loading...

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΟΝΗ: "ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ! ΔΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ"

25/2/15

1:48 Μ.Μ.
«Αυτά που συνέβησαν στη Λεωφόρο ξεπέρασαν κάθε όριο, από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα από τις φωτοβολίδες» επισήμανε ο υφυπουργός Αθλητισμού - Τόνισε ότι η διακοπή των πρωταθλημάτων είναι ένα ενδεχόμενο και όχι ειλημμένη απόφαση

«Βόμβα» για το μέλλον του πρωταθλήματος της Super League για τη νέα σεζόν εκτόξευσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.



Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι σε περίπτωση που δεν ισχύσει το πακέτο μέτρων που συμπεριλαμβάνει την λειτουργία καμερών σε όλα τα γήπεδα και την εφαρμογή του ηλεκτρονικού ειστιηρίου, τότε η κυβέρνηση και ο ίδιος είναι αποφασισμένοι να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα της σεζόν 2015-2016.

«Θα εφαρμοστεί το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Έχουν δοθεί 13 εκατ. ευρώ για να δημιουργηθούν οι προδιαγραφές λειτουργίας του μέτρου και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα τόσον καιρό. Το ίδιο θα γίνει και με το μέτρο με τις κάμερες. Το ανακοινώνω από τώρα ότι κανένα πρωτάθλημα δεν πρόκειται να ξεκινήσει αν δεν γίνει αυτό», τόνισε.

Ο υφυπουργός αναφερόμενος στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για διακοπή του πρωταθλήματος υπογράμμισε ότι δεν αποτελεί ειλημμένη απόφαση, απλώς εξετάζεται και αυτό σαν ενδεχόμενο μέτρο.

Ο κ. Κοντονής αναφέρθηκε μάλιστα συγκεκριμένα στα επεισόδια που έγιναν στη Λεωφόρο από οπαδούς του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Αυτά που συνέβησαν στη Λεωφόρο ξεπέρασαν κάθε όριο με την είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και την εκτόξευση φωτοβολίδων. Πριν από χρόνια ο Μπλιώνας έχασε τη ζωή του στη Λάρισα από μια τέτοια φωτοβολίδα που τον βρήκε στον λαιμό. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα στο παιχνίδι της Λεωφόρου. Η κυβέρνηση δεν θα παρακολουθήσει αυτά τα φαινόμενα σιωπηλή και αμέτοχη. Η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί» υπογράμμισε.

Όσον αφορά τα μέτρα που προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση, ο υφυπουργός Αθλητισμού ανέφερε ότι συζήτησε ήδη για το θέμα με τον πρωθυπουργό, θα έχει νέα συνάντηση μαζί του σήμερα και θα πάρουν τα απαραίτητα μέτρα για να εκλείψει το φαινόμενο.

Παράλληλα όμως τόνισε ότι η πολιτεία δεν έχει το δικαίωμα να παρέμβει πειθαρχικά στις ομάδες, καθώς την αποκλειστική δικαιοδοσία έχουν οι διοργανώτριες αρχές της Super League και της Football League. 

Ο κ. Κοντονής θα συναντηθεί σήμερα στις 13:00 με τις ηγεσίες των ΕΠΟ, Super League και Football League, ενώ στις 17:00 θα έχει συνάντηση με τον ΠΣΑΠ για να δει πώς αντιμετωπίζει το πρόβλημα ο Σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών.
Πηγή.

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...