loading...

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Μια σειρά στοχεύει στην αποτροπή Βρετανών να ενταχθούν στον ISIS δείχνοντας βιασμούς και αποκεφαλισμούς (φωτό)

Η σειρά ΄''The State'' είχε ως πρωταρχικό στόχο να αποτρέψει τους Βρετανούς να μην ενταχθούν στην οργάνωση που σπέρνει τον πανικό παγκοσμιως, ISIS, καθώς θέλησα οι δημιουργοί να προβάλλουν τα αποτρόπαικα και ειδεχθή εγκλήματα τα οποία γίνονται.
Ο παραγωγός της σειράς,  Peter Kosminsky, θέλει μέσα από τη σειρά να καταλάβουν νεαροί μουσουλμάνοι που ζουν στη Βρετανία πως ο ISIS μόνο εγκλήματα διαπράττει και πως τίποτα δε γίνεται ουσιαστικά στο όνομα της θρησκείας.
Η σειρά αποτελείται από τέσσερα μέρη και δείχνει πως τέσσερις νεαροί φεύγουν από τη Βρετανία με προορισμό τη Συρία όπου ετοιμάζονται να ''καταταχθούν'' στον ISIS. Η σειρά βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και μαρτυρίες καθώς υπάρχουν σκηνές με νοσοκομείο και νεκρά μωρά, ξυλοδαρμοί γυναικών και παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο με το κεφάλι ενός ''άπιστου''.«Ο ISIS είναι μια βίαιη οργάνωση που ζητά μόνο το θάνατο», αναφέρει ο παραγωγός.
Παρόλο που είναι υπέρμαχος της ωμής αλήθειας, ο παραγωγός και οι συντελεστές αποφάσισαν να ρίξουν τους τόνους και να η δείξουν όλα όσα ακριβώς συμβαίνουν στη Συρία καθώς δε θα είναι εύκολο να τα κατανοήσει το τηλεοπτικό κοινό.
Ο παραγωγός της σειράς.



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...