loading...

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Οι μουσουλμάνοι καίνε την Σουηδία.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Ξεκινά ο πόλεμος των πόλεων στην Ευρώπη


Σκηνές απόλυτου χάους εκτυλίχθηκαν στους δρόμους της Στοκχόλμης το βράδυ της Δευτέρας.
Εκατοντάδες μουσουλμάνοι μετανάστες βγήκαν στους δρόμους, προφανώς μέσω των γνωστών sms,  και άρχισαν να πυρπολούν αυτοκίνητα, να λεηλατούν καταστήματα, ενώ η ένταση κορυφώθηκε όταν ξεκίνησε μαζική επίθεση με πέτρες, βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα εναντίον των δυνάμεων της αστυνομίας.Αξιοσημείωτο είναι πως στην συγκεκριμένη περιοχή, σύμφωνα με τις σουηδικές αρχές, ο πληθυσμός απαρτίζεται σε ποσοστό 75% από μετανάστες.
Βγήκαν, υποτίθεται, στους δρόμους για να διαδηλώσουν εναντίον του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ που τους αποκάλεσε τρομοκρατικά στοιχεία. Η κατάσταση, ωστόσο, ξέφυγε από κάθε έλεγχο, όταν ομάδες μουσουλμάνων άρχισαν να προβαίνουν σε εκτεταμένες καταστροφές, επιβεβαιώνοντας τον Αμερικανό Πρόεδρο.

Από τις συγκρούσεις τραυματίστηκε ένας αστυνομικός.
Σε επίπεδο υλικών ζημιών ωστόσο, η περιοχή μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο, καθώς οι μάχες και οι καταστροφές συνεχίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.
Ο απολογισμός είναι τουλάχιστον 8 αυτοκίνητα καμμένα, πολλά καταστήματα σχεδόν κατεστραμμένα, ενώ θύμα ξυλοδαρμού έπεσε και ένας φωτορεπόρτερ, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχθηκε από ένα γκρουπ τουλάχιστον 15 ατόμων.
Αυτά φυσικά περιμένουν και την Ελλάδα, καθώς ο πόλεμος των πόλεων ξεκινά στην Ευρώπη, με το σχέδιο της Νέας Τάξης να προβλέπει πρόκληση χάους, έτσι ώστε να δοθεί η λύση της δικτατορίας χάριν της... ασφάλειας.





loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...