loading...

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Πως έπεσε στα χέρια της αστυνομίας ο μανιακός Αλβανός πιστολέρο του Μικρολίμανου (Φωτογραφίες).

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης ο μανιακός Αλβανός πιστολέρο, ο οποίος τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου «γάζωσε» νυχτερινό κέντρο στο Μικρολίμανο και τραυμάτισε 15 άτομα.
Η αστυνομία έπειτα από εκτενή έρευνα που έκανε τις τελευταίες ημέρες εντόπισε τον 31χρονο Αλβανό, Άρμπερ Μπάκο, σε κρησφύγετο στην Αθήνα.
Ο 31χρονος Αλβανός, Αρμπερ Μπάκο, συνελήφθη κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της ΕΚΑΜ.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο 31χρονος συνελήφθη, κατά τη διάρκεια επιχείρησης στο Γουδί, χωρίς να προβάλει αντίσταση.
Το χρονικό της επιχείρησης σύλληψης του μανιακού πιστολέρο
Πάνοπλοι άνδρες της ΕΚΑΜ περικύκλωσαν το κτήριο και λίγο μετά τη μία με μια αστραπιαία επιχείρηση κατάφεραν να συλλάβουν τον 31χρονο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ότι υπήρξε αξιόπιστη πληροφορία στην Ασφάλεια που οδήγησε στα χνάρια του Αλβανού.
Αμέσως σήμανε συναγερμός. Αρχικά η περιοχή παρακολουθήθηκε διακριτικά και όταν οι αστυνομικοί σιγουρεύτηκαν πως ο Αλβανός βρισκόταν στο διαμέρισμα που είχε υποδειχθεί στην οδό Αγίας Λαύρας το κτήριο περικυκλώθηκε από άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας.
Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι οι άνδρες της ΕΚΑΜ έσπασαν την πόρτα και εισέβαλαν στο υπόγειο διαμέρισμα πιάνοντας κυριολεκτικά στο ύπνο τον Αλβανό.
Με τη χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης κατάφεραν να βγάλουν εκτός μάχης τον επικίνδυνο κακοποιό.
Δεν βρέθηκαν τα όπλα του 31χρονου Αλβανού
Στο υπόγειο διαμέρισμα στο Γουδί δεν βρέθηκαν τα όπλα που έχει χρησιμοποιήσει ο 31χρονος και ψάχνουν οι αρχές, δηλαδή τα δυο καλάσνικοφ.
Επίσης, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του αλλά και του οχήματος διαφυγής μετά το μακελείο στο Μικρολίμανο.
Το δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Το δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει τα εξής: "Συνελήφθη ο 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος τα ξημερώματα της 22-11-2014 πυροβόλησε επανειλημμένως με πολεμικό τυφέκιο σε κατάστημα στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να τραυματίσει έντεκα άτομα
Κρυβόταν σε διαμέρισμα σε περιοχή της Αθήνας, όπου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι οργανωμένη επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Ε.Κ.Α.Μ.
Δίνονται στη δημοσιότητα φωτογραφία και τα στοιχεία ταυτότητας του, κατόπιν σχετικής Εισαγγελικής Διάταξης
Μαζί του συνελήφθη και ένας ομοεθνής του, ο οποίος κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία
Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.), συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι ο 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος αναζητείτο για τους πυροβολισμούς με πολεμικό τυφέκιο, σε κατάστημα στον Πειραιά τα ξημερώματα της 22-11-2014, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έντεκα ατόμων.
Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών ο αναζητούμενος εντοπίστηκε σε ισόγειο διαμέρισμα σε περιοχή της Αθήνας, όπου κρυβόταν, ενώ μαζί του συνελήφθη και ένας 23χρονος ομοεθνής του, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματία.
Σημειώνεται ότι για την υπόθεση των πυροβολισμών – τραυματισμών στον Πειραιά έχει σχηματιστεί σε βάρος του 31χρονου συλληφθέντα ποινική δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, κατά συρροή, διακεκριμένη περίπτωση οπλοφορίας και οπλοχρησία.
Με σχετική Εισαγγελική Διάταξη δίνονται στη δημοσιότητα, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφία του παραπάνω 31χρονου αλλοδαπού.
Πρόκειται για τον (επ) BAKO (ον) ARBER ή ALBERT του HUITIM ή KOUTIM ή HUTIM ή KUYTIM και της AISHE ή AYSHE ή AYSTE , που γεννήθηκε το 1983 στην Αλβανία.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την παράνομη δραστηριότητα του συγκεκριμένου ατόμου να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210 - 6411111 και 210 - 6476232 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας".
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...