loading...

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΔΑΛΑΚΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ) πρόεδρος Μονογονεϊκών οικογενειών Β. Ελλάδος υποψήφια βουλευτής (ΑΝ.ΕΛ.) Α΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης

Δώστε μου την ευκαιρία να πραγματοποιήσω τις καινοτόμες λύσεις που έχω για να ανακουφιστούν πάρα πολλοί συμπολίτες μας !!!
Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΨΗΦΙΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΜΑΤΙΑ !!!
Εκ των πρωτέρων σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ που είστε δίπλα μου !!!
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 
Νατάσα Δαλακλή. 
Προέρχεται από την οικογένεια Δαλακλή Ελευθερίου, η οποία υπήρξε μακρόθεν υποστηρικτής των αγώνων του Ελληνικού Έθνους, από εποχής ακόμη Φιλικής Εταιρείας , στηρίζοντας την Επανἀσταση με προσφορά ολόκληρης της οικογενειακής περιουσίας. Πρόσφυγες από την Σμύρνη (και την Ανδριανούπολη η μητέρα της) εγκαθίστανται στο Κιλκίς. Μεταναστεύουν το 1965 στην Γερμανία, όπου γεννιέται και φοιτά η Νατάσα.

Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά.
Σπουδάζει Βοηθός Ακτινολόγου και αποκτά πτυχίο εξειδίκευσης διοίκησης νοσοκομείου και στρατηγικής διπλωματικής πολιτικής, από το ΠΑ.ΜΑΚ. Αποκτά επίσης πτυχίο ναυαγοσωστικής με ειδίκευση Λουτρονόμος και εργάζεται στον Στρυμoνικό κόλπο. Στα ιαματικά λουτρά του Δήμου Θεσσαλονίκης και στα λουτρά Πικρολίμνης εργάζεται ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων. Συγχρόνως εργάζεται στην στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟ ως υπεύθυνη τροφοδοσίας.
Εκπονεί μελέτες-προτάσεις εκμετάλλευσης και ανάδειξης των ιαματικών λουτρών της Ελλάδος και της διαχείρισής τους, υποδεικνύοντας την ισχυρή αξία τους στην γενική οικονομία της χώρας, με την προβολή της παγκοσμίως, που συντελεί στην ανάπτυξη του τουρισμού, με την γέννεση πολλών θέσεων εργασίας, με την δημιουργία υγιούς και δυναμικής εμπορίας ιαματικών προϊόντων (ιαματικό νερό, πηλό και άλατα). Σήμερα βιώνει τις συνέπειες και το άγχος της ανεργίας.
Παράλληλα, το 1988 παντρεύεται με τον Γιώργο Λαζαρίδη, με τον οποίο αποκτά έναν γιο (που αναγκάστηκε να μεταναστεύσει στην Γερμανία για να δουλέψει, ώστε να μπορέσει να σπουδάσει). Είναι ανάδοχη μητέρα ενός κοριτσιού επί δεκαετία.
Μονογονέας από το 1997, μοχθώντας επί σειρά ετών, ιδρύει το 2007 το Σωματείο Μονογονεϊκών Οικογενειών Βορείου Ελλάδος, με τοπικά παραρτήματα πανελληνίως
Οι Δράσεις (Αλληλεγγύη, Σίτιση, Νομικές και Φορολογικές συμβουλές, Ψυχολογική στήριξη από ειδικούς, κ.λ.π.) του Σωματείου και ο ιερός σκοπός του γίνονται πλέον στόχος ζωής της. Καταβάλλει δυναμικό αγώνα για την ανάδειξη των ζητημάτων και των προβλημάτων των Μονογενεϊκών Οικογενειών για τον χαρακτηρισμό τους ως “ευπαθή ομάδα”, για μοριοδότηση στον ΑΣΕΠ, για μετεγγραφές των φοιτητών, για προτεραιότητα σε παιδικούς σταθμούς, για εξαίρεση από την διαθεσιμότητα, για κοινωνικό ρατσισμό και ειδικά για την εξάλειψη της παιδικής φτώχειας
Με εκτίμηση και σεβασμό
Νατάσα Δαλακλή
τηλ: 6908626284 / 6975841616
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=768475023241441&set=a.768475006574776.1073741847.100002368518183&type=1&theater
loading...

1 σχόλιο :

  1. Συγχαρητήρια στην Ελληνίδα μητέρα και αγωνίστρια, με την ευχή το παράδειγμα των αγώνων της ν' ακολουθήσουν και άλλες νεότερες γυναίκες, όχι γιατί προτιμούμε την μονογονεϊκή οικογένεια, αλλά γιατί αναγνωρίζουμε απαράγραφα δικαιώματα στους ανθρώπους που ανθίστανται σε μία κοινωνία αδιαφορίας και εθνομηδενισμού και έλλειψης αρχών και αξιών. Αρνούμεθα τον "χυλό της παγκοσμιοποίησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

loading...