι ξύδι.
· Πετσετάκια, γιακαδάκια, και οτιδήποτε έχει λεπτή δαντέλα πλένεται με γάλα. Βουτήξτε τα σε χλιαρό νερό διαλύστε μία κουταλιά ζάχαρη.
· Για να αστράφτει ο ανοξείδωτος νεροχύτης τρίψτε τον με ένα πανάκι βουτηγμένο σε καθαρό οινόπνευμα.
· Πώς να βγάλετε έναν λεκέ με γράσο: Αλείψτε τον με βούτηρο τον λεκέ και μετά πλύσιμο με πετρέλαιο.
· Για να διατηρηθούν τα λουλούδια στο βάζο ρίχνομε μέσα αλάτι.
· Πριν πλύνομε ευαίσθητα πουκάμισα στο πλυντήριο τα βάζομε σε μία μαξιλαροθήκη.
· Για να μη μουχλιάσει η μαρμελάδα βάλτε την σε γυάλινο βάζο και τοποθετήστε το ανάποδα στο ψυγείο.
· Αν τα κακτοειδή φυτά κιτρινίζουν ρίξτε στο χώμα λίγη ζάχαρη.
· Για να μη θαμπώνουν οι φακοί των γυαλιών καθαρίστε τους με ένα λινό πανί βουτηγμένο σε νερό και αμμωνία.
· Όταν πλένετε το μεταξωτό σας φουλάρι στο τελευταίο νερό ρίξτε λίγες σταγόνες λεμονιού.
· Όταν βουλώσει το σιφόνι της κουζίνας ρίχνομε βραστό ξύδι.
· Αν θέλετε να αποξηράνετε λουλούδια κάντε με λάκ μαλλιών.
· Αν το βερνίκι των νυχιών έχει πήξει βουτήξτε το σε ζεστό νερό.
· Για να μη ζαχαρώνουν τα γλυκά του κουταλιού που ετοιμάσαμε τα αναποδογυρίζομε για 24 ώρες.
· Πριν βάλομε στη κατάψυξη μαϊδανό, άνηθο τα πλένομε καλά και τα στεγνώνω με χαρτί κουζίνας και μετά τα βάζομε σε πλαστικές σακούλες.
· Για να μη πλησιάζουν κατοικίδια ζώα στις γλάστρες ρίξτε κόκκους πιπέρι.
· Αν θέλετε τα χρυσαφικά σας να λάμπουν σαν καινούργια, βράστε λίγο νερό και προσθέστε δύο κουταλιές της σούπας σόδα φαγητού. Τα βουτάμε για 5 λεπτά ή τα αφήνουμε για 15 λεπτά σε ξύδι.
· Μη πετάτε τις φλούδες από τις πατάτες. Βάλτε τις να βράσουν μέσα σε ανοξείδωτη κατσαρόλα και το εσωτερικό της θα λάμψει.
· Αν οι μάλλινες μπλούζες έχουν χάσει το χρώμα βουτήξτε τις σε νερό που έχετε βράσει αγκινάρες. Να είναι χλιαρό.
· Σας έχει μείνει γιαούρτι που έληξε. Καθαρίστε με αυτό τα ασημικά σας φροντίζοντας μετά να τα ξεπλύνετε καλά.
· Όταν ασπρίζομε με ασβέστη για να φύγει γρήγορα η βαφή, βάζομε μέσα στον ασβέστη λάδι και αλάτι.
· Για να μη μυρίζουν οι μασχάλες, σε ένα μπουκάλι οινόπνευμα βάζομε σόδα φαγητού. Ανακινήστε και με ένα βαμβάκι βάζετε καθημερινά.
· Μπορείτε να αρωματίσετε με φυσικό τρόπο την ντουλάπα σας βάζοντας σε ένα μικρό σακουλάκι φλούδες πορτοκάλι ή γαρύφαλλο.
· Για να γυαλίζουν οι βρύσες καλύψτε τις με αλεύρι και στην συνέχεια τρίψτε τις με μάλλινο πανί.
· Όταν το μπρίκι είναι μαυρισμένο, βάζομε ξύδι και απορυπαντικό για τα πιάτα να βράσει.
· Το τζάμι του ωρολογίου αν έχει γρατσουνιές το τρίβομε με στάχτη τσιγάρου.
· Λεκέδες από πίσσα στο δέρμα εξαφανίζονται τρίβοντας με λάδι.
· Ο λεκέδες από αίμα φεύγουν αν τους τρίψετε με αλεύρι και αλάτι.
· Γεμίσατε πίσσα, βάλτε πάνω λάδι, αφήστε για λίγο και τρίψτε το με απορρυπαντικό.
· Για να βγάλετε τη σκουριά από το ψαλίδι, τρίψτε το με ένα κρεμμύδι κομμένο.
· Η δυσάρεστη μυρωδιά των αυγών από τα σκεύη φεύγει αν τα τρίψετε με ελληνικό καφέ.
· Θέλετε να καθαρίσετε τα μάρμαρα. Τρίψτε τα με ψιλό αλάτι.
· Οι λεκέδες από σκουριά φεύγουν με ζεστό χυμό λεμονιού και αλάτι στον ήλιο.
· Μη πετάτε τα χαλασμένα ή τις φλούδες από κάστανα είναι λίπασμα για τα λουλούδια.
· Για να μην ραγίζουν τα βρασμένα αυγά βάζουμε στο νερό που βράζουν 1 κουταλάκι αλάτι.
· Όταν πλένομε το μαρούλι στο νερό βάζομε ξύδι για να πέσουν τα παράσιτα.
· Όταν πλένομε τα χόρτα, τσουκνίδες, σπανάκι, ραδίκια ρίχνομε στο νερό αλάτι για να κατακαθίσει το χώμα.
· Από τα βότανα και τα φυτικά προϊόντα μπορούμε να αντλήσουμε πολύτιμα στοιχεία για να αντιμετωπίσουμε διάφορες ασθένειες. Σε όλα τα χωριά και στις πόλεις στην αρχαιότητα χρησιμοποιούσαν λαχανικά και διάφορες ρίζες αγριολούλουδων για να έχουν κάποια ισορροπία του οργανισμού των. Η γη στην αρχαιότητα τόσο της Μακεδονίας όσο και ολοκλήρου της Ελλάδος πρόσφερε πάμπολες χιλιάδες είδη φυτών και βοτάνων που σήμερα μας δίνουν πληροφορίες για να εξασφαλίσουμε καλή υγεία.
· Ήξευραν ποιες τροφές να καταναλώνουν και ποιες να τις αποφεύγουν, οι γιαγιάδες μας γνώριζαν από τους προγόνους και το μετέδιδαν σε μας ότι δεν πρέπει να λείπει από το τραπέζι η τσουκνίδα, το μάρανθο, η λάπαθα, το σκόρδο, η γλιστρίδα και άλλα.
· Οι πρώτες βοήθειες συνιστούσαν για τον πονόδοντο, στην οπή που πονούσε, ρακί, αλάτι, πιπέρι καυτερό χωριστά ή όλα μαζί.
· Για τον πονόδοντο έβαζαν βρασμένα φύλλα τριανταφυλλιάς ή μητρικό γάλα.
· Για το πρήξιμο, έβαζαν ζυμάρι ζυμωμένο με γάλα ή βούτυρο
· Όταν πονούσε το αυτί, έσταζαν λάδι από καντήλα αναμμένη ή έβραζαν πάχος κότας και έσταζαν το ζουμί.
· Για την δυσκοιλιότητα, έδιναν στον άρρωστο το πρώτο νερό που έπαιρναν από το βράσιμο των φασολιών.
· Για την δυσκοιλιότητα, έδιναν στον άρρωστο αχλάδια ξηρά, τσάι, καφέ βραστό ή σκέτο, ή και με λίγο λεμόνι.
· Για το τσίμπημα της μέλισσας, έτριβαν το σημείο με γάλα μοσχαριού, έβαζαν πάνω λάσπη και γιαούρτι και το τύλιγαν.
· Για σπυριά που είχαν πύο, έβαζαν φύλλα χλωρά από λάπατα, μολόχα και λαχανίδα ή κατάπλασμα από καλαμποκάλευρο ζυμωμένο με γιαούρτι.
· Για τον πυρετό, χρησιμοποιούσαν πατάτες, τις έκοβαν φέτες, έβαζαν λίγο αλάτι, το αλάτι κρύωνε τις πατάτες και με λίγο ξύδι δρόσιζε το μέτωπο.
· Επίσης για τον πυρετό, κοπάνιζαν σκόρδα, τα ανακάτευαν με ξινόγαλο και άλειφαν με το μείγμα όλο το σώμα του ασθενή. Τον σκέπαζαν καλά και ίδρωνε οπότε τον έλουζαν και τον έβαζαν να ξαπλώσει.
· Επίσης τα λάπατα, χρησίμευαν ως κατάπλασμα για τον πυρετό.
· Καπνός, ψιλόκοβαν τα φύλλα και τα χρησιμοποιούσαν ως αιμοστατικό και αντισηπτικό στα τραύματα.
· Λάχανο. Το λάχανο στην αρμιά, έκανε καλό σε ζεμάτισμα.
· Γλυκάνισο. Χαλαρωτικό για την δυσπεψία και το φούσκωμα.
· Βασιλικός. Αφέψημα αντισηπτικό και τονωτικό.
· Φύλλα αγκινάρας. Κατάλληλα για τις διαταραχές της πέψης.
· Γαϊδουράγκαθο. Για τα προβλήματα στο συκώτι.
loading...

Εντολή Πουτιν : Απαλλάξτε την Ελλάδα από τον Α.Τσιπρα!

Εντολή Πουτιν : Απαλλάξτε την Ελλάδα από τον Α.Τσιπρα!Πονοκέφαλο εχει δημιουργήσει το ζητημα της Ελλαδας στον Πουτιν! Και αυτο οφειλεται κυριως με την αλλοπρόσαλλη στάση της Κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ( κυρίως με την διγλωσσία Τσιπρα, και τις πολιτικες του πραξεις! ) Την μια λεει στον Ελληνικο Λαο οτι υπαρχει εναλλακτικη λυση για να μην χρεοκοπήσουμε- φωτογραφιζοντας βοηθεια απο την Ρωσια!

Αλλα απο την αλλη,ποτε δεν  ζητησε ανεξηγητα οικονομικη βοηθεια απο τον Πουτιν, και υπογράφει το 3ο Μνημόνιο!
Μαλιστα πολλα Ελληνικα και Ξενα ΜΜΕ, να μιλουν για οικονομικη αδυναμια της Ρωσιας, να συνδραμει με βοηθεια την Ελλαδα; Προβοκάροντας  τον Ελληνικο Λαο,
οτι αλλη εναλλακτικη λυση δεν υπαρχει, και μια συμπορευση της Ελλαδα με την Ρωσια, θα οδηγουσε μοιραια την Ελλαδα στα χναρια μιας νεας Β.Κορεας της Ευρωπης! Αυτα φυσικα ειναι Γελοιοτητες, ποιος δεν εχει χρημα; Η Ρωσια; Που με την επεμβαση των Ρωσικων δυναμεων στην Συρια θα τις κοστιζει ενα σωρο δις!
Πολλα δημοσιευματα κανουν λογο οτι  << Η Ρωσία θέλει Ελλάδα – Κύπρο >> Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού Foreign Policy, δυτικοί στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις χώρες της Α. Μεσογείου, καθώς πιστεύουν πως η ρωσική επέμβαση στην Συρία δτης εν έχει ως μοναδικό σκοπό τον πόλεμο εναντίον των τζιχαντιστών, αλλά και την ενίσχυση Ρωσίας στην Ανατολική Μεσόγειο, δημιουργώντας «βάσεις» σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο.
Σύμφωνα με ειδικούς, μέρος του μεγαλεπήβολου σχεδίου του Βλάντιμιρ Πούτιν αποτέλεσε η προσάρτηση της Κριμαίας, με την παράλληλη ενίσχυσης της ναυτικής βάσης της Σεβαστούπολης.Το επόμενο βήμα είναι ο «έλεγχος» του Αιγαίου πελάγους, καθώς η μοναδική έξοδος του ρωσικού ναυτικού από την Μαύρη Θάλασσα, είναι μέσα από τα ελληνικά νερά.Ομως,ολα τα σχεδια του Πουτιν τα χαλα απροσδοκητα και ποιος να το πιστευε, η πρωτη Αριστερη Κυβερνηση του Τσιπρα! Γιατι; Είναι ολοφάνερο,επελεξες την πλευρα του ΝΑΤΟ-ΕΕ=ΗΠΑ!
Εντολη Πουτιν Για την Ελλαδα;
Συμφωνα παντα απο διαφορα σεναρια, ο Πουτιν ζητησε απο Ρωσικο  Ινστιτουτο Γεω Στρατιωτικων- Πολιτικων μελετων  (γνωστά και ως  think tank) να μελετήσουν τροπους και σεναρια
μιας Ελληνικης προσχώρησης στην Συμμαχια με την Ρωσια! Ξεπερνώντας τις πολιτικες αναταραξεις που θα υπαρχουν απο τα διαφορα πολιτικα κομματα στην Ελλαδα, αλλα και της αντιδρασης του ΝΑΤΟ-ΕΕ! Απο στρατιωτικους κυκλους εισηγουνται στον Πουτιν,οτι θα ηταν ευκολο να γινει κατι τετοιο, στην περιπτωση αποσταθεροποιησης της Ελλαδας…..με την βοηθεια ξενου δακτυλου…..συγκεκριμένα-Ρωσικου! Με αφορμη τι Αλλο;Μια κοινωνικη Αναταραχη λογω του Μνημονιου, που θα λαβει γενικευμενες διαστάσεις σε ολες τις μεγαλουπολεις της Ελλαδας! Αυτο το ενδεχομενο το απεκλεισε κατηγορηματικα ο Πουτιν λεγοντας << Εγω θελω μια Ελλαδα ισχυρο Σύμμαχο της Ρωσιας,και οχι να την Διαλυσω!
Η Αποψη μου!
Το προβλημα ειναι ολα τα Ελληνικα Κομματα, που ειναι διεφθαρμενα,και βουτηγμένα στα σκανδαλα, το Ελληνικο πολιτικο σκηνικο ειναι εμετικο! Δεν υπαρχει ενας πραγματικος ηγετης για την Ελλαδα! Και ο Τσιπρας αποδείχτηκε κατωτερος  τον περιστασεων! Η μονη λυση για την Ελλαδα αν και σας ακούγεται Απιστευτο, θα ηταν μια επιθεση της Τουρκιας στην Ελλαδα; Αυτο πραγματι θα έλυνε τα χερια του Πουτιν, να επέμβει προς Βοηθεια στην Χωρα μας, εξυπηρετοντας και τα στρατηγικα του σχεδια! Μιας και η υποτιθεμενη συμμαχοι μας, μια ζωη το μερος της Τουρκιας παίρνουν! Ειναι λυση αυτη ομως; Κατηγορηματικά ΌΧΙ ! Αλλα ελεος ρε Ελληνα….Ποτε περιμενεις να αντιδρασεις, πρεπει να περασουν αλλα 300 χρόνια σκλαβιάς  (οπως την περιοδο της Τουρκοκρατιας) για να επαναστατησεις! Εκτος και ειμαι τοσο λαθος, και ειμαστε Βολεμενοι!
Αρθρο Σπυρος Πριφτης  
email: spyros.priftis76@yahoo.gr
loading...

Αδιαμφισβήτητη τρίτη πολιτική δύναμη με την υψηλότερη συσπείρωση η Χρυσή Αυγή στην δημοσκόπηση της Alco .

Όταν ακόμα και οι συστημικές και επιμελώς "μαγειρεμένες" δημοσκοπήσεις παραδέχονται ότι η Χρυσή Αυγή είναι ξεκάθαρα τρίτη πολιτική δύναμη με ανοδικές τάσεις και με την υψηλότερη συσπείρωση, τότε είναι ευνόητο ότι τα ποσοστά του Κινήματος είναι ακόμη μεγαλύτερα.
Συγκεκριμένα, η δημοσκόπηση της Alco για την εφημερίδα "Παραπολιτικά" καταγράφει:
ΝΔ 26%
Σύριζα 18,5%
Χρυσή Αυγή 7,8%
Πασόκ 5,8%
ΚΚΕ 5,8%
Πλεύση Ελευθερίας 3,6%
Λαέν 3%
Ανέλ 2,7%
Λεβέντης 2,5%
Ποτάμι 2,1%
Με μια πρώτη ματιά γίνεται αντιληπτή η κατάρρευση της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης, αλλά και των γραφικών φίλων της Ανέλ και Λεβέντη που στην παρούσα φάση μένουν εκτός Βουλής.
Παράλληλα, η ΝΔ αδυνατεί να εισπράξει την λαϊκή οργή, γιατί με την νεοφιλελεύθερη πολιτική της και με ένα "παλτό" σαν τον Κυριάκο δεν μπορεί να πάει μακριά...
Η Χρυσή Αυγή παραμένει παρά την λάσπη και τον αποκλεισμό αδιαμφισβήτητα τρίτη πολιτική δύναμη και με ένα συμπαγές σώμα πολιτών που ταυτίζονται με τις θέσεις και τις απόψεις της, καταγράφοντας της υψηλότερη συσπείρωση.

Τα καλύτερα για το Εθνικιστικό Κίνημα έρχονται, αφού όπως ομολογεί και 



loading...

Τσιρώνης: Η Τρόικα δεν δουλεύει για το καλό της Ελλάδας, αλλά για τα δικά τους συμφέροντα .. των χωρών τους και άλλα..

Οι δανειστές δεν εργάζονται για το καλό της Ελλάδας, αλλά για άλλα συμφέροντα, δήλωσε ο Γιάννης Τσιρώνης.

«Δεν έχει σημασία αν θα το πούμε Τρόικα, κουαρτέτο ή Θεσμοί. Σημασία έχει ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν δουλεύουν για το καλό της Ελλάδας, είναι φανερό», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Είναι μια μάχη. Αυτοί δουλεύουν για τα συμφέροντα των χωρών τους ή και κάποια άλλα συμφέροντα», πρόσθεσε ο κ. Τσιρώνης και συμπλήρωσε: «Οσα πράγματα μας λένε διασφαλίζουν τις δικές τους χώρες. Εμείς παλεύουμε για τα συμφέροντα της χώρας μας».



THE BREAKDOWN
Το διαβάσαμε εδω.
loading...

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Ντροπή στους ομοφυλόφιλους, έχουν ξετσιπωθεί!

Νέες δηλώσεις του αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου για την ομοφυλοφιλία πυροδότησαν νέα αντιπαράθεση με την οργάνωση ΛΟΑΤΙ, που προασπίζεται τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.
Ο αρχιεπίσκοπος δήλωσε ότι παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις για τα σχολεία, τα οποία, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του σε κυπριακό κανάλι, προγραμματίζει να λειτουργήσει η Εκκλησία σε μερικά χρόνια, για να «βγάζει σωστούς ανθρώπους».
Είπε ότι στόχος της Εκκλησίας είναι να διδάξει στα παιδιά τον Χριστό και να βγάλει σωστούς ανθρώπους στην κοινωνία.
«Είμαστε λίγοι και θέλουμε να είναι όλοι προσωπικότητες με ήθος και δυστυχώς στο δημόσιο σχολείο είναι δεμένα τα χέρια των εκπαιδευτικών για να το πράξουν», ανέφερε.
Ωστόσο ο μακαριότατος επανέλαβε τη θέση ότι η ομοφυλοφιλία είναι εκτροπή.
«Ντροπή τους, γιατί έχουν ξετσιπωθεί και κάνουν τώρα και παρελάσεις υπερηφάνειας», είπε.Η Εκκλησία, κατέληξε, αγαπά τους ομοφυλόφιλους, αλλά κάπου το έχουν παρακάνει.
Ο πρόεδρος Accept-LOATI Κύπρου, Κωνσταντίνος Γαβριηλίδης, χαρακτήρισε τις δηλώσεις του προκαθημένου της Εκκλησίας ρητορική μίσους, αναφέροντας πως τα όσα δηλώνει δεν είναι αγάπη.
Πρόσθεσε ότι η κοινότητα των ΛΟΑΤ θα ζητήσει από τον γενικό εισαγγελέα να διερευνήσει εάν ο αρχιεπίσκοπος, με τις τοποθετήσεις του, υπέπεσε σε αδικήματα με βάση το νόμο που απαγορεύει τη ρητορική μίσους.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Το διαβάσαμε εδω.
loading...

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Έτσι μιλούν οι ηγέτες! Επείγον μήνυμα Πούτιν σε Ελλάδα και Ευρώπη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν,

εξέφρασε την ανησυχία του σχετικά με τον εποικισμό της Ευρώπης από οπαδούς του Ισλάμ βάσει του σχεδίου της Νέας Τάξης.
Ο «Τσάρος» στάθηκε στην ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας και των βιασμών στην Ευρώπη, εξαιτίας αυτού του φαινομένου, τονίζοντας πως όποια κοινωνία αδυνατεί να προστατεύσει τα παιδιά της «δεν έχει μέλλον».
Ο Πούτιν, ο οποίος στέκεται εμπόδιο στην προώθηση της παγκόσμιας διακυβέρνησης, μιλώντας σε δημοσιογράφους, έκανε αναφορά στον βιασμό ενός δεκάχρονου αγοριού στην Βιέννη της Αυστρίας από μουσουλμάνο «μετανάστη», ο οποίος για να δικαιολογηθεί είπε πως είχε καιρό να κάνει σεξ και δεν μπορούσε να διανοηθεί πως το αγόρι δεν ήθελε να βιαστεί.
«Δεν μπορώ να αντιληφθώ τι σκέφτονται εκεί! Αυτό είναι το αποτέλεσμα της διάλυσης των εθνικών αξιών», τόνισε ο Ρώσος ηγέτης και συνέχισε:
«Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτή την λογική. Υπάρχει αίσθημα ενοχής απέναντι στους ‘μετανάστες’;», αναρωτήθηκε. «Τι συμβαίνει τελικά;».
«Για την κοινωνία που δεν μπορεί να προστατεύσει τα παιδιά της σήμερα, δεν υπάρχει αύριο. Δεν υπάρχει μέλλον», προειδοποίησε ο Πούτιν, προσθέτοντας πως η Ρωσία δεν επιθυμεί συμβουλές από την Ευρώπη για την «προσφυγική κρίση», μετά από όλα όσα συμβαίνουν σε αυτήν.
Φυσικά το ηγετικό μήνυμα του Πούτιν αφορά και την Ελλάδα, όπου η πολιτική των ανοιχτών συνόρων έχει μετατρέψει την χώρα σε άντρο εγκληματικότητας των μουσουλμάνων, οι οποίοι έχουν ήδη δώσει τα πρώτα δείγματα γραφής τους με βιασμούς, ληστείες και κακοποιήσεις γυναικών.Σίγουρα δεν είναι όλοι οι «μετανάστες» το ίδιο, αλλά ανάμεσά τους ζουν και δρουν εγκληματικά στοιχεία, τα οποία το κράτος αφήνει ανεξέλεγκτα να εισχωρήσουν στην ελληνική κοινωνία.

loading...

Μεγάλη ανατροπή: ΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC προβάλλει παγκοσμίως την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!

Φιμώνει τους εσωτερικούς υπονομευτές! 

Αποστομώνει τους εξωτερικούς πλαστογράφους! 

Σηματοδοτεί την επερχόμενη αλλαγή κορυφής στην αμερικανική εξωτερική πολιτική για το Σκοπιανό (Ομπάμα και Χίλαρυ)!

Δικαιώνει την μακρόχρονη επίμονη, ασυμβίβαστη και αμετακίνητη πολιτική μας, στην μη αναγνώριση των Σκοπίων με το ελληνικό ιερό όνομα Μακεδονία! 

Και επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά τον Άγιο Γέροντα Παΐσιο, που τα είχε δει και τα είχε πει όλα, ενώ δικαιώνει πανηγυρικά και τον αείμνηστο Νικόλαο Μάρτη!
Εξαιρετική σύνθεση του N.G. με τον Έλληνα Φίλιππο Β΄, πατέρα του Μ. Αλεξάνδρου

   
  ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ
 Το αμερικανικό National Geographic πραγματοποιεί απίστευτη στροφή 180 μοιρών, καθώς από τους χάρτες που ανέγραφαν "Μακεδονία" τα Σκόπια στο παρελθόν, περνάει τώρα στην απόλυτη δικαίωση του Ελληνισμού και στην πιο ανέλπιστη παγκόσμια προβολή της ελληνικότητας της Μακεδονίας, του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, μέσα στην ίδια την πρωτεύουσα των ΗΠΑ, επηρεάζοντας έτσι την ελίτ της Αμερικής, πολιτική, οικονομική, στρατιωτική, πολιτισμική! Κάτι το οποίο αποτελεί χαστούκι θανάτου στα Σκόπια!
Ζωφόρος Τάφου Φιλίππου Β΄, με τονισμένο τον Μ. Αλέξανδρο 
   ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ NATIONAL GEOGRAPHIC

Συγκεκριμένα, το National Geographic, φιλοξενεί στο ίδιο το διεθνούς αίγλης Μουσείο του, στην Ουάσινγκτον, την πρωτόγνωρη Έκθεση με τον αποστομωτικό τίτλο: "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, από τον Αγαμέμνονα στον Μέγα Αλέξανδρο"!

  Η Έκθεση, με τον αποστομοτικό για τους πλαστογράφους τίτλο και τους κάθε είδους υποστηρικτές τους, άνοιξε ήδη την Τετάρτη 1η Ιουνίου και θα διαρκέσει ως τις 10 Οκτωβρίου 2016.

Χρυσές μάσκες Μακεδόνων πολεμιστών του Αρχοντικού Πέλλας

   5.000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
 Στην μοναδική αυτή εμπλουτισμένη έκθεση, που ταξίδεψε πιο μπροστά σε Μουσεία του Καναδά, πραγματοποιείται μέσα από 500 και πλέον σπάνιους αρχαιολογικούς θησαυρούς μας, ένα εξαιρετικό ταξίδι μέσα από 5.000 χρόνια του ελληνικού πολιτισμού, όπου εκτός των άλλων καταδεικνύεται και υπογραμμίζεται η ελληνικότητα της Μακεδονίας!
   Τα εκθέματα προέρχονται από είκοσι δύο ελληνικά Μουσεία και πολλά από αυτά πολλά δεν έχουν ποτέ ξανά εμφανιστεί έξω από την χώρα μας!

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ NATIONAL GEOGRAPHIC ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΤΕ
Δείτε το παραπάνω συγκλονιστικό βίντεο του National Geographic και δακρύστε! 

Η μεγάλη δικαιώση του Ελληνισμού είναι πλέον καθ΄ οδόν! 
Ο Μέγας Αλέξανδρος και τα ευρήματα της Μακεδονίας, αναζωογονούν και ανασταίνουν διεθνώς - χάρη στην Θεία Πρόνοια - τον ευσεβή και αδικημένο λαό μας!

   ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΡΑΜΜΗΣ;
  Πίσω όμως από τα λαμπρά βίντεο, αφίσες και εκθέματα, πίσω από τα φώτα της αμερικανικής δημοσιότητας και την χαρά μας, προκύπτει ένα μεγάλο και εύλογο ερώτημα: "γιατί άλλαξε έτσι η στάση του αμερικανικού National Geographic"; 

  Η απάντηση βρίσκεται στα ευρήματα της Αμφίπολης, που χάρη στην παλαιότερη πρωτόγνωρη κυβερνητική πολιτική (Σαμαράς) συνεχούς διεθνούς δημοσιοποίησης και προβολής τους, ταρακούνησαν όλα τα σχετικά ξένα κέντρα και δίκτυα, τα οποία μπροστά στον κίνδυνο παγκόσμιας επιστημονικής γελοιοποίησης και καταστροφής τελικά τους κύρους τους - σε περίπτωση εμμονής στην Πλαστογραφία των Σκοπίων - έκαναν στροφή 180 μοιρών, αποφασίζοντας να ποντάρουν στην ιστορική πραγματικότητα, στα αδιάψευστα αρχαιολογικά ευρήματα και όχι στο ψέμα και την σκοπιμότητα της εκάστοτε αμερικανικής - εν προκειμένω - εξωτερικής πολιτικής, η οποία και αυτή με τη σειρά της γυρίζει και μάλιστα από την κορυφή...
  
  ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΤΗ
  Η διαπίστωση αυτή, που είναι πλέον γεγονός, δικαιώνει απόλυτα και τον αείμνηστο Νικόλαο Μάρτη, που δήλωνε τότε στο ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ:

 "Πρέπει να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες, ότι αδύνατον η υπόθεση να χαθεί!!! Τα κραυγάζοντα μάρμαρα της αλήθειας, θα διαλαλούν στους αιώνες τα δίκαιά μας! Διότι θα είναι αντιληπτά ακόμη και από επιστήμονες με στοιχειώδη μόλις γνώση!.. Είμαι τελικά αισιόδοξος! Ας το καταλάβει ο κόσμος, να αγωνιστεί"! 


Πηγή: attikinews.gr

loading...
loading...