loading...

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

«Ευθεία πρόκληση για τη δημοκρατία» Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητά την τιμωρία των ΟΥΚ για τα συνθήματα της παρέλασης.Να κρατήσουν τις γνώμες τους για τους εαυτούς τους κ να σωπάσουν.Τιμή κ δόξα στα Ο.Υ.Κ.

Έντονη η δυσαρέσκεια της Βασιλικής Κατριβάνου - Διαβάστε τι έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook - Αντιδράσεις και από Παπαδημούλη - ΠΑΣΟΚ: «Γίνατε τυφλά υποχείρια του Καμμένου;» 

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια από πλευράς βουλευτών - ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και άλλων κομμάτων, αναφορικά με τα απρεπή συνθήματα αντρών των ΟΥΚ κατά τη διάρκεια της  φετινής παρέλασης. 



Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου αλλά και ο ευρωβουλευτής του ίδιου κόμματος Δημήτρης Παπαδημούλης έσπευσαν να τοποθετηθούν μέσω social media. 

Η κυρία Κατριβάνου με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έκανε λόγο για «ευθεία πρόκληση για τη δημοκρατία», ενώ ο κύριος Παπαδημούλης έγραψε: «Τα εθνικιστικά συνθήματα των ΟΥΚ στην  παρέλαση,είναι αντίθετα με την πάγια εξωτερική πολιτική της χώρας.Η κυβέρνηση οφείλει να βάλει φρένο».





Ανακοίνωση και από το ΠΑΣΟΚ: Γίνατε τυφλά υποχείρια του Καμμένου;

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τα συνθήματα που φώναζαν τα ΟΥΚ στην παρέλαση, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:Τα ΟΥΚ φώναζαν στην παρέλαση στο Σύνταγμα συνθήματα αμφισβήτησης των υφιστάμενων συνόρων. Αλλά με τέτοιον ανεύθυνο Υπουργό Άμυνας τι άλλο θα περίμενε κανείς; 

Στο Αμερικανικό Κογκρέσο και για πρώτη φορά μπλόκαραν το ψήφισμα για την 25η Μαρτίου λόγω των Τζιχαντιστών που θα στείλει ο ανερμάτιστος υπουργός / πρόεδρος των ΑΝΕΛ / ιδεολογικός ανανεωτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Το θέμα όμως πάνω από όλα είναι ο πολιτικοϊδεολογικός κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ. Λίγη  συστολή  δεν υπάρχει; Γίνανε τυφλά υποχείρια του κ.  Καμμένου;

Θα ζητήσει κανείς ευθύνες από αυτούς που έδωσαν στα ΟΥΚ το «ελεύθερο» να διαμορφώνουν την εξωτερική πολιτική και την πολιτική εθνικής ασφάλειας;

Εθνικιστικά συνθήματα από τα ΟΥΚ στην παρέλαση
Την αντίδραση της βουλευτού προκάλεσαν τα νέα εθνικιστικά συνθήματα από τα ΟΥΚ κατά τη διάρκεια της παρέλασης. 
«Και το όνειρο μας είναι / στην Πόλη εμείς να μπούμε / σημαία να υψώσουμε / τον ύμνο εμείς να πούμε», ακούγονται οι βατραχάνθωποι του Πολεμικού Ναυτικού να φωνάζουν στο παρακάτω  βίντεο. 
Πηγή.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...