loading...

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Πάτρα: Μαχαιρώματα στην Ανθείας, με δύο τραυματίες- Νέα σύρραξη το βράδυ- Ένταση κι άλλος σοβαρός τραυματισμός.

22:53 Επανέρχεται η ηρεμία στην Ακτή Δυμαίων. Αυτή την ώρα οι δύο «αντίπαλες» ομάδες των μεταναστών έχουν περιοριστεί η μία στου Λαδόπουλο και η άλλη στην ΑΒΕΞ και ανάμεσά τους, σε επιφυλακή, βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις.
Ο φερόμενος ως δράστης του απογευματινού περιστατικού μετα μαχαιρώματα έχει συλληφθεί. 

22:39 Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στις εγκαταστάσεις του Λαδόπουλου οι οποίες επαναφέρουν σταδιακά την ηρεμία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας μετανάστης, είναι σοβαρά τραυαματισμένος.
22:34 Μεγάλη η ένταση αυτή την ώρα. Οι Αστυνομικές δυνάμεις ζήτησαν άδεια να κάνουν ελαφρά χρήση χημικών. Υπάρχει τραυματίας και γίνονται εκκλήσεις για να πάει στον χώρο ασθενοφόρο.
22:23 Νέος συναγερμός αυτή την ώρα στην Αστυνομία καθώς υπάρχουν πληροφορίας για νέα σύρραξη μεταξύ αλλοδαπών επί της Ανθείας, κοντά στην πρώην ΑΒΕΞ.
Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 40 άτομα, σε συνέχεια προφανώς του περιστατικού που προηγήθηκε το απόγευμα και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο μεταναστών.
Κρατούν αντικείμενα στα χέρια τους και κατευθύνονται προς τις εγκαταστάσεις του Λαδόπουλου πίσω από τα γραφεία της ΔΕΥΑΠ. 

19:00 Μαχαιρώματα λίγο πριν τις 18:45 στην συμβολή των οδών Ανθείας και Ακτής Δυμαίων στην Πάτρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thebest.gr δύο άτομα έχουν τραυματιστεί ενώ το τραύμα του ενός χαρακτηρίζεται αρκετά βαθύ.
Με βάση τα πρώτα στοιχεία δράστες και θύματα είναι από το Αφγανιστάν. Οι δράστες διαμένουν στον χώρο του Λαδόπουλου και κινήθηκαν προς την ΑΒΕΞ όπου διαμένουν τα θύματα της συμπλοκής. Εκεί υπήρξε διένεξη κι ένας νεαρός έβγαλε μαχαίρι με το οποίο τραυμάτισε τους δύο άλλους μετανάστες.
Η αστυνομία αναζητά ένα αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες που ενδέχεται να εμπλέκεται στο περιστατικό.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...