loading...

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΕΚΤΟΜΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! Η φρίκη του ΙΣΛΑΜ...



Eίναι σίγουρα κάτι που δεν περιμέναμε να δούμε στη χώρα μας κι όμως, ήρθε μαζί με το προσφυγικό κύμα και τους χιλιάδες μουσουλμάνους που προσπαθούν να φέρουν στον τόπο μας τα δικά τους… έθιμα. 
Πρόκειται για τη βάρβαρη πρακτική της κλειτοριδεκτομής, η οποία γίνεται σε ανήλικα κορίτσια- πολλές φορές και σε βρέφη- με σκοπό να «καθαριστεί» σωματικά και η ηθικά το άτομα. 
Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», ήδη στην Αθήνα και στα hot spots, υπάρχει μια μικρή «βιομηχανία» από θεραπεύτριες που εξαγνίζει τα κορίτσια από την υποτιθέμενη ντροπή που προκύπτει από την σεξουαλικότητά τους.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται καταγγελίες εργαζόμενου σε ΜΚΟ που ασχολείται με πρόσφυγες και μετανάστες, εκτός από τις ηλικιωμένες που εκτελούν χρέη χασάπη, οι άτυποι ιμάμηδες κάνουν επίσης εκτομή, ραφή , μερική ή ολική αφαίρεση των εξωτερικών γυναικείων γεννητικών οργάνων.
Η μαρτυρία σοκάρει: «Μια έφηβη κοπέλα μου εξομολογήθηκε πως της το ανακοίνωσε η μητέρα της λίγο καιρό αφότου ήρθε στην Ελλάδα. Της είπε ότι ήταν υποχρέωση της, καθώς είχε πια μεγαλώσει. Αρχικά της το είχε παρουσιάσει σαν κάτι πολύ καλό, σαν μια γιορτή. Μάλιστα την έντυσε ιδιαίτερα καλά για την περίσταση. Πήγαν σε ένα σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, ένα μικρό παλιό διαμέρισμα. Έμοιαζε ακατοίκητο, χωρίς έπιπλα, είχε μόνο κάτι στρώματα και έναν καναπέ. Μου περιέγραψε τον πόνο. Νόμιζε ότι θα πεθάνει. Την κράταγαν 2 γυναίκες και μια της είχε κλείσει το στόμα για να μην ακουστούν οι φωνές της. Μετά τον ακρωτηριασμό της έδεσαν πολύ σφιχτά τα πόδια γύρω-γύρω με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προχωρήσει κανονικά για αρκετές ημέρες. Μόνο μετά από αρκετά 24ωρα μπόρεσε να πάει τουαλέτα. Της είπαν ότι είναι τυχερή, διότι δεν υπήρχε περίπτωση αν κάτι δεν πήγαινε καλά, να ζητήσουν την βοήθεια γιατρού».
Η είσοδος προσφύγων και μεταναστών στη χώρα μας, και μάλιστα ανθρώπων με εκ διαμέτρου αντίθετη κουλτούρα και νοοτροπία, έχει επιφέρει στην ελληνική κοινωνία και εικόνα τις ανάλογες συνέπειες. 
Όπως φαίνεται, οι άνθρωποι που εισβάλλουν στην Ελλάδα δεν έχουν την πρόθεση να αποτινάξουν τα βάρβαρα ένστικτα τους…
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...