loading...

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Όταν ο Α.Σαμαράς μιλούσε την γλώσσα της αλήθειας.

Πως ήταν και πως έγινε ο Α.Σαμαράς, αφού ανασύραμε βίντεο από το πρόσφατο παρελθόν όταν ήταν ο τότε αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πίεζε για την προκήρυξη πρόωρων εκλογών, και τον απειλούσαν ότι θα χρεοκοπήσει η χώρα εάν εκλέγονταν πρωθυπουργός και εφάρμοζε την τότε πολιτική αντιλιτότητας που διακήρυττε ότι θα ακολουθούσε.
Στο βίντεο τότε στις 28 Ιουνίου του 2011 ο νυν πρωθυπουργός αναρωτιόνταν στη Βουλή, για το δίλημμα "μεσοπρόθεσμο ή χρεοκοπία";Και απαντούσε ο ίδιος στον εαυτό του "η πολιτική λιτότητας είναι η χρεοκοπία" και προσθέτει "όπως αποδείχτηκε το Μνημόνιο μας έφερε πιο κοντά στην χρεοκοπία".
Αν το ακούγατε σήμερα θα πιστεύατε ότι τα λέει ο Α.Τσίπρας, όμως τα έλεγε ο Α.Σαμαράς.Συνέχιζε για το μεσοπρόθεσμο (παραδόξως θέλουν να ψηφίσουν ένα ακόμα μεσοπρόθεσμο) λέγοντας ότι "θα φέρει παράλυση και θα μας οδηγήσει στη χρεοκοπία (προκαλεί εντύπωση πόσες φορές χρησιμοποίησε την λέξη)".

Τα καλύτερα έπονται μετά, αναφέρει πιο κάτω " κάποιοι μας απείλησαν με το μεσοπρόθεσμο ή δραχμή, πρόκειται για προπαγανδιστική εκστρατεία φόβου"! Σας θυμίζει κάτι; Οποιαδήποτε ομοιότητα με το σήμερα είναι καθαρή σύμπτωση!

"Κάθε φορά που ακούγονται τέτοιες ανοησίες υπάρχει φυγή κεφαλαίων από τις τράπεζες και είναι τεράστια η ευθύνη της κυβέρνησης"! Αυτά τα έλεγε ο νυν πρωθυπουργός, πρόκειται για το ίδιο άτομο, και το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Καταλήγει στο τέλος με τη φράση ότι "ο λαός δεν εκβιάζεται απλά η αγορά κακοποιείται, για αυ΄το ας σταματήσουν τα πυροτεχνήματα".

Εμείς ρωτάμε: Πως άλλαξε έτσι ο Α.Σαμαράς; Είναι ο ίδιος άνθρωπος που θα ζητήσει την ψήφο των πολιτών, όπως φαίνεται πολύ σύντομα. Ο ίδιος όταν βλέπει το βίντεο, τι σκέφτεται για τον εαυτό του και την σημερινή κατάληξη;
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...