loading...

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Μήνυμα στην Κρήτη μετά την κατάσχεση καταστήματος από ξένο fund.

Ακούστε προσεκτικά τι ισχύει πλέον

Δικαστικός επιμελητής, ο οποίος βρέθηκε στο Ρέθυμνο, στέλνει μήνυμα στους πολίτες της πόλης της Κρήτης, με αφορμή την κατάσχεση καταστήματος από αμερικανικό fund!
Την κατάσχεση την προχώρησε ο ίδιος εκ μέρους του fund.
Τα λόγια που θα ακούσετε χαρακτηρίζονται από πολλά μέσα ενημέρωσης ως προκλητικά, ωστόσο είναι πλήρως εναρμονισμένα με το πνεύμα του άκαμπτου νόμου, ο οποίος ισχύει πλέον στην Ελλάδα της Αριστεράς και του παγκόσμιου κράτους.
Αναχωρώντας από το αεροδρόμιο Ηρακλείου ο εν λόγω δικαστικό λειτουργός απηύθυνε «διάγγελμα προς τους πολίτες του Ρεθύμνου», έναντι όσων αντιστάθηκαν στην κατάσχεση του καταστήματος στην οδό Αρκαδίου.
Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην κατάσχεση μίλησε για θρίαμβο της Δικαιοσύνης έναντι ενός δύστροπου κακοπληρωτή ευχαριστώντας προσωπικά τον αρχηγό της Αστυνομίας και τον αστυνομικό διευθυντή Ρεθύμνης, οι οποίοι, όπως λέει, έδωσαν προσωπικά την εντολή για την αστυνομική επιχείρηση  που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου.
Μεταξύ άλλων ο κ. Παναγόπουλος απευθυνόμενος στους Κρητικούς αναφέρει: «Αν κάποιος έντιμος Κρητικός πιστεύει ότι ένας δικαστικός λειτουργός έχει θίξει την τιμή και την υπόληψή του, να πάρει το κουμπούρι του ή το κρητικό μαχαίρι του και να έρθει να με αντιμετωπίσει και να ξέρει ότι δε θα προβάλω καμία αντίσταση. Να έρθει πλυμένος, χτενισμένος, να με αντιμετωπίσει. Αλλά από έναν άπλυτο, βρωμιάρη, ξεδοντιάρη από αυτό το πλήθος δεν θα ανεχτώ ούτε κουβέντα».
Επιπλέον, ο κ. Παναγόπουλος χαρακτηρίζει «απόστημα» τον Σύλλογο Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου ενώ προειδοποιεί πως θα έρθει ξανά στην Κρήτη σε περίπτωση ανομίας, την οποία οι πολίτες θα πληρώνουν εφεξής ακριβά!
Δείτε το βίντεο:



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...