loading...

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ Φρειδερίκος ο Μέγας: Αυτό είναι το πιο όμορφο άλογο στον κόσμο [εικόνες & βίντεο] Πηγή: Φρειδερίκος ο Μέγας: Αυτό είναι το πιο όμορφο άλογο στον κόσμο [εικόνες & βίντεο]

Θεωρείται το πιο όμορφο άλογο του κόσμου. Και ίσως όχι άδικα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες που ακολουθούν.
Ο λόγος για τον Frederick The Great (Φρειδερίκος ο Μέγας), έναν από τους πιο φημισμένους επιβήτορες Freisian του κόσμου, ένα είδος που εξαφανίζεται.
Εχει πάρει το όνομα του ηγέτη της Πρωσίας από το 1740 έως το 1786 (Φρειδερίκος ο Μέγας) και διακρίνεται για τον μυώδη κορμό του, τα εντυπωσιακά μαύρα χαρακτηριστικά του και την εκπληκτική χαίτη του.  

Το συγκεκριμένο άλογο επιλέχθηκε ειδικά για τη διατήρηση του είδους και τα τελευταία χρόνια απέκτησε και δημοσιότητα, κερδίζοντας αρκετούς θαυμαστές. Η σελίδα του στο Facebook έχει πάνω από 12.500 followers, ενώ ξεχωρίζει για την ομορφιά, τη χάρη του αλλά και την εκπληκτική ταχύτητα και ευκινησία του.
«Frederick, είσαι το πιο όμορφο άλογο που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Μόνο ο Θεός μπορούσε να δημιουργήσει ένα τέτοιο πλάσμα. Σου κόβει την ανάσα, είναι μοναδικός», έγραψε κάποιος.
«Δεν θα υπάρξει ποτέ πιο αρχοντικό, όμορφο, σέξι άλογο στον πλανήτη Γη. Ποτέ. Μακάρι να μπορούσα μόνο να τον ακουμπήσω και να τον μυρίσω έστω μια φορά», έγραψε κάποιος άλλος. 
Το βίντεο που έχουν ανεβάσει στο YouTube οι ιδιοκτήτες του έχει πάνω από 5 εκατ. «χτυπήματα»:

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...