loading...

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Ο Καραμανλής βλέπει ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ, φοβάται ΕΞΟΔΟ από το ΕΥΡΩ!

Φεύγουν βάζοντας φωτιά στη χώρα ώστε να μην αφήσουν τίποτε όρθιο. Με την τακτική Καμμένη Γη εγκαταλείπει ο Τσίπρας την εξουσία, ενώ την ίδια στιγμή δεν διαφαίνεται αυτοδυναμία της ΝΔ. Μέσα σ΄αυτό το σκηνικό κινούνται “απειλητικά” οι Καραμανλικοί με τον Καραμανλή προσωπικά να επικοινωνεί με τον Πάνο Καμμένο και να του εύχεται περαστικά και ζητώντας του να συναντηθούν! Ο Καραμανλής εδώ και μήνες δεν θέλει να βλέπει τον Τσίπρα ενώ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους ΑΝΕΛ.
-Ο Τσίπρας τον Μάρτιο θα είναι στο 6%… Οι ΑΝΕΛ θα έχουν μεγαλύτερο ποσοστό από τον ΣΥΡΙΖΑ…
διαμηνύει ο Καραμανλής που πήρε την απόφαση να ενώσει την δεξιά παράταξη κάτω από τις φτερούγες του και με τον Καμμένο αντιπρόεδρο. Ναι ο Καραμανλής επιστρέφει στην πιο ενεργό δράση γιατί βλέπει ότι η Ελλάδα κινδυνεύει να βρεθεί εκτός ευρώ ενώ είναι βέβαιος ότι θα ξεσπάσει πρωτόγνωρο ακόμη και για τα μνημονιακά χρόνια κύμα λαικής οργής για τα χαράτσια, τις αυξήσεις στηην καθημερινότητα, τις ασφαλιστικές εισφορές.
-Ο λαός δεν μπορεί να ζήσει με αυτά τα μέτρα και δίκαια θα ξεσηκωθεί. Φοβάμαι πολύ γι΄αυτά που έρχονται εντός του έτους σε συνδυασμό με τις κρίσιμες εκλογές στην καρδιά της Ευρώπης. Η αγωνία μου είναι να μην βγει η Ελλάδα από το ευρώ ακόμη κι αν η Γερμανία επιλέξει να επιστρέψει στο Μάρκο…
Ο Καραμανλής μάλιστα εξαπολύει μύδρους κατά του Παυλόπουλου και των προεδρικών διαταγμάτων για χάρη της κυβέρνησης η οποία αποδεικνύεται η πιο αμείλικτη και η πιο αντιδημοκρατική όπως την χαρακτηρίζει ο Καραμανλής.
Στις δημοσκοπήσεις τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται ανάμεσα στο 6-8% και η ΝΔ στο 26-28%. Αντέχουν οι ΑΝΕΛ που φλερτάρουν με το 5% και για αυτό ο Καραμανλής θεωρεί ότι υπάρχει μαγιά να λάβει πρωτοβουλίες για να σωθεί η χώρα…
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...