loading...

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΘΛΙΟΙ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ»...!!! ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Ξέσπασμα Χουλιάρα: «Αξιότιμε Δήμαρχε έχεις καταφέρει να στεγάσεις δεκάδες χιλιάδες μετανάστες τα τελευταία χρόνια…» Σχεδόν ένα μήνα μετά τον καταστροφικό σεισμό στη Λέσβο που ισοπέδωσε το χωριό Βρίσα και προκάλεσε μεγάλες ζημιές στο νησί, οι σεισμόπληκτοι κάτοικοι εγκαταλείφθηκαν στο έλεος του θεού.

βλέπετε και στις φωτογραφίες-σοκ που δημοσιεύει ο Γιάννης Συνάνης και το lesvosnews, η κατάσταση στο νησί είναι ντροπιαστική. Ηλικιωμένοι, οικογένειες με μικρά παιδιά και άνθρωποι με προβλήματα υγείας και ειδικές ανάγκες, έχασαν τα σπίτια τους και τώρα τους αναγκάζουν να χάσουν και την αξιοπρέπειά τους.
Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και αποτελούν γροθιά στο στομάχι, καθώς περίπου 200 σεισμοπαθείς έμειναν χωρίς στέγη και φαγητό από την 1η Ιουλίου, επειδή τα ξενοδοχεία που τους φιλοξενούσαν είχαν υποσχεθεί ότι θα τους παρείχαν τα απαραίτητα μέχρι τις 30 Ιουνίου. Στη συνέχεια έπρεπε να παραχωρήσουν τα δωμάτια σε τουρίστες που είχαν κάνει τις κρατήσεις πριν από το σεισμό.
Και εδώ έρχεται η πλήρης αδιαφορία του κρατικού μηχανισμού, αφού κανείς δεν σκέφτηκε που θα μείνουν από εδώ και στο εξής οι 200 περίπου σεισμοπαθείς που φιλοξενούνταν σε διάφορα ξενοδοχεία και πως θα σιτίζονται.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να μείνουν πολλοί από αυτούς στους δρόμους, στις πλατείες, στα ξωκλήσια, σε καλύβες, σε αυτοκίνητα και όπου αλλού μπορεί κανείς να ανταστεί.
ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΧΟΥΛΙΑΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK

 Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media, o σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας, ξέσπασε κατά του Δημάρχου Λέσβου, λέγοντας:

 «Σεισμοπαθείς στο δρόμο στη Λέσβο, κτλ: "Αξιότιμε Δήμαρχε έχεις καταφέρει να στεγάσεις δεκάδες χιλιάδες μετανάστες τα τελευταία χρόνια και οι γιαγιάδες του νησιού προτεινόμενες για Νόμπελ. Τώρα μετά το σεισμό 12/6 μερικές εκατοντάδες συμπολίτες σου έχουν πρόβλημα και μας λέτε ότι δεν μπορείς εσυ η τα ξενοδοχεία που τα έχουν μισθώσει οι μη κυβερνητικές οργανώσεις ( αποτελούμενες από ψευτοτουρίστες ) να βοηθήσετε ;;;;»







loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...