loading...

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Πάτρα: Πανικός στη VESO MARE- Οι επίδοξοι ληστές κρατούσαν καλάσνικοφ και σκόρπισαν τον τρόμο- Αναζητούσαν χρηματαποστολή των Jumbo.

20.00 Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενους που άρχισαν να φωνάζουν έντρομοι με αποτέλεσμα αυτοί να επιβιβαστούν  σε αυτοκίνητο το οποίο είχαν αφήσει σε μικρή απόσταση από τη Veso mare και να εξαφανιστούν.
Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι στόχος ήταν το πολυκατάστημα Jumbo το οποίο αυτές τις ημέρες έχει μεγάλη κίνηση και πολλές εισπράξεις.

19. 46 Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν πριν από λίγο στον προαύλιο χώρο της Veso Mare στην Ακτή Δυμαίων στην  Πάτρα με πρωταγωνιστές  δύο άνδρες που φορούσαν  κουκούλες  full face , κρατούσαν καλάζνικοφ και περιφέρονταν με αποτέλεσμα να σπείρουν τον τρόμο και τον πανικό στους πολίτες.
Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, οι δράστες σκόπευαν να επιτεθούν σε αποστολή  μεταφοράς χρημάτων, πιθανότατα του καταστήματος Jumbo. Φαίνεται όμως κάτι πήγε στραβά και τράπηκαν σε φυγή.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που  έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή.
Περιπολικά και μηχανές χτενίζουν όλη την περιοχή για να τους εντοπίσουν, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχει αποτέλεσμα.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...