loading...

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Να φρεσκάρω την μνήμη σας.Πρωτόπαππας: Οι ΑΝΕΛ να φύγουν από τη Βουλή διά της λαϊκής ψήφου



Με τη φράση «είναι κατάντια συγκεκριμένης λογικής» σχολίασε τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη ο Χρήστος Πρωτόπαπας.
Όπως ανέφερε, μιλώντας στον «ΒΗΜΑ FM», «όλο αυτό που γίνεται στους ΑΝΕΛ είναι βρωμιά από την κορυφή έως τα νύχια και δείχνει πολύ καλά επί ποίας λογικής δρα αυτό το μόρφωμα. Γιατί δεν πρόκειται για κόμμα, μόρφωμα είναι.» «Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να δηλητηριάσει τα πάντα και κακώς αναμείχθηκαν ορισμένοι και πήγαν να τους στηρίξουν, κάκιστα μπλέχτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή ήταν μια ιστορία από ανθρώπους που έχουν τα συμφέροντα τους, όπως απεδείχθη. Οι άνθρωποι που πήγαιναν σε αυτό το μόρφωμα προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους, πότε ψεκασμένοι, πότε βρώμικοι, πότε κατηγορώντας, πότε με παράνομες πράξεις, τις οποίες ομολογούν οι ίδιοι… Δεν είναι δυνατόν να τους παρακολουθήσει κανείς. Όσο πιο γρήγορα φύγουν από τη Βουλή δια της λαϊκής ψήφου, τόσο το καλύτερο», συμπλήρωσε.
Για τις πολιτικές εξελίξεις και την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Πρωτόπαπας υποστήριξε: «Η μια πιθανότητα είναι η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία εύχομαι, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος – κάθε άλλο – ότι θα γίνει και η άλλη είναι οι εκλογές. Είναι δύσκολη η κατάσταση για τους 180 βουλευτές.»
.Για το ενδεχόμενο αλλαγής υποψηφιότητας Προέδρου της Δημοκρατίας, σημείωσε: «Όχι. Θεωρώ πως κάτι τέτοιο θα ήταν λάθος. Θα ευτέλιζε το θεσμό και δεν υπάρχει κάποιος λόγος. Δεν νομίζω πως τα έχει κανείς με τον κ. Δήμα και δεν ψηφίζει.»
«Εάν ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος, ένας άνθρωπος που πολιτικά αναδείχθηκε από το ΠΑΣΟΚ και μέσα σε αυτό, επιχειρήσει για προσωπικούς λόγους να το διασπάσει, θα χρεωθεί μια μεγάλη αρνητική ιστορία. Θέλω να πιστεύω πως μέχρι τελευταία στιγμή δεν θα γίνει. Εάν όμως γίνει χρεώνεται, μια τεράστια ευθύνη. Στις προτάσεις που έκανε πριν από λίγες μέρες στον Βενιζέλο, η μόνη διαφωνία είναι εάν θα γίνει το συνέδριο ΠΑΣΟΚ γρήγορα. Δεν είχαν άλλη διαφωνία», ανέφερε.


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...