loading...

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης εναντίον του Μητροπολίτη Πειραιώς.

Διαψεύδει τόσο η Ι.Μ. Πειραιώς όσο και η ΕΛ.ΑΣ, «πληροφορίες» που δημοσιοποιήθηκαν και ανέφεραν ότι η Ασφάλεια Πειραιά αναζητά τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ στο πλαίσιο του αυτοφώρου.


Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ – και επιβεβαίωση απο την Ι.Μ. Πειραιώς – καμία Αστυνομική Υπηρεσία (ούτε το Τμήμα Ασφάλειας Πειραιά) δεν αναζητά στο πλαίσιο του αυτοφώρου το Μητροπολίτη Πειραιώς, και ως εκ τούτου καμία σύλληψη δεν επίκειται.

Άλλωστε δεν υφίσταται αυτόφωρο αδίκημα μετά από 60 και πλέον ώρες. Ενώ είναι άλλη η διαδικασία που ακολουθείται ύστερα απο υποβολή καταγγελίας -αναφοράς όπως φάινεται πως έγινε στην προκειμένη περίπτωση και άλλη η διαδικασία με την υποβολή μηνυτήριας αναφοράς- έγκλησης, κάτι το οποίο δεν έχει γίνει.
Νωρίς το απόγευμα (05/01) είχε αναπαραχεί και δημοσιοποιηθεί η μεταφορά πληροφορίας σύμφωνα με την οποία, φερόταν, «η Ασφάλεια Πειραιά, να αναζητά το Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παράβαση του Νόμου 927-79 περί κολασμού πράξεων ή ενεργειών που αποσκοπούν σε φυλετικές διακρίσεις», έπειτα από τις δηλώσεις του Μητροπολίτη σε τηλεοπτική εκπομπή (03/02) για τις «έμφυλες ταυτότητες».
Πηγή.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...