loading...

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΥΤΣΕΚΑΣ ΛΙΛΑ: ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΑΛΒΑΝΟΜΑΓΚΑΣ…














                               Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Δε σταματά να προκαλεί την ελληνική κοινή γνώμη –και όχι μόνον τους φιλάθλους- ο… μεγαλοαλβανόμαγκας Άντι Λίλα του ΠΑΣ Γιάννενα (να τον χαίρονται οι Γιαννιώτες!), που το Σάββατο μόλις σκόραρε κατά του Ολυμπιακού, σχημάτισε με τα χέρια του το σύμβολο της Μεγάλης Αλβανίας.
Έτσι, σε δηλώσεις που έκανε στην αλβανική ιστοσελίδα panorama-sport, σχολιάζοντας τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων του Ολυμπιακού στην πρόκλησή του, δήλωσε πως θα το ξανακάνει: «Δεν με νοιάζει. Εγώ θα κάνω το ίδιο πράγμα παντού κάθε φορά που θα σκοράρω. Σχημάτισα τη σημαία της χώρας μου. Κάθε φορά που σκοράρω σχηματίζω τον αετό. Είναι από αγάπη για την πατρίδα μου…».
Κι όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, η πρόκληση έδωσε την αφορμή που έψαχναν οι μεγαλοαλβανικοί κύκλοι της Σκιπεταρίας, να μιλήσουν για τον «τρόμο που νιώθουν οι Έλληνες όταν βλέπουν στον ύπνο τους την επανένωση της Αλβανίας»!
(ΥΓ): Μέχρι και ο Μητσοτάκης –που δε… φημίζεται για τις εθνικές του ευαισθησίες-, το 1991, όταν οι Αλβανοί άρχισαν να κάνουν μαγκιές, τους έστειλε «πακέτο» καμιά δεκαριά χιλιάδες λαθρομετανάστες και… ηρέμησαν αμέσως. Σήμερα, ο γραικυλισμός έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο, που το «ελληνικό» ψευδοκράτος επιτρέπει στους Ουτσεκάδες να μας προκαλούν ατιμώρητα μέσα στην ίδια μας την πατρίδα, μην τολμώντας να στείλει πίσω ούτε έναν!
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...