loading...

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Συγκλονίζει το ηθικό και η λεβεντιά των Ελλήνων αεροπόρων: «Είμαστε πανέτοιμοι, μπορούμε να θυσιάσουμε τα πάντα» (βίντεο)

Συγκλονίζει το ηθικό και η λεβεντιά των Ελλήνων αεροπόρων! «Είμαστε πανέτοιμοι. Στην προκειμένη περίπτωση όταν χρειαστεί, μπορούμε να θυσιάσουμε τα πάντα. Δεν θα κάνουμε πίσω ούτε για να πάρουμε φόρα» είναι το μήνυμα που στέλνουν οι πιλότοι μας από την Σκύρο, την 135η Σμηναρχία Μάχης.

Πριν από ελάχιστα δευτερόλεπτα σήμανε συναγερμός ενώ το προσωπικό του εδάφους ετοιμάζει το μαχητικό. Πρέπει να είναι πανέτοιμο προς απογείωση. Τουρκικά μαχητικά έχουν παραβιάσει τον εθνικό εναέριο χώρο στο βορειοανατολικό Αιγαίο μεταξύ Λήμνου και Λέσβου.

Οι χειριστές μιλούν στην κάμερα:

«Αυτό που γίνεται εδώ στην Ελλάδα με τους Τούρκους, δεν γίνεται σε καμία άλλη χώρα, να έρχονται οπλισμένοι, να ερχόμαστε πολύ κοντά και μετά να σηκώνονται και να φεύγουν».

“Εμείς δεν θα προκαλέσουμε ποτέ. Αυτοί αν θέλουν να προκαλέσουν, εμείς ήμαστε εδώ».

«Τα κόκκινα φτερά όποτε μπαίνουν εδώ μέσα, θα έχουν πάντα μια ελληνική σημαία να τους κλείνει το δρόμο. Και μεις θα ήμαστε πάντα εδώ».

«Ο αντίστοιχος Τούρκος Ν02, ο νεότερος, αντέδρασε πολύ νευρικά, πιθανόν να μην με είχε δει και πέρασε πολύ κοντά από μένα. Αν δεν τον είχα δει εγώ, και δεν είχα σωστή αντίδραση, κατά 99% θα είχε πέσει πάνω μου».

«Όλες οι Ένοπλες Δυνάμεις, φυλάνε Θερμοπύλες και δεν αγχωνόμαστε για τίποτα»

«Πάντα έχουμε το πλεονέκτημα στο Πεδίο της Μάχης».Δείτε τι είπαν οι πιλότοι μας στην τηλεόραση του Alpha:


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...