loading...

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, ΜΕ ΑΜΑΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ!.

Γράφει ο Αντίοχος
Τις τελευταίες ημέρες, ο ραδιοφωνικός σταθμός του Δήμου της Αθήνας 9.84 –τον οποίο πληρώνουν όλοι οι Έλληνες δημότες μέσω των δημοτικών τελών-, άρχισε να μεταδίδει δεκαπεντάλεπτο δελτίο ειδήσεων στα αραβικά.
Το δελτίο μεταδίδεται καθημερινά στις 9 το βράδυ και θα αναμεταδίδεται από τον σταθμό κάθε πρωί στις 6.Περιέχει δε όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστούν οι λαθρομετανάστες για τα «κέντρα φιλοξενίας», τις «ανθρωπιστικές» οργανώσεις των «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων», τις ανακοινώσεις και τα μέτρα που λαμβάνονται από τις ελληνικές αρχές, καθώς και άλλες πληροφορίες. Μάλιστα, το συγκεκριμένο πρόγραμμα αναμεταδίδουν και εννέα ακόμα ραδιοφωνικοί σταθμοί («συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων») σε όλη την Ελλάδα (το δημοτικό ραδιόφωνο Πειραιά «Κανάλι 1», ο δημοτικός ραδιοφωνικός σταθμός Θεσσαλονίκης FM 100, οι περιφερειακοί σταθμοί της ΕΡΑ Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου-Ρόδου και Σερρών, καθώς επίσης και το «Ράδιο Μαχητής» στο Κιλκίς κ.ά.).
Επιπροσθέτως, το… ράδιο-Καμίνη εξέδωσε τετράπτυχο φυλλάδιο με το σύνθημα «Είσαι πρόσφυγας; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις». Το (δαπάναις των Ελλήνων δημοτών της Αθήνας…) φυλλάδιο, που σύμφωνα με ανακοίνωση, θα σταλεί τις επόμενες ημέρες «στους χώρους υποδοχής προσφύγων, στα πλοία με τα οποία μεταφέρονται και σε κάθε σημείο προσωρινής διαμονής τους», παρέχει πληροφορίες στα αραβικά και στα αγγλικά για την αναζήτηση ιατρικής βοήθειας (δωρεάν φυσικά, στα νοσοκομεία που πληρώνουν οι ΜΑΛΑΚΕΣ οι Έλληνες!), «κέντρων φιλοξενίας» (όλη η Ελλάδα ένα απέραντο «κέντρο φιλοξενίας» – για όλους τους άλλους, εκτός από τους Έλληνες…), καθώς και χρήσιμα τηλέφωνα για τις δομές που μπορούν να παράσχουν άμεση στήριξη στους πρόσφυγες (οι ΜΚΟ της Παγκοσμιοποίησης – όσοι περισσότεροι τηλεφωνήσουν, τόσο μεγαλύτερος τζίρος θα γίνει – ο «μπάρμπας από την Αμέρικα» πληρώνει καλά και σε μετρητά, πάντα στην ώρα του!
(ΥΓ): Συνήθως, μετά την ενημέρωση έρχεται η ψυχαγωγία. Μην εκπλαγείτε, λοιπόν, αν κάποια στιγμή βάλετε τον ραδιοσταθμό του δήμου του… Αθηνιστάν κι ακούσετε… αμανέδες και τσιφτετέλια τούρκικα!

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...