loading...

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Αλέξη, πούλα τα 3 τζετ του Σαμαρά.

ENA από τα πρώτα πράγματα που θα πρέπει να κάνει ο νέος πρωθυπουργός, για να δει ο κόσμος, ότι τώρα με τη νέα κυβέρνηση, «κάτι» αρχίζει να αλλάζει, προς το συμφέρον του λαού, είναι να ασχοληθεί με τα απλά πράγματα, αυτά που προκαλούσαν το λαό και για την κατάργηση των οποίων δεν χρειάζονται λεφτά, παρά μόνο αποφάσεις.

Πρώτα απ΄ όλα θα πρέπει να βγάλει στο σφυρί αμέσως, ή δυνατόν και αυτή τη βδομάδα τα τρία πολυτελή πρωθυπουργικά αεροπλάνα, με τα οποία ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και οι υπουργοί της αμαρτωλής συγκυβέρνησης, κόβανε βόλτες δαπάναις μας, γιατί οι… «καράβλαχοι» δεν μπορούσαν να πάρουν το αεροπλάνο της γραμμής όπως κάνουν όλοι σχεδόν οι Ευρωπαίοι πρωθυπουργοί, αλλά ήθελαν οι… «παλιογύφτοι» να ταξιδεύουν με Ι.Χ. αεροπλάνο πολυτελείας προφανώς για να μην συγχρωτίζονται με τον λαουτζίκο.

Αν είναι δυνατόν σε περίοδο σκληρής λιτότητας που ο κόσμος δεν έχει να φάει, ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του να ταξιδεύουν με τα… προσωπικά τους και πολυδάπανα αεροπλάνα.

Κανονικά μάλιστα θα πρέπει να ζητήσει και να μάθει ο νέος πρωθυπουργός, πόσα εκατομμύρια έχουν στοιχίσει όλα αυτά τα ταξιδάκια με τα πρωθυπουργικά αεροπλάνα και να στείλει το λογαριασμό να τον πληρώσουν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος από την τσέπη τους.


Θυμάστε το καλοκαίρι που ο Βενιζέλος έκανε τα μπάνια του στην Σκιάθο και χρειάστηκε να πάει στις Βρυξέλλες, αντί να γυρίσει πίσω στην Αθήνα και να πάρει το αεροπλάνο της γραμμής, διέταξε το πρωθυπουργικό αεροπλάνο να πάει στο νησί που κολυμπούσε και παραθέριζε, γύρισε στην Αθήνα, για να πάρει τα… ξυριστικά και τις πυτζάμες του και καβάλησε το Ι.Χ. αεροπλάνο, δαπάναις μας φυσικά, και πήγε στις Βρυξέλλες όπου έκανε το… ζητιάνο, απαιτώντας νέα βοήθεια και δάνεια για να πληρώσει η χώρα μας τα λεφτά που έχουν φάει οι πολιτικοί;

Ευτυχώς πάντως που μέχρι στιγμής η Μέρκελ, ο Σόιμπλε και οι Γερμανοί φορολογούμενοι δεν έχουν πάρει μυρωδιά ότι ο πρώην πρωθυπουργός και οι υπουργοί του, πηγαινοέρχονταν στις Βρυξέλλες και στο Βερολίνο με Ι.Χ. αεροπλάνα, γιατί αν τα γνώριζαν, κατά πάσα πιθανότητα θα υποχρέωναν τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τους υπουργούς τους να πηγαινοέρχονται στις Βρυξέλλες… ποδαρόδρομο!

Θυμάστε ότι την εποχή που πτώχευσε η Lehman Brothers και η αμερικανική οικονομία ήταν έτοιμη να «σκάσει», οι ιδιοκτήτες των αυτοκινητοβιομηχανιών ζήτησαν να μιλήσουν στην αμερικανική γερουσία για να εξηγήσουν τα προβλήματά τους και να ζητήσουν οικονομική ενίσχυση από το κράτος, δάνεια δηλαδή, έκλεισαν ραντεβού και πήγαν στην Ουάσιγκτον, το αεροδρόμιο της οποίας εκείνη την ημέρα γέμισε με Ι.Χ. πολυτελή και πανάκριβα αεροπλάνα.

Για κακή τους όμως τύχη, εκείνη την ημέρα πέρασε από το αεροδρόμιο ένας γερουσιαστής και όταν είδε αυτό το θέαμα έμεινε άναυδος.

Όταν λοιπόν πήγε στη γερουσία και άρχισε η συζήτηση για τα δάνεια που ζητούσαν οι πάμπλουτοι ιδιοκτήτες των αμερικανικών αυτοκινητοβιομηχανιών, σηκώνεται από τη θέση του ο Γερουσιαστής, που είχε δει στο αεροδρόμιο το στόλο των πολυτελών αεροπλάνων και τους ρωτάει: Δεν μου λέτε κύριοι με τι ήλθατε από τις περιοχές σας στην Ουάσιγκτον;

Με τα αεροπλάνα μας(!) του απαντούν, όλοι μ΄ ένα στόμα!

Και δεν ντρέπεστε ρε μασκαράδες να έρχεστε στην Γερουσία σαν κροίσοι και να μας ζητάτε να κόψουμε χρήματα από το φτωχό λαό και να τα δώσουμε σ΄ εσάς τους βιομηχάνους;

Άντε γυρίστε πίσω στις περιοχές σας και ξαναρθείτε την άλλη εβδομάδα με τα αυτοκίνητά σας γιατί δάνεια δεν σας εγκρίνουμε.

Και πραγματικά ξαναγύρισαν την επόμενη εβδομάδα με τα Ι.Χ. αυτοκινητάκια τους που ήταν μάλιστα και… οικολογικά.

Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση.

Επίσης ο Αλέξης θα πρέπει να μαζέψει όλες τις Μερσεντές των υπουργών και λοιπών παρατρεχάμενων και να τις πουλήσει ακόμα και για σίδερα. Πρώτα απ΄ όλα δε, θα πρέπει να πουλήσει την πολυτελέστατη πανάκριβη και αλεξίσφαιρη BMW του κ. Βενιζέλου, η οποία αν δεν κάνουμε λάθος, στοίχισε στους Έλληνες φορολογούμενους σε περίοδο σκληρής λιτότητας μόνο… 700.000 ευρώ(!), αφού μία τόσο ακριβή και πολυτελέστατη λιμουζίνα κανένας Συριζαίος υπουργός δεν θα ήθελε και δεν θα τολμούσε να χρησιμοποιήσει.

Τέλος ο πρωθυπουργός θα πρέπει να απαγορεύσει να βγαίνουν στα παράθυρα των τηλεοράσεων κάθε μέρα οι υπουργοί. Αυτή η ιστορία που βλέπουμε μέχρι σήμερα από το πρωΐ μέχρι το βράδυ τους εκάστοτε υπουργούς να ξημεροβραδιάζονται στα κανάλια των νταβατζήδων - για να εξαπατούν το λαό, λες και όλοι τους είναι… άνεργα μανεκέν(!) - θα πρέπει να σταματήσει αμέσως.

Οι υπουργοί πρέπει να εργάζονται 15-16 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα πολύ σκληρά και όταν έχουν θέματα προς ενημέρωση της κοινής γνώμης, να καλούν όλους τους δημοσιογράφους στα γραφεία τους, να τους κάνουν τις ανακοινώσεις που θέλουν και μετά να απαντούν σε 5-6 μόνο ερωτήσεις και μετά τέλος.

Έτσι θα αποκτήσουν αξιοπιστία και σοβαρότητα οι πολιτικοί μας.
Πηγή.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...