loading...

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Οι ΗΠΑ στηρίζουν μια συνεργασία Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ θέτοντας έναν όρο…

Τους τελευταίους μήνες, όσο και αν προσπαθούν να το διαψεύσουν, αποτελεί κοινό μυστικό πως Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ επεξεργάζονται το ενδεχόμενο συνεργασίας ανάλογα και με τα αποτελέσματα των επικείμενων Εθνικών Εκλογών. Άλλωστε τα κουκιά δεν τους βγαίνουν για ατομική κυβέρνηση.
Το κάθε κόμμα βέβαια αναπτύσσει τη δική του στρατηγική και πολιτική συνεργασίας, ωστόσο αν υπάρξει πρόβλημα στο τέλος θα υπάρξει συμφωνία. Αυτή τη χρονική στιγμή πάντως από τον ΣΥΡΙΖΑ, επίσημα τουλάχιστον, αποκλείουν κάθε τέτοιο ενδεχόμενο. Επίσημα μόνο…
Γιατί διεργασίες γίνονται και μάλιστα με τις ευλογιές των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής… Οι ΗΠΑ «στηρίζουν» τον Αλέξη Τσίπρα για επόμενο Πρωθυπουργό της χώρας (αφού το χαρτί ΓΑΠ έχει καεί αν και έκανε τη δουλειά που του είχε ανατεθεί) και δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία.
Θέτουν όμως έναν απαράβατο όρο. Να μην βρίσκεται στο τιμόνι της ΝΔ. Ο Αντώνης Σαμαράς. Ο νυν Πρωθυπουργός αποτελεί… κόκκινο πανί για τις ΗΠΑ αφού αποτελεί υποστηρικτή της αντιπάλου Ευρωπαϊκής Ένωσης και πιστός φίλος της καγκελαρίου, Άνγκελας Μέρκελ….
Στην περίπτωση που γίνει λοιπόν αλλαγή αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία, η πλευρά Μπαράκ Ομπάμα θα στηρίξει το συγκεκριμένο δίπολο. Και έχουν στα υπόψη κάποιον συγκεκριμένο υποψήφιο. Στο προσεχές διάστημα αναμένονται εξελίξεις….
Πηγή:http://sfairika.gr/
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...