loading...

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΕΞΩ ΑΠΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Αναστάτωση στη Νέα Σμύρνη: Άντρας πυροβόλησε με αεροβόλο μαθητές.

Ένας άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος του, επί της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου 108, κρατώντας ένα αεροβόλο και άρχισε να πυροβολεί στοχεύοντας μαθητές την ώρα που πήγαιναν στο φροντιστήριο ακριβώς απέναντι.
Φωτογραφία αρχείου.
Οπως ήταν φυσικό προκλήθηκε αναστάτωση, με τους μαθητές να προσπαθούν να προστατευθούν από τους πυροβολισμούς του δράστη, ο οποίος έδειχνε να βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν ελαφρά τρία παιδιά, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ένας ακόμα μαθητής, για τον οποίο αρχικά εκφράζονταν φόβοι πως επίσης είχε τραυματιστεί, όπως προέκυψε είναι καλά στην υγεία του.

Περαστικοί τηλεφώνησαν στην αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά περιπολικά απέκλεισαν την περιοχή, πείθοντας τον άνδρα να παραδοθεί.
Όπως διαπιστώθηκε  πρόκειται για 38χρονο, συριακής καταγωγής, ο οποίος όμως έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα και έχει αποκτήσει ελληνική ιθαγένεια.
Οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου και εξετάζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς ότι βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να πυροβολεί με το αεροβόλο τα παιδιά, γιατί έκαναν φασαρία...!
Μ.Λαγάνης.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...