loading...

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Κρήτη: Έπεσε νεκρός και τον πατούσαν αυτοκίνητα - Φρικτό δυστύχημα στην εθνική οδό!


ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Συγκλονισμένοι οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας. Σκληρές εικόνες στην εθνική οδό Ηρακλείου - Μοιρών...
Ένα νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί σοκάροντας την τοπική κοινωνία καθώς εντοπίσθηκε πολτοποιημένο πτώμα άγνωστου άνδρα στην εθνική οδό Ηρακλείου-Μοιρών στο ύψος της περιοχής της Σταυρακιανής Καμάρας.Το πτώμα εντόπισαν περαστικοί που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για παράσυρση από αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου φαίνεται ότι εγκατέλειψε το θύμα, ενώ στη συνέχεια άλλοι οδηγοί με τα αυτοκίνητά τους, που δεν πιθανόν δεν μπορούσαν να δούν το άψυχο σώμα λόγω και της περιορισμένης ορατότητας, πέρασαν από πάνω του!
Η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ηρακλείου για νεκροψία-νεκροτομή, ενώ οι αστυνομικές αρχές αναζητούν την ταυτότητα του θύματος καθώς και το δράστη. Υπενθυμίζεται ότι είναι το δεύτερο τροχαίο με παράσυρση μέσα σε 24 ώρες καθώς τη Δευτέρα των Χριστουγέννων ενας 47χρονος άνδρας έχασε την ζωή του όταν παρασύρθηκε επίσης από αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου τον εγκατέλειψε αβοήθητο στο δρόμο Μοίρες-Τυμπάκι της Μεσαράς.
Βρήκαν τον οδηγό που σκότωσε τον Στέλιο Σταυρουλάκη
Ένας 27χρονος ναυτικός στο επάγγελμα ανακρίνεται για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες τα ξημερώματα στο δρόμο Μοιρών - Τυμπακίου και από την οποία έχασε τη ζωή του ο 47χρονος Στέλιος Σταυρουλάκης, πατέρας ανήλικων παιδιών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι Αρχές που από την πρώτη στιγμή είχαν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του ατόμου που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο Στέλιο, έφτασαν στα ίχνη του μετά από κατάλληλη αξιοποίηση μαρτυριών αλλά και από το γεγονός ότι το αυτοκίνητο του, ένα Smart είναι τρακαρισμένο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 27χρονος που παρουσιάστηκε οικειοθελώς στις Αρχές, δηλώνει ότι είναι ο υπαίτιος του τροχαίου ωστόσο η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.
Πηγή: cretalive.gr
Το διαβάσαμε εδω.

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...