loading...

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Η Απειλή Του Δημογραφικού Και Ο Εποικισμός Της Ευρώπης: Εντολές Ερντογάν Στους Τούρκους Να Κάνουν Πάνω Από 5 Παιδιά!

Πάγια θέση του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή είναι ότι το δημογραφικό αποτελεί το σημαντικότερο πρόβλημα για το Ελληνικό Έθνος, γι΄ αυτό και οι προτάσεις για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας κατέχουν εξέχουσα θέση στο πολιτικό πρόγραμμα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Εν αντιθέσει με τους κομμουνιστές ινστρούχτορες που προτείνουν ως “λύση” την αθρόα ενσωμάτωση λαθρομεταναστών στην κοινωνία και την αλλοίωση του πληθυσμού, οι Εθνικιστές – σε συνδυασμό με την αλλαγή νοοτροπίας και την συνειδητοποίηση ότι το Έθνος βρίσκεται σε διαδικασία γήρανσης και αφανισμού – προτείνουν την παροχή σημαντικών κινήτρων στις οικογένειες, ώστε να γεννηθούν νέα Ελληνόπουλα!
Στην αντίπερα όχθη οι… καλοί γείτονες τούρκοι και ο νεοσουλτάνος Ερντογάν έχουν θέσει ως άμεση προτεραιότητα την δημογραφική άνθηση, ώστε οι τούρκοι να εποικίσουν την Ευρώπη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτήν την στιγμή εκατομμύρια τούρκοι διαβιούν σε όλη την Ευρώπη.
Σε πρόσφατο τηλεοπτικό διάγγελμά του ο Ερντογάν από το Εσκισεχίρ συμβούλεψε τους πολύτεκνους τούρκους να φροντίζουν τις οικογένειές τους, δίνοντας σαφείς εντολές στους τούρκους της Ευρώπης να κάνουν πάνω από 5 παιδιά! Με αυτόν τον τρόπο, σε συνδυασμό με τις ορδές των λαθρομεταναστών, ο Ερντογάν επιδιώκει να αλλοιώσει πληθυσμιακά την Ευρώπη και να την πλημμυρίσει ισλαμιστές.
Η μόνη απάντηση στα ύπουλα σχέδια των τούρκων είναι η άμεση επίλυση του δημογραφικού που ως βραδυφλεγής βόμβα απειλεί το Ελληνικό Έθνος με αφανισμό.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...