loading...

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Ωμή παραδοχή από J.Rothschild: «Η νέα παγκόσμια τάξη διαλύεται» – Τι αναφέρει έκθεση-βόμβα για το μέλλον…

















Ο περιβόητος μεγαλοεκατομμυριούχος Jacob Rothschild παραδέχθηκε ότι η νέα παγκόσμια τάξη που ετοιμάζει τόσα χρόνια είναι στον «αέρα», σύμφωνα με τα «συμφραζόμενα»  έκθεσης βόμβας από τους «ειδικούς αναλυτές του».
Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι οι ελπίδες για μια νέα παγκόσμια τάξη συνεχώς λιγοστεύουν λόγω των αντιδράσεων πολλών χωρών και κυρίως λόγω της σθεναρής στάσης Ρωσίας , Κίνας και λοιπών ευρασιατικών δυνάμεων .
Σύμφωνα με την έκθεση της RIT Capital Partners για την προηγούμενη χρονιά, παρά τα βραχυπρόθεσμα κέρδη των εταιρειών του «πολέμαρχου» της νέας τάξης , διατηρείται για μεγάλο χρονικό διάστημα μια ιδιότυπη χρηματοπιστωτική αναταραχή που επηρεάζει άμεσα την  αυτοκρατορία Rothschild, και συνεπώς, ολόκληρο τον πλανήτη.
Οι μέτοχοι του ομίλου Rothschild προειδοποιούν:
«Αυτή τη στιγμή υπάρχει αναταραχή και αβεβαιότητα … ενώ υπάρχει μια μελλοντική περίοδο μπροστά μας που η αποφυγή του κινδύνου είναι τόσο υψηλή προτεραιότητα, όπως  ήταν μέχρι τώρα η επιδίωξη του κέρδους».
Η επιλογή από τους τραπεζίτες της λέξης «περιόδου» φαίνεται να δείχνει ότι  έρχεται μια μεγάλη  κάμψη στην κερδοφορία του συγκεκριμένου ομίλου έστω και αν τα τελευταία πέντε χρόνια οι ίδιες εταιρείες  έχουν πραγματοποιήσει κέρδη άνω του 1 δισ. ευρώ.
Σύμφωνα με την έκθεση, η ισχυρή οικογένεια Rothschild  έχει έννομο συμφέρον να διατηρήσει  τα περιουσιακά της στοιχεία. Η RIT Capital Partners plc είναι μια εταιρεία επενδύσεων εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Αν το κεφάλαιο του ομίλου Rothschild, η αξία του οποίου είναι σε υψηλό σημείο όλων των εποχών, μειωθεί  ξαφνικά, η πτώση αυτή θα συμπαρασύρει ολόκληρο τον πλανήτη .
Παρά το γεγονός ότι, οποιαδήποτε τέτοια μείωση του κεφαλαίου δύσκολα θα έρθει με την μορφή «έκπληξης» για την συγκεκριμένη οικογένεια, η οποία φέρεται να ελέγχει μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πλούτου  και έχει μετοχές  σχεδόν σε όλα τα τραπεζικά ιδρύματα του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Federal Reserve, εντούτοις αυτό ακριβώς περιγράφεται από πολλούς ειδικούς στο  άμεσο μέλλον.
Η ανακοίνωση της RIT Capital Partners  περί «δυσοίωνου και αβέβαιου μέλλοντος» κρύβει πολλές παγίδες και απρόοπτα ακόμα και για τις αυτοκρατορίες τύπου Rothschild .
Η προοπτική συγκρούσεων , καταρρεύσεων ( ΕΕ) , και η σθεναρή στάση του «ανατολικού μπλοκ» θα επηρεάσουν την νέα τάξη πραγμάτων και τα σχέδια της , τα οποία ενδεχομένως για κάποιον λόγο να πάνε σύντομα,  πολλά χρόνια πίσω.
Πρόκειται για «διακεκριμένη» οικογένεια γερμανοεβραίων τραπεζιτών, με σημαντική επιρροή στην οικονομικοπολιτική ιστορία της Ευρώπης.
Γενάρχης της δυναστείας θεωρείται ο Μάγερ Άνσελμ Μπάουερ (1743-1812), ο οποίος έλαβε το επίθετο Ρότσιλντ (στα γερμανικά «κόκκινη ασπίδα») από το σήμα της επιχείρησης του πατέρα του, που διατηρούσε ενεχειροδανειστήριο στη Φραγκφούρτη, όπου και γεννήθηκε. Ο Μάγερ εκμεταλλεύτηκε τη θέση του ως οικονομικός σύμβουλος του εκλέκτορα της Έσης και έστησε την πρώτη του επενδυτική τράπεζα στη γενέτειρά του.
Πολύ γρήγορα επεκτάθηκε και ίδρυσε υποκαταστήματα στα μεγάλα εμπορικά κέντρα της Ευρώπης, με επικεφαλής τους πέντε γιους του: Άμσελ Μάγιερ Ρότσιλντ (1773-1855) στη Φραγκφούρτη, Σάλομον Μάγιερ Ρότσιλντ (1774-1855) στη Βιέννη, Νάθαν Μάγιερ Ρότσιλντ (1777-1836) στο Λονδίνο, Κάλμαν Μάγιερ Ρότσιλντ (1788-1855) στη Νάπολη, Τζέιμς Μάγιερ Ρότσιλντ (1792-1868) στο Παρίσι.
pentapostagma.gr


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...