loading...

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΓΚΕΙ(Βίντεο)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Τα τελευταία χρόνια, το παγκόσμιο κίνημα των ομοφυλοφίλων έχει μια φανερή χαρακτηριστική στήριξη, όπως και στην Ελλάδα όλων των δυτικών κυβερνήσεων. Ενδεικτικό αυτής της κατάστασης είναι ότι το Gay pride της Ελλάδας είχε την αμέριστη στήριξη 23 ξένων πρεσβειών, τη χορηγία πολύ γνωστών μεγάλων εμπορικών και οικονομικών εταιριών όλως σχεδόν των ελληνικών πολιτικών κομμάτων και την έμπρακτη ανοχή της εκκλησίας.
Όλα αυτά σε ελληνικό αλλά κυρίως σε διεθνές επίπεδο έχουν ένα πολύ σημαντικό παρασκήνιο με πολλές και σημαντικές πολιτικές και νεοταξικές προεκτάσεις όπως θα δούμε παρακάτω.
Αξιοσημείωτο είναι, πως ενώ το χρήμα ρέει άφθονο στις διάφορες οργανώσεις ομοφυλοφίλων, από την άλλη έχει παρατηρηθεί ένα αξιοσημείωτο στοιχείο ότι σύμφωνα με μεγάλα ιατρικά ερευνητικά κέντρα, οι μεταδοτικές ασθένειες συχνά θανατηφόρες, παρουσιάζουν μεγάλη αύξηση στις τάξης των γκέι.
 Συγκεκριμένα, οι ασθένειες έχουν αυξηθεί σε ποσοστό 27% κυρίως σε νεανικές ηλικίες 15-24 ετών ενώ τα κρούσματα σε διεθνές επίπεδο υπολογίζονται περίπου στα 20 εκατομμύρια καινούργιοι ασθενείς. Οι πιο συχνές μεταδοτικές ασθένειες εκτός από το γνωστό Έιτζ, καταγράφονται η σύφιλη, βλεννόρροια, χλαμύδα, και πολλές άλλες ασθένειες.
Επίσης πολλοί είναι θετικοί στους υιούς αυτούς χωρίς ακόμα να έχει εκδηλωθεί η ασθένεια. Με μαθηματικούς υπολογισμούς, αν συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός μετάδοσης των ασθενειών μέσα σε μια ή δύο δεκαετίες θα έχουμε περίπου, όπως υπολογίζεται 200 εκατομμύρια νέους ασθενείς.
Όπως αντιλαμβάνεται κανείς τα νούμερα αυτά είναι τρομακτικά και δείχνουν μια άλλη φοβερή διάσταση του προβλήματος τω γκέι που σκόπιμα αποσιωπούν τα καθεστωτικά ΜΜΕ ελληνικά και διεθνή.
Εκείνοι που έχουνε το μεγαλύτερο κίνδυνο προσβολής από όλες αυτές τις συχνά θανατηφόρες ασθένειες είναι οι λεγόμενοι μπαισέξουαλ, δηλαδή αυτοί που πηγαίνουν και με τα δύο φύλα.
Μια από τις πιο φρικτές ασθένειες στον κόσμο των γκέι και όχι μόνο και ειδικά στον κόσμο των νέων/στη νεολαία, είναι αυτή που προκαλείται από το στοματικό σεξ.
Κλασσικό παράδειγμα εκδήλωσης αυτής της ασθένειας είναι ο γνωστός Μάικλ Ντάγκλας, ο οποίος το 2010 είχε προσβληθεί επίσημα από καρκίνο του λάρυγγα ο οποίος προέρχονταν από την φαρυγγική κοιλότητα. Μετά από λίγα χρόνια, ο ίδιος αποκάλυψε ότι αυτό οφείλονταν ση μεγάλη κατάχρηση που είχε κάνει στο στοματικό έρωτα. Η ασθένεια αυτή ιατρικά ονομάζεται οροφαρυγγικός καρκίνος και είναι μια ραγδαία ανερχόμενη ασθένεια στις τάξεις των ομοφυλοφίλων και όχι μόνο.
Η επιστήμη για να προφυλάξει τις μεταδοτικές ασθένειες από τις σεξουαλικές επαφές όπως είναι γνωστό έχει κατασκευάσει τα λεγόμενα προφυλακτικά που τα προωθούν τεράστιες βιομηχανίες. Όπως αποδείχτηκε όμως, αυτό το περίφημο «προϊόν» δεν ήταν καθόλου αρκετό για να προφυλάξει από κάποια μόλυνση. Κάποιοι θα πούνε εδώ για τιμωρητική πρόνοια του Παντοδύναμου.
Ο βασικός λόγος της αποτυχίας των προφυλακτικών είναι ότι τις τελευταίες δεκαετίες έχουν δημιουργηθεί πολλά καινούργια μεταδοτικά μικρόβια που ακόμα και με μια απλή επαφή των κάτω άκρων του σώματος, ακόμα και με λίγο ιδρώτα μεταδίδουν φρικτές και συχνά άγνωστες πριν από καιρό νέες ασθένειες.
Η φωτογραφία που παραθέτουμε παρακάτω, και ζητούμε συγγνώμη για την ακατάλληλη εικόνα, είναι από μια μελέτη που έκανε το Διεθνές Δίκτυο Καρκίνου των LGBT (National LGBT Cancer Network) και δείχνει μια καινούργια ανερχόμενη ασθένεια που είναι λοιμώξεις HPV, προέρχεται από το πρωκτικό σεξ.
Οι ασθένειες αυτές εμφανίζονται σε ποσοστό 53% λιγότερο στους ετεροφυλόφιλους, δηλαδή σε αυτούς που έχουν φυσιολογικής σεξουαλική δραστηριότητα αλλά 93% Περισσότερο στους γκέι και στους μπαισέξουαλ.
Στη ιστορία έχει αναφερθεί ότι σε πολλές αυτοκρατορίες είχε αναπτυχθεί σε μεγάλο βαθμό ο σοδομισμός και οι διάφορες σεξουαλικές διαστροφές και ανωμαλίες. Κλασσικό παράδειγμα ήταν η ρωμαϊκή αυτοκρατορία των τελευταίων αιώνων όπως Την απαθανάτισε ο γνωστός Ιταλός σκηνοθέτης Φεντερίκο Φελίνι στο μνημειώδες έργο του «Το Σατυρικόν».
Η μεγάλη διαστροφή και η μεγάλη έκλυση των ηθών ήταν για πολλούς ιστορικούς η βασική αιτία της παρακμής και της διάλυσης μιας από τις σημαντικότερες παγκόσμιες αυτοκρατορίες στην ιστορία.
Αλλά και στην οθωμανική αυτοκρατορία, δηλαδή είτε από Δύση είτε από Ανατολή είχαμε και εκεί μεγάλα φαινόμενα παιδεραστίας που ήταν έθιμο στα παλάτια των σουλτάνων ομοφυλοφιλίας και επίσημης πορνείας όπως ήταν τα χαρακτηριστικά χαρέμια των διαφόρων πασάδων.Ένα ενδεικτικό οθωμανικό έθιμο που αναβιώνει μέχρι σήμερα στη σύγχρονη Τουρκία με πολλές προεκτάσεις είναι η εμφάνιση αντρών με γυναικεία ρούχα που χορεύουν ανατολίτικους προκλητικούς σεξουαλικούς χορούς.

Όπως αναφέρει η Βίβλος, την εποχή του Νώε αλλά και στα Σόδομα και Γόμορα δεν είναι τίποτα για τον Παντοδύναμο να πατήσει ένα «κουμπί» και να χυθούν από τον ουρανό ποταμοί φωτιά και νερού προκαλώντας βιβλικές καταστροφές.
Σήμερα δεν είμαστε πολύ μακριά από αυτό.
Σαν μια ακραία αντίδραση σε όλη αυτή την κατάσταση, έχουμε το παράδειγμα τη ισλαμικής Τσετσενίας όπου η κυβέρνηση έχει δώσει εντολή α σκοτώνονται τα παιδιά όταν εκδηλώνουν σημάδια ομοφυλοφιλίας και αν δεν μπορούν να το κάνουν  οι γονείς τους το αναλαμβάνει η ίδια η κυβέρνηση. Καθαρίστε την τιμή σας με αίμα.

Τα τρανςτζέντερ ζευγάρια αυξάνονται όλο και περισσότερο. Γυναίκες που μετατρέπονται σε άντρες και άντρες που μετατρέπονται σε γυναίκες ψάχνουν το άλλο τους μισό. Μια τέτοια ιστορία είναι η παρακάτω όπου το παράδοξο είναι πως, παρόλο που ο άντρας άλλαξε σε γυναίκα και η γυναίκα  άλλαξε και έγινε άντρας, οι δύο τους έκαναν σχέση αναμεταξύ τους, δηλαδή με το άλλο φύλο.

Ακόμα και τα παιδιά μας τα μολύνουν με τα  πονηρά μηνύματα στα παραμύθια.
Ένα ντοκιμαντέρ που δείχνει παιδιά τα οποία μεγάλωσαν αλλάζοντας φύλο.

Διαβάστε επίσης
ΣΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΕΙΧΑΝΕ…«ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ» ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ! 
Ρωμ. 1,30        Εγιναν κρυφοί κατήγοροι σιγοψιθυρίζοντες μεταξύ των εις βάρος των άλλων, θρασείς συκοφάνται των απόντων, γεμάτοι μίσος εναντίον του Θεού, υβρισταί, φαντασμένοι και κομπασταί, επιδειξιομανείς, επινοηταί κακών εις βάρος των άλλων, ασεβείς και ανυπάκοοι απέναντι των γονέων·
Ρωμ. 1,26        Ακριβώς δε διότι ελάτρευσαν ψευδείς και φαύλους θεούς, παρεχώρησεν ο Θεός να παραδοθούν και υποδουλωθούν εις εξευτελιστικά πάθη. Διότι και αι γυναίκες των (χωρίς να εντραπούν και σεβασθούν ούτε τον ευατόν των) αλλάξαν την φυσικήν χρήσιν του φύλου των εις την παρά φύσιν και εξετράπησαν εις ακατανομάστους πράξεις.
Β Πε. 2,12        Αυτοί δε οι αιρετικοί, σαν άλογα ζώα, γεννημένα δια να ακολουθούν τας φυσικάς ορμάς, θα καταδικασθούν ασφαλώς εις φθοράν και απώλειαν, διότι υβρίζουν και βλασφημούν, εκείνα τα οποία αγνοούν, δηλαδή τους αγγέλους
Ματθ. 7,6        Προσέχετε όμως εις ποίους θα προσφέρετε με αδελφικήν αγάπην τας υπηρεσίας σας και θα ενδιαφέρεσθε δια την διόρθωσίν των. Διότι υπάρχουν μερικοί άνθρωποι, που είναι αναιδείς, όπως οι σκύλοι και ακάθαρτοι εις την ζωήν των, όπως είναι οι χοίροι. Λοιπόν μη δώσετε τα άγια της πίστεως στους σκύλους και μη βάλετε εμπρός στους χοίρους τα πολύτιμα μαργαριτάρια της χριστιανικής αληθείας. Διότι υπάρχει κίνδυνος μεγάλος να καταπατήσουν με τα πόδια των τα μαργαριτάρια μέσα στον βόρβορον και να στραφούν ενάντίον σας, δια να σας κατασπαράξουν η κατά κάποιον άλλον τρόπον να σας βλάψουν.
Β Πε. 2,7        και εάν τον δίκαιον Λωτ τον εγλύτωσε όταν εταλαιπωρείτο και υπέφερε από την φαύλην συμπεριφοράν και ζωήν εκείνων, που με τας βδελυράς ακολασίας των καταπατούσαν και παρεβίαζαν τους φυσικούς θεσμούς της συνειδήσεως,
Β Πε. 2,8       -διότι ο δίκαιος Λωτ βλέπων με τα μάτια του και ακούων καθημερινώς τας φαυλότητας εκείνων εν μέσω των οποίων κατοικούσε, έθετεν εις δοκιμασίαν και βάσανον κάθε ημέραν την δικαίαν ψυχήν του με τα παράνομα έργα των, χωρίς καθόλου να παρασυρθή από το ελεεινόν παράδειγμα των-.
Λουκ. 17,32     Να ενθυμήσθε την γυναίκα του Λωτ, η οποία έγινε στήλη άλατος, μόνον και μόνον διότι έστρεψε το κεφάλι της, δια να ίδη τι γίνεται εις τα Σοδομα.
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr
Πηγή.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...