loading...

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Τζορτζ Σόρος: Ο Εθνικισμός είναι η κυρίαρχη ιδεολογία παγκοσμίως – Θα συνεχίσω να πολεμάω για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων

Βαρυσήμαντη συνέντευξη πλήρους αγωνίας έδωσε στους Financial Times ο γνωστός σιωνιστής πλουτοκράτης George Soros, στην οποία ουσιαστικά παραδέχεται την ήττα του, παρά τα δισεκατομμύρια που διοχευτεύει.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στην γνωστή πλουτοκρατική αμερικανική εφημερίδα, δήλωσε: «Πρόκειται για ένα déjà vu με μία μεγάλη αλλαγή. Η κυρίαρχη ιδεολογία στον κόσμο είναι τώρα ο εθνικισμός. Η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται στο χείλος της κατάρρευσης και η Ρωσία είναι η ανερχόμενη δύναμη, βασισμένη στον Εθνικισμό».
Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η ομολογία ήττας και κυριαρχίας του Εθνικισμού έρχεται από έναν άνθρωπο, ο οποίος ξοδεύει δισεκατομμύρια δολλαρίων για την προώθηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων και του οποίου το ίδρυμα έχει πολυσχιδή δραστηριότητα σε όλα τα μέτωπα, από την διοργάνωση αντισυγκεντρώσεων εναντίον της Χρυσής Αυγής, μέχρι την διάδοση της «κανονικότητας» των τρανσέξουαλ και από την διαγραφή της ελληνικής ιστορίας μέχρι την νομιμοποίηση των ναρκωτικών και φυσικά την προδοσία της Μακεδονίας μας και την άκρατη λαθρομετανάστευση.
Προς αποφυγή άκρατης πολυλογίας και στοιχείων για όλα τα παραπάνω στοιχείων για αυτά και άλλα πολλά, σας προτείνουμε το σχετικό πλήρες βιβλίο που έχει κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Νέα Σπάρτη και διατίθεται από το Εθνικιστικό Βιβλιοπωλείο.
Πάντως, ο Σόρος, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του δήλωσε ότι θα συνεχίζει να ταΐζει τα παρακρατικά σκυλιά που μάχονται τον Εθνικισμό στα μήκη και τα πλάτη της οικουμένης. Οπότε ας μην ανησυχούν οι ΜΚΟ και οι λοιποί παρατρεχάμενοι από αυτή την έκρηξη ηττοπάθειας. Μπορούν να κρατήσουν τις χρυσές μασέλες μέχρι την τελική επικράτηση του Εθνικισμού.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tzortz-soros-o-ethnikismos-einai-h-kuriarchh-ideologia-pagkosmiws-tha-sunec#ixzz54mAdCyfK
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

loading...