loading...

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Οργή στη Νέα Δημοκρατία για Ντόρα, Κυριάκο, Δήμα για τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.

Δεν θα επιτρέψουν την εκλογή ΠτΔ με ψήφους από τη Χρυσή Αυγή διεμήνυσαν οι Σταύρος Δήμας, Ντόρα Μπακογιάννη & Κυριάκος Μητσοτάκης προκαλώντας την οργή ψηφοφόρων και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας .
Ο Σταύρος Δήμας δεν θα δεχθεί να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ Ντόρα Μπακογιάννη & Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα στην ψηφοφορία, θα βρίσκονται εκτός της αίθουσας της ολομέλειας για να ψηφίσουν τελευταίοι, ώστε σε ενδεχόμενο υπερψήφισης από τη Χρυσή Αυγή οι ίδιοι μαζί και με άλλους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να ψηφίσουν Παρών και να οδηγήσουν την χώρα σε εκλογές. 

Η παραπάνω στάση έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια ψηφοφόρων και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι διαφωνούν ανοιχτά και κατηγορούν τους τρείς πως κλείνουν το μάτι στο ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη ημέρα. Οι αντιδράσεις στηρίζονται στην άποψη πως δεν είναι δυνατόν την στιγμή που η κυβέρνηση υποστηρίζει πως η διεξαγωγή πρόωρων εκλογών θα είναι καταστροφική για τη χώρα, την ίδια στιγμή μέσα στη Νέα Δημοκρατία πρόθυμοι να είναι έτοιμοι να τις προκαλέσουν μόνο και μόνο για τις εντυπώσεις. Σημειώνουν ακόμη πως η Χρυσή Αυγή διαθέτει 16 ψήφους σήμερα στη Βουλή επειδή μερίδα του Ελληνικού λαού το επέλεξε και πως αρνητικές ψήφους από την Χρυσή Αυγή μια χαρά συνυπολογίζονται στις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ.
Πηγή.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...