loading...

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μόνος Μας Εχθρός Ο Εθνικισμός – Θέλουμε Ακόμα Μεγαλύτερη Εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας!

Άρθρο για την επέτειο των 60 χρόνων της Ευρωπαϊκής Ενώσεως έγραψε στην εφημερίδα «Καθημερινή» ο πρόεδρος της κεντρώας (σαν το ΠαΣοΚ) Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.


Δεν ενθυμούμαστε βεβαίως ανάλογη σπουδή του προέδρου της ΝΔ για την οποιαδήποτε εθνική επέτειο, αλλά αυτό είναι απλώς μία λεπτομέρεια εμπρός στα έργα και τις ημέρες της αντεθνικής Νέας Δημοκρατίας.
Στο κείμενό του ο Μητσοτάκης, εκθειάζει συνεχώς τις «αρετές» της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, λέγοντας συνεχώς ότι η απάντηση σε όλα τα προβλήματα είναι η «ακόμα περισσότερη Ευρώπη». Σαν τους τσαρλατάνους άλλων εποχών συνιστά στον Ελληνικό Λαό να πιεί ακόμα περισσότερο από το δηλητήριο που τους έχουν ρίξει στο καναβάτσο.
Εξαιρετικής σημασίας είναι ότι ο τίτλος της μεγαλύτερης και πρώτης παραγράφου του μητσοτακέικου κειμένου είναι «Λαϊκισμός και εθνικισμός: Οι μεγάλοι εχθροί» και δεδομένου ότι η ΝΔ στηρίζει την οικονομική πολιτική Σύριζα και έχει ψηφίσει όλα τα νομοσχέδια της αντεθνικής πολιτικής Σύριζα (Σύμφωνο Συμβίωσης, Τζαμί στο Βοτανικό, σιωπή για τη θεματική εβδομάδα στα σχολεία), άρα το μοναδικό που απομένει ως μήνυμα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι ο Εθνικισμός είναι ο μόνος και μεγάλος εχθρός της αντεθνικής «φιλελεύθερης» παράταξης.
Ως Εθνικιστές αισθανόμαστε μεγάλη τιμή να αποτελούμε τον μόνο εχθρό της παρατάξεως του «η Κύπρος κείται μακράν», του «ανήκομεν εις την Δύσιν», ακόμα περισσότερο από τη στιγμή που μετετράπη σε ένα δεύτερο ΠαΣοΚ και του εγγυόμαστε ότι αυτό θα παραμείνουμε μέχρι τέλους: Υπερασπιστές του Έθνους των Ελλήνων και των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...